Sevgilime karşı birşey hissedemiyorum..

ladyindream

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
351
31
98
İzmir
merhaba kızlar,ben 19 yaşında bir genç kızım.Bu yaşa kadar hiç sevgilim olmadı hoşlandığım kişiler olsada bir ilişki yaşamadım ve bu duygularda kısa zamanda azaldı.Genel olarak bakarsakta kolay kolay kimseden hoşlanamıyor,hoşlansam bile karakterinde herhangi birşeyden etkilenip duygularımı kolaylıkla kaybediyorum.Başıma buyruk ve özgür ruhlu bir insanım,hayatımda hissettiğim boşluğun aşk olduğunu,erkek arkadaşım olursa daha mutlu olabileceğimi düşündüm.Ortak arkadaş vasıtasıyla içinde bulunduğum grupta benden hoşlanan biri olduğunu arkadaşım vasıtasıyla öğrendim.Kesin bir cevap veremedim ve düşünmeye ihtiyacım olduğunu söyledim ama 3 gün sonra bir anlık gazla (çoçuğa numaramı vermedim sadece face den eklemesine izin verdim ) çocuğa selam yazdım ve küt diye kendimi bir ilişkinin içinde buldum.Gelelim asıl sorunumuza,çocukla sohbet sırasında ildışında ailemin yanındaydım uzun bir süre mesajlaştık o zaman bile çocuğun durmadan mesaj atmasından rahatsız olmaya başladım mesaj atmaktan nefret eden ben karşımdakinin aşırı ilgisiyle 4 günde 1000 sms i devirmemden sonra işin ciddiyetini bir kez daha kavrayarak pişmanlık sularında yüzmeye başladım çünkü karakterim durmadan hesap vermeye yer bildirimi yapmaya aykırıydı.Herneyse üniversitem için yaşadığım şehire geri döndüğüm gün surpriz bir şekilde beni otogarda karşılamasıyla başlayan şokum ikinci gücün beni mekanın terasına çıkarıp 3 gün telefonda 2 gün yüzyüze görüşen bir insanın yaşaması mümkün olmayacak kadar yoğun duygulardan bahseden uzuuuun destanımsı mesajıyla devam etti.O mesajdan sonra aramızdaki duvarlar biraz daha kırılıp fiziksel olarak daha yakın yani el ele tutuşmalar sarılmalar gibi olaylar başlasa da ne kalbimde heyecanlı bir çırpınış ne de bu sürprizlere karşı bir mutluluk hissettim.Fazla hızlı gittiğimizi düşündüğüm sırada çocuğun bana 'nasılsın aşk' yazdığı mesajda artık duyguların samimiyetsizliğine kayıtsız kalamayarak ertesi günü yani bugünü kendime ayırmama izin vermesini bazen yalnız kalmaya ihtiyaç duyduğumu ve yavaştan almak istediğimi belirttim.Bana biz le ilgili soru işaretlerin mi var korkmalı mıyım hayatımda bozulmasını istemediğim tek şey bu içerikli mesajlardan sonra ona sakin olmasını herşeyin güzel olduğunu çok düşünceli olduğunu (işte ahmaklıklarım) belirttim.Şimdi,bana her dokunuşunda mutlu olamıyor bahsettiği aşkı kendimde hissedemiyor hoşlanma bile hissedemiyor gerilimin doruklarına çıkıyorum.1 haftalık abartılı aşkı beni dehşete düşürüyor gerçek olup olmamam ihtimalleri arasında beni sürüklerken onu kırmaktan ve özgüvenini sarsmaktan korkuyor kendimi duygusuz bir odun gibi hissediyorum.İşin en kötü yanlarından biri ortak arkadaşım onun çooook samimi canciğer arkadaşı ve ben kızşla çok ta içli dışlı değilim dolayısıyla kızı da bu durumda kırmamak için elim kolum bağlı ne yapacağını şaşırmış bir şekilde kalakaldım kızlar.geceler boyunca düşünmekten uyuyamıyor ,hayatımda insanların yanında ağlamaktan nefret eden ben yurt arkadaşlarımın yanında yapamıyorum ben demi sorun var diye kafalarını ütülemekten başka birşey yapamıyorum.Zamanla duygularım yoğunlaşır mı kızlar yada henüz bir ilişkiyi kaldırabilecek olgunlukta değil miyim?beklemeli miyim yoksa yavaş yavaş onu kırmadan davranışlarımla bazı şeyleri anlatmalımıyım ?yardımınıza ihtiyacım var kendime far görmüş tavşan gibi ortada kalakalmış hissediyorum.eğer buraya kadar sabredip okuduysanız lütttfenn bana akıl verinnn ....

Yaşın itibariyle her şeye fazla anlam yüklemekten vazgeçmeni ve ayrılmanı öneririm.

Olmuyor, istemiyorum dersin olur biter.

Erkeklerin bu yaşlarda özgüveni sarsılmaz merak etme.
Onlardaki özgüven ajdardakiyle eş değer

Çok haklisin canım bir haftada çok yol kat etmiş küçük bey kızımızda bisey hissetmiyor canım bencede ayrıl bu böyle nereye kadar gidecek biseyler hissetmedigin birinin elini tutmasını kabullenmek zor ve acı bir durum

Sanırım bir anda hayatına girdiği ve çok üstüne düştüğü için çocuğa karşı birşeyler hissedemiyorsun. Yani bir haftada insan nasıl karşısındakine ciddi anlamda güvenebilir ki. -İyi insan olma, kötü insan olma anlamında söylemiyorum bunu, karşındakinin iyi bir insan olduğunu anlasanda, güveni tamamen kendini açman, yakınlık duyman için daha uzun zaman gerekir bana göre. - Bence hazır daha ilişkinin başındayken oturup konuş, çok hızlı ilerlediğinizi, birbirinizi tanımak için zaman gerektiğini,bir süre sadece arkadaş gibi görüşmek istediğini söyle.

Yazık çünkü karşındaki de insan erkek olsa bile . Herşey yolundaymış gibi davranmaya çalışıp, sonra artık dayanamadığında biranda terk etmen, karşındaki insana zarar vericektir mutlaka.

karakter olarak bana çok benziyorsunuz o yüzden yazmak istedim. hoşlanıyor olsanız daha elinizi tuttuğunda tamam havalara uçmazsınız ama sinirlenmezsiniz de bu kadar tahammül edemiyorsanız sevemezsiniz o kişiyi yol yakınken ayrılın sonra daha çok üzülür. gerçi bu yaşlarda çabuk atlatılır böyle şeyler. eğer hoşlanmaya başlayıp devam etmeye karar verirsenizde demişsiniz özgürlüğüme düşkün yer bildirimi yapmaktan hoşlanmayan biriyim diye aynen bende öyle biriyim ve mesajlaşma konusuda hiç hoşlanmam yazmak istemiyorsanız istediğiniz kadar yazın kimse için yapmaktan hoşlanmadığınız şeyleri yapmayın eğer baştan böyle olduğunuza alıştırırsanız sorun yaşamazsınız. bayanlar maalesef özgürlüğünden çok ödün veriyor erkekler için genellikle erkekler böyle şeylerden hoşlanmaz izin alınsın filan isterler dışarı çıkmadan baştan net tavrınızı koyun özgürlüğünüzden vazgeçmeyin size bi ilişkide önerebileceğim en hassas nokta budur. tabiki bunlar benim düşüncelerim umarım en sağlıklı kararı verirsiniz

Kendini çok güzel ifade etmişsin. Hayatında bir boşluk hissedip, belki olur ümidiyle biriyle sevgili olma yolunda adım atmışsın. Ama herşey birden hızlı gelişmiş. Haliyle iyice itici gelmiş sana, arada aşk ta yok. Benim sana tavsiyem olur diye bekleme. Ayrıl. Zaten daha çok gençsin karşına aşık olacağın kişi çıkacaktır. Bu şekilde uzatırsan, gerçek aşkın karşına çıkmasını engellemiş olursun bir nevi.

inanır mısınız bilmem ,son cümleniz olduğu gibi kafamdan geçmişti.Duygularını kendine ifade etmekte güçlük çeken kimseye kolayca yakınlık hissedemeyen ben için acaba beni bu durumdan kurtaracak biri ortaya çıkar mı diye beklerken şu durumda kendimi harcadığımı düşünmemem mümkün değil.İnsanları kırmaktan deli gibi korkmaktan da kendimi alamıyorum ama bu iş uzarsa daha kötü olacağının farkındayım.Vay bana vaylar bana.Başak burcuyum hep bundan oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…