sevgilime inanmalı mıyım :(

Cok zor bi durum gercekten yerinde olsam ne yapardim bilmiyorum ama heralde sevgilime inanirdim.. Cunku cok guveniyorum ve hic tarzi degil ve hic yalan soylemedi, sende bunlari dusun sevgiline hic guvenmeme duygusu hissettinmi onceden? Face'e meraklimidir?? Telefonunu felan senden saklarmi? Hic yalan soyledimi? Inanip
Inanmaman bunlara bagli bence.

Cok zor bi durum gercekten yerinde olsam ne yapardim bilmiyorum ama heralde sevgilime inanirdim.. Cunku cok guveniyorum ve hic tarzi degil ve hic yalan soylemedi, sende bunlari dusun sevgiline hic guvenmeme duygusu hissettinmi onceden? Face'e meraklimidir?? Telefonunu felan senden saklarmi? Hic yalan soyledimi? Inanip
Inanmaman bunlara bagli bence.

internete hiç meraklı değil telefonunu hep karıştırırım canım

bilmiyorum söylendimi de hareketler dökümünden o hesapta neler yapmış tek tek hepsini görebiliyosun ya orayı incele bakalım neler yapmış. belki üniversite hakkında soru sormak istememiştir, utanmıştır. sen görüp gitmeye çok meraklısın falan desen durduk yere kavga çıkar mesela bunu istememiş bu yüzden başka bi hesap açmış olabilir.

aynı şey benim başımada geldi, facesini dondurmuştu tekrar açtığında beni silmiş sorduğumda haberim yok falan filan geçiştirdi, ben başka bi adres açıp ekledim kabul etti yeni bilgiler eklemiş konuşmalar yorumlar hepsi ona ait ama inkar etti çalınmış dedi beni bilen birisi yapıyor filan dedi, kızı vardı kızının üstüne yemin etti böyle insanalrın Allah korkusu yok düşünebiliyomusun yalan yere yemin edebiliyo hemde kızının üstüne tabi sonradan onun yaptığını öğrendim durum bundan ibaret, bu face konusunda erkekler masum değil tabi istisnalar kaideyi bozmaz ben başımdan geçeni anlattım, inş sana yalan söylemiyordur erkek arkadaşın

benim bir kız arkadaşım adına sahte face açılmıştı vesikalık bir resminitaratıp koymuş normalde onun face yoktu kıza biri söylesin diye açmış sanırım ama hiç yorum yok bişey yoktu. Sahte olduğu belli oluyor zaten mesaj attım okadar hiç cevap yazmıyor falan aslında onun sayesinde lise arkadaşıma kavuştum ama :) sahte olduğu yazışmalardan anlaşılır

Canim ozelden bana linki ver istersen benim bir arkadasimin hesabindan ekliyeyim bilgileri fln sana ulastiririm eger kabul ederse. Adreste cakma olmadigindan kabul etme ihtimali var istersen bi deneyebiliriz

bence gercekten arkadasin dedigi gibi yap

ben arastirdim sikayet edelim, hatta ben hemen yarin gidiyorum bulusalim beraber sikayet edelim de
bakalim tepkisi nasil olcak
hemen telaslanirsa, seni cook vazgecirmeye calisirsa, anlarsin zaten

bunu söyle bakalim ne diyecek
evet savcılıga gidelim de, kötü niyetli biri bu cıkar de :D
şimdi şu da var baska faceden onu eklesen eğer sevgilinse asla kabul etmez, diilse eder çünkü haberi yok

Son düzenleme:
Büyük ihtimalle onun açtığı bir hesaptır da anlamadığım neden bu kadar inkar edip ,intihar falan etmeye kalkıyor. madem bu kadar kopamayacak senden neden habersiz başka bir facebook hesabı alıyor vs vs? Belkide cevap basittir. Ortak facebook açmakta ne oluyor ? :))) ilişkilerde biraz rahat olun yahu, bu kontrol hissi ,güvensizlik hem aldatmaya hemde aldatılmaya zaten ortam hazırlar. Büyük ihtimalle yaptığı bir şeyi inkar ediyor ,bu çok yanlış bir şey, ama sizde ortak facebook hesapları falan açarak ,bence zaten en başından hata yapıyorsunuz. Sizin durumunuz biraz sıkıntılı...

süründür ama ayrılma ..
tamam hata yapmış,yalan söylemiş,
ama bir düşün hangimiz en sevdiklerimize karşı hata yapıp,yalan söylemiyoruz?
sevgi kolay eldee edilen birşey değil ki kolay vazgeçesin..
süründür ya elinden geldiğince hatasının farkına varmasını sağla..
yok anlamadı mı,devam mı ediyor o zaman ayrıl...
ama ilk olarak uyar.

İntihar ????

Facebook ????

Bu nedir Allah aşkına ya, 3 yıl diyorsunuz 3 yıl !!!

3 koca yılı facebook hesabınızın hatrına mı yaşadınız, ne olmuş başka bir hesabı varsa, prangayla mı bağlısınız birbirinize. Yapmayın ilişkiler bu kadar basit değil, bu intihar edilecek bir konu hiç değil. Neden bunaltıyorsunuz birbirinizi bu kadar.

Oturup konuşun saygı çerçevesinde, kendinize belli alanlar yaratın, arada yalan gibi bir problem var nedenini anlamaya çalışın. Ve lütfen artık uyanın, sosyal paylaşım siteleri hayatın kendisi değil, bir ilişkiye yön verebilecek bir şey değil. Kapatın hesaplarınızı bakın ilişkiniz ne kadar rahatlayacak. Hayatınızı bir sosyal paylaşım sitesine dökmekle, ona göre yaşamakla nasıl bir hata yapıyorsunuz.

sevgilimin tepkileri hep uzun cevaplarla yapmadım diyip inandırmalardı. evet 3 yıl bazılarının aptalsın inanma demeleri gibi değil 3 yıllık alışkanlıklar,duygular çöpe atılamıyo malesef. kendimi ben suçlu hissediyorum şuan çünkü görümcem sevgilimden 2 yaş küçük ve abisine inat böyle bişey yapmş bizi ayırıp abisinin canını acıtmak istemiş..kız benden özürde diledi ben cevap vermedim. kaynanamlada konuştum. sonuç olarak: sevgilim suçsuzmuş.bütün fikir verenlere çok teşekkür ederimm..

sevgilimin tepkileri hep uzun cevaplarla yapmadım diyip inandırmalardı. evet 3 yıl bazılarının aptalsın inanma demeleri gibi değil 3 yıllık alışkanlıklar,duygular çöpe atılamıyo malesef. kendimi ben suçlu hissediyorum şuan çünkü görümcem sevgilimden 2 yaş küçük ve abisine inat böyle bişey yapmş bizi ayırıp abisinin canını acıtmak istemiş..kız benden özürde diledi ben cevap vermedim. kaynanamlada konuştum. sonuç olarak: sevgilim suçsuzmuş.bütün fikir verenlere çok teşekkür ederimm..

sende buna inandinmi ?
Allah askina kücük kiz sizi niye ayirmak istesin? ve bunun icin ugrasip didinip facebook hesabi acip onca kisiyi ekleyip, onca yorum yapsin :)
resmen kizkardesini sIkistirmis, ve yalan söyletmis
bu erkekler kendini cok uyanik saniyor
ama daha aci olanda kizlar bunlara inaniyor
ooof ki ne offff

İnanmayin ya abisinin canini acitmak istese neden ikinizin ortak hesabini engellesinki?? Siz sadece inanmak istediginize inaniyosunuz muthis bi sekilde kandiriliyosunuz kardesiyle konusup bu sekilde soylemesini istedigi acik bi sekilde ortada

Vuuu insanların işi gücü kalmamış sevgilinin adına profil alıyor ve bir de engelliyor..
Hayır böyle bir niyeti olsa aksine engellemez senin gözüne sokar niye kendini gizlesin ki kendi kendine mi sevgilin adına paylaşımlar yapıyor amaç ne?
Sevgilime inanmalı mıyım sorusuna cevabım: Hayır inanma..Ama onu intihara sürükleyecek kadar da abartmayın olayı..

Back
X