sevgilime inanmalı mıyım :(

canım ben inanmazdım sevgiline acıkcasıı ortak facenizde engelli falann..iliişkiniz uzun süreli oldugu içinn kaçamak yapmak istemiştir belkii.ama bence kanıtlamadan ona inanıp barısma o zaman gene aynısını tekrarlayabilir

nasıl ögrenebilirim ya gönül rahatlığıyla ayrılıym yada gerçekten ona inanmadığım için suçlı olaym :(

bence gercekten arkadasin dedigi gibi yap

ben arastirdim sikayet edelim, hatta ben hemen yarin gidiyorum bulusalim beraber sikayet edelim de
bakalim tepkisi nasil olcak
hemen telaslanirsa, seni cook vazgecirmeye calisirsa, anlarsin zaten

bunu söyle bakalim ne diyecek

nasıl ögrenebilirim ya gönül rahatlığıyla ayrılıym yada gerçekten ona inanmadığım için suçlı olaym :(

kesin bilgim yok ama savcılığa dilekçe verip şikayet edilebilir herhalde. sonuçta onun adına açılmış...ama bunu yapma bence sadece korkutup ağzından laf almak için söyle...

kişisel şeylerinizi neden ortak tutuyorsunuz bana bu çok saçma geliyor. birbirinizin özel alanını işgal etmeyin. faceniz ayrı olsun. böyle tartısmalar cıkar sonrada işte.:50:

kesin bilgim yok ama savcılığa dilekçe verip şikayet edilebilir herhalde. sonuçta onun adına açılmış...ama bunu yapma bence sadece korkutup ağzından laf almak için söyle...

söyledim olur gidelim dedi bunu yapanı kendi ellerimle şikayet ediym dedi hiç bi vazgeçirme çabasında bulunmadı canım

konuşmuş konuşmamış bilmiyorum ki sadece yaşıtları ekli 2 3 kişi konuşamaz çünkü kızlar yigeninin arkadaşları yigeni hemen kaynanama söyler. kaynanamda buna göz yummaz.

yeğeninin arkadaşları mı ekli yeğeni yapmış olmasın? kaç yaşlarında

Son düzenleme:
Üni ile ilgili konuşmalarınızı ortak faceden yapabilir.. Saklayacak birşeyi olmayan kişinin diğer face hesabını engellemesini ben mantıklı bulmuyorum.. Kendimce altındada iyi niyet aramam.. Saklanan şeylerden korkarım ben.. Sakın inanma..

şu devirde herkezin sevgisi yalanken herkez çıkıp ayrılırken biz çok mutluydk çok dikkt çekiyodk ve bizi ayırmak isteyende olabilir yani
1-Bunu yapacak insan diğer faceyi engellemez sen gör diye gözüne sokar..
2-Duvarında üni ile alakalı şeyler olmaz mutlaka seni huylandıracak şeyler koyar duvarına..
Anlıyorum tüm iyi ihtimalleri öne sürmeye çalışıyorsun ama benim fikrim belirttiğim gibi iyi niyet olmaması..

yeğeninin arkadaşları mı ekli yeğeni yapmış olmasın? kaç yaşlarında

aynı yaştalar ve kızla birbirimizi sevmeyiz muhbetimiz yok inceler gibi bakar bana sevgilimi ondan hep uzak tutarım bi ara konuşturtmadım bile ve bu kızda ekli o hesapta ve atatürk resmini begenmiş sevgilimin kardeşiyle çok yakınlar ve görümcemlede kavga ettik görümcem yüzünden, ikisiylede anlaşamayız olabilir :(

aynı yaştalar ve kızla birbirimizi sevmeyiz muhbetimiz yok inceler gibi bakar bana sevgilimi ondan hep uzak tutarım bi ara konuşturtmadım bile ve bu kızda ekli o hesapta ve atatürk resmini begenmiş sevgilimin kardeşiyle çok yakınlar ve görümcemlede kavga ettik görümcem yüzünden, ikisiylede anlaşamayız olabilir :(

canm ya çok şüpheli bir durum belkide arkadaşlarından birini ayarlamaya falan çalıştı seninkine ama şunu diyim bence o hesabı sevgilin açtı

o hesapta erişebileceğiniz bilgiler neler? mail adresini bildikten sonra gerisi kolay zatn.

o zaman şöyle diyeyim. bu hesap açan kişi sevgilinin fotoğrafını kullanmışsa, özel bilgilerini yaymışsa (medeni hali,meslek bilgisi,adres) hapis cezasına kadar gidebiliyor gerçekten. onun dışında direk facebooka yaptığınız şikayetlerde aşağı yukarı bir 10 gn içinde sahte olduğu kanıtlandığında hesap kapatılıyor. başka bir şey yapılmıyor..

Back
X