- Konu Sahibi simgeeeeee
şikayet edelim ben araştırdım. hesabın açıldığı IP tespit edilebiliyormuş falan desen bakalım ne yapacak...
dicem şimdi canım böyle bişey yok mu gerçekten

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şikayet edelim ben araştırdım. hesabın açıldığı IP tespit edilebiliyormuş falan desen bakalım ne yapacak...
dicem şimdi canım böyle bişey yok mu gerçekten![]()
vardır elbet...
nasıl ögrenebilirim ya gönül rahatlığıyla ayrılıym yada gerçekten ona inanmadığım için suçlı olaym![]()
nasıl ögrenebilirim ya gönül rahatlığıyla ayrılıym yada gerçekten ona inanmadığım için suçlı olaym![]()
kesin bilgim yok ama savcılığa dilekçe verip şikayet edilebilir herhalde. sonuçta onun adına açılmış...ama bunu yapma bence sadece korkutup ağzından laf almak için söyle...
konuşmuş konuşmamış bilmiyorum ki sadece yaşıtları ekli 2 3 kişi konuşamaz çünkü kızlar yigeninin arkadaşları yigeni hemen kaynanama söyler. kaynanamda buna göz yummaz.
1-Bunu yapacak insan diğer faceyi engellemez sen gör diye gözüne sokar..şu devirde herkezin sevgisi yalanken herkez çıkıp ayrılırken biz çok mutluydk çok dikkt çekiyodk ve bizi ayırmak isteyende olabilir yani
yeğeninin arkadaşları mı ekli yeğeni yapmış olmasın? kaç yaşlarında
aynı yaştalar ve kızla birbirimizi sevmeyiz muhbetimiz yok inceler gibi bakar bana sevgilimi ondan hep uzak tutarım bi ara konuşturtmadım bile ve bu kızda ekli o hesapta ve atatürk resmini begenmiş sevgilimin kardeşiyle çok yakınlar ve görümcemlede kavga ettik görümcem yüzünden, ikisiylede anlaşamayız olabilir![]()
o hesapta erişebileceğiniz bilgiler neler? mail adresini bildikten sonra gerisi kolay zatn.