sevgilime ne hissediyorum bilmiyorum

Merhaba kk uyeleri. Yeni uyeyim. Ben artik isin icinden cikamadigim icin buraya yazmak ve sizlerin de fikrini almak istedim. Cevremde konuyu anlatabilcegim daha dogrusu beni anlayacak kimse yok. Herkese gore delirmisim oyle diyorlar :) neyse konuya gecelim. 19yasindayim. 2.5 seneyi gecmis bir iliskim var. Sevgilim 21 yasinda. Iliskimizin ilk baslari her sey cok guzeldi. O kadar guzelmis ki kendi aramizda soz yuzuklerini ben aldim 10.ayimizda. o kadar mutluydum. Daha 6 ay oncesine kadar da her sey mukemmeldi zaten. Taki ben 4gun tatile gittigimde onu ozlememeye basladigimi anladigim ana kadar. Bir anda icimde hic biseyin olmadigini farkettim. Ne heyecan ne istek. Ustumde bir yuk hissettim. Ama ayrilmadim ayrilamazdim. Sevgilim beni cok seviyor onun ilk sevgilisiyim. Onun gibi seveni bulamam eminim. Benim icin istanbula yerlesti o denli. Sonra ben bunlari dusune dusune hergun agladim. 2hafta boyunca odamdan cikmadim neden boyle hissediyorum diye. 5kilo verdim aglamaktan. En sonunda dayanamadim psikiyatriye gittim. Antidepresan verdi simdi daha iyiyum. Hislerimde bir degisme olmadi. 40gundur gorusmedik. Is icin baska sehre calismaya gitti cunku. Ve ben ozledim evet ama hala duygularimda bir degisme yok. Tek sorun benim bu iliskide yani aslinda bisuru sorun var. Meslek farki kultur farki. Ama sanki ben eskisi gibu hissetsem her seyin ustesinden gelinir. Ben ayrilmak degil eskisi gibi olmak sadece onu sevmek istiyorum. Yanindayken cok mutlu olup eve gelince bisey hissetmiyorum diye aglamak istemiyorum. Bazen yaa cok tatli benim askim diyorum bazen de uff diyip aklima getirmiyorum. Icim her gun huzursuz Ayrilamiyorum da ayrilmak da istemiyorum. Ayrilsam uzulur muyum onu da bilmiyorum. Sadece onsuz bu sehirde naparim onu dusunuyorum. Evlenme fikrini zaten hiic dusunemiyorum. Asik olarak evlenenlere cok imreniyorum. Neden boyleyim :( bana bisey soyleyin lutfen yoksa timarhaneye gidicem bu gidisle. Simdiden tesekkurler

o seni çok seviyor diye kaybetme korkun yok ondan canım, ilgiyi alakayı biraz kessin görürüm seni :))

Merhaba kk uyeleri. Yeni uyeyim. Ben artik isin icinden cikamadigim icin buraya yazmak ve sizlerin de fikrini almak istedim. Cevremde konuyu anlatabilcegim daha dogrusu beni anlayacak kimse yok. Herkese gore delirmisim oyle diyorlar :) neyse konuya gecelim. 19yasindayim. 2.5 seneyi gecmis bir iliskim var. Sevgilim 21 yasinda. Iliskimizin ilk baslari her sey cok guzeldi. O kadar guzelmis ki kendi aramizda soz yuzuklerini ben aldim 10.ayimizda. o kadar mutluydum. Daha 6 ay oncesine kadar da her sey mukemmeldi zaten. Taki ben 4gun tatile gittigimde onu ozlememeye basladigimi anladigim ana kadar. Bir anda icimde hic biseyin olmadigini farkettim. Ne heyecan ne istek. Ustumde bir yuk hissettim. Ama ayrilmadim ayrilamazdim. Sevgilim beni cok seviyor onun ilk sevgilisiyim. Onun gibi seveni bulamam eminim. Benim icin istanbula yerlesti o denli. Sonra ben bunlari dusune dusune hergun agladim. 2hafta boyunca odamdan cikmadim neden boyle hissediyorum diye. 5kilo verdim aglamaktan. En sonunda dayanamadim psikiyatriye gittim. Antidepresan verdi simdi daha iyiyum. Hislerimde bir degisme olmadi. 40gundur gorusmedik. Is icin baska sehre calismaya gitti cunku. Ve ben ozledim evet ama hala duygularimda bir degisme yok. Tek sorun benim bu iliskide yani aslinda bisuru sorun var. Meslek farki kultur farki. Ama sanki ben eskisi gibu hissetsem her seyin ustesinden gelinir. Ben ayrilmak degil eskisi gibi olmak sadece onu sevmek istiyorum. Yanindayken cok mutlu olup eve gelince bisey hissetmiyorum diye aglamak istemiyorum. Bazen yaa cok tatli benim askim diyorum bazen de uff diyip aklima getirmiyorum. Icim her gun huzursuz Ayrilamiyorum da ayrilmak da istemiyorum. Ayrilsam uzulur muyum onu da bilmiyorum. Sadece onsuz bu sehirde naparim onu dusunuyorum. Evlenme fikrini zaten hiic dusunemiyorum. Asik olarak evlenenlere cok imreniyorum. Neden boyleyim :( bana bisey soyleyin lutfen yoksa timarhaneye gidicem bu gidisle. Simdiden tesekkurler

sen onun aşkına mı aşıksın yoksa ona mı aşıksın

bana onun aşkına aşıkmışsın gibi geldi

psikiyatriste gittiğin halde duygularında bi değişme olmamış bence eğer ona az biraz değer veriyorsan yoluna çıkma, çünkü onun hissetiği gibi sevilmek onunda hakkı

sonuçta çok gençsiniz ikinizinde karşısına daha ne insanlar çıkar, sürdürmeye çalışmanın anlamı yok

Bu herkeste olabilcek bisey benimde olmustu boyle bi donemim ayni seyleri yasamistim 2yildir cikiyoruz bizde,ama ben cok dua ettim ve duzelmeyi cok istedim gorusmelerimizi daha arttirmistik bi gun gorusuyosak bi gun durup ertesi gun yine gorusuyoduk,normalde haftada 1 gundu. Simdi cookkkkk iyiyiz eskisindende iyi cok sukur, senin icinden geliyomus duzelmesi duzeltirsin kuzu buyutme kafanda..

Samsung s3

Bu herkeste olabilcek bisey benimde olmustu boyle bi donemim ayni seyleri yasamistim 2yildir cikiyoruz bizde,ama ben cok dua ettim ve duzelmeyi cok istedim gorusmelerimizi daha arttirmistik bi gun gorusuyosak bi gun durup ertesi gun yine gorusuyoduk,normalde haftada 1 gundu. Simdi cookkkkk iyiyiz eskisindende iyi cok sukur, senin icinden geliyomus duzelmesi duzeltirsin kuzu buyutme kafanda..

Ay insallah duzelir. Ben de her gun dua ediyorum allahim ne olur duzeleyim diye insallah ben de o gunleri gorurum cok teskekurler :)

sen onun aşkına mı aşıksın yoksa ona mı aşıksın

bana onun aşkına aşıkmışsın gibi geldi

psikiyatriste gittiğin halde duygularında bi değişme olmamış bence eğer ona az biraz değer veriyorsan yoluna çıkma, çünkü onun hissetiği gibi sevilmek onunda hakkı

sonuçta çok gençsiniz ikinizinde karşısına daha ne insanlar çıkar, sürdürmeye çalışmanın anlamı yok

Evet psikolog bir ise yaramadi. Onun askina da asigim tabi kimse boyle sevmemisti. Asik degilim bundan eminim zaten. Sadece ne hissettigime anlam vermek istiyorum. Benim gibu kimse olmuyor mu mrrak ediyorum falan :(

yaşın nedeni ile hislerinin değişkenliği gayet normal
17 yaşında bir ergen olarak aşık olduğun adamı
19 yaşında genç bir yetişkin olarak tercih etmiyor oluşundan dah DOĞAl birşey yok
25 yaşında ise belkide çok yetersiz bulacaksın
bence duygular olgunlaşmadan
yaşanan hiçbir şey için aşk demek doğru olmaz
:50::50::50::50:
üstelik aşk ömür boyu sürecek bir his te değildir
yaşarsın doruklarına çıkarsın
ve alışmaya başlarsın
işte bu aşamadan sonra
sevgi ve alışkanlık kalır elinde
:34:
özlememenin nedeni
bıkkınlık ta olabilir
seni çekip çeviren birinin artık yanı başında olmamasının verdiği rahatlama hisside
yada senin dediğin gibi
artık sevmiyorda olabilrsin
çünki artık 17 yaşındaki duygusal bir ergen değil
yavaşi yavaş mantığının ön plana çıkmaya başladığı bir genç kızsın
acele etme
hislerinin oturmasına müsade et
neden emin değilim diye de kendini yıpratma
sana vereceğim tek tavsiye
kimseyi
sana olan sevgisinin büyüklüğü nedeni ile sevmeye çalışma
sen zaten sevilmeye değer birisin ki
seni seviyor
karşındaki de böyle olsaydı
sende onu severdin .
bir mecburiyet hissetme
senin yaşlarında yapılan en büyük hata bu
beni seviyor diye sevmek
beni seviyor diye evlenmek
.
seven de seçen de sen ol
ve en önemlisi duygularından emin ol
:34::34:

Evet psikolog bir ise yaramadi. Onun askina da asigim tabi kimse boyle sevmemisti. Asik degilim bundan eminim zaten. Sadece ne hissettigime anlam vermek istiyorum. Benim gibu kimse olmuyor mu mrrak ediyorum falan :(

olmaz mı emin ol çok var, aşık değilsen seviyorsundur, ama eğer sevgi de yoksa bence ona değer veriyorsan ayrıl
ama çok seviyorum diyorsan, gözlerini kapatıp onu başkasıyla hayal et bakalım noluyor, sana yaptıklarını güzel bi kıza yaptığını canlı canlı duyarak görerek hayal et:34:

Son düzenleme:
ama aşkına aşık olduğu için evlenenler evlenince mutlu olmuyor yani onuda belirtmeden geçemicem, gerçi siz evlilik için çok küçüksünüz ama...

ama aşkına aşık olduğu için evlenenler evlenince mutlu olmuyor yani onuda belirtmeden geçemicem, gerçi siz evlilik için çok küçüksünüz ama...

Zaten evlilik dusunmuyorum suan demistim. Zaten bu kararsizlikla inanin evlenmem. Cunku bir tane hayatim var ve bende cook istedigim biriyle evlenmek isterim. Ama suanki durumum bunu idrak edemiyor gibi :/

Her şeyin çok fazla normal gitmesi bunaltmış olabilir.
Siz sevgilinizin size gösterdiği ilgiyi seviyorsunuz. Ama bu iyi bir şey değil. Hem sizin için hem de karşı taraf için.
Sevmediğiniz birini zorla sevemezsiniz de zaten. Her hareketi gözünüze batar artık.
Karşılıklı adam akıllı konuşmayı deneyin.
Tüm bu sorunları ona da söyleyin ki ya birlikte çözüm ararsınız ya da yolları ayırırsınız.

yaşın nedeni ile hislerinin değişkenliği gayet normal
17 yaşında bir ergen olarak aşık olduğun adamı
19 yaşında genç bir yetişkin olarak tercih etmiyor oluşundan dah DOĞAl birşey yok
25 yaşında ise belkide çok yetersiz bulacaksın
bence duygular olgunlaşmadan
yaşanan hiçbir şey için aşk demek doğru olmaz
:50::50::50::50:
üstelik aşk ömür boyu sürecek bir his te değildir
yaşarsın doruklarına çıkarsın
ve alışmaya başlarsın
işte bu aşamadan sonra
sevgi ve alışkanlık kalır elinde
özlememenin nedeni
bıkkınlık ta olabilir
seni çekip çeviren birinin artık yanı başında olmamasının verdiği rahatlama hisside
yada senin dediğin gibi
artık sevmiyorda olabilrsin
çünki artık 17 yaşındaki duygusal bir ergen değil
yavaşi yavaş mantığının ön plana çıkmaya başladığı bir genç kızsın
acele etme
hislerinin oturmasına müsade et
neden emin değilim diye de kendini yıpratma
sana vereceğim tek tavsiye
kimseyi
sana olan sevgisinin büyüklüğü nedeni ile sevmeye çalışma
sen zaten sevilmeye değer birisin ki
seni seviyor
karşındaki de böyle olsaydı
sende onu severdin .
bir mecburiyet hissetme
senin yaşlarında yapılan en büyük hata bu
beni seviyor diye sevmek
beni seviyor diye evlenmek
.
seven de seçen de sen ol
ve en önemlisi duygularından emin ol
:34::34:

Cok guzel bir cevap olmus cok tesekkur ederim. Bikkinlik yok kesjnlikle. Onun yaninda hala ona deli gibj sarilip onu opesim gelir. Kokusunu cok severim falan. Her plana onu dahil ederim. Ama iste sevgi oldugundan nasil emin olurum onu bilmiyorum. O icimde ay onun icin ölürüm falanlar yok. Ve haklisiniz mantigimi bu aralar acayip devreye sokuyorum ve isin tuhafi mantikli bakinca da bir sonuca varamiyorum :)

Her şeyin çok fazla normal gitmesi bunaltmış olabilir.
Siz sevgilinizin size gösterdiği ilgiyi seviyorsunuz. Ama bu iyi bir şey değil. Hem sizin için hem de karşı taraf için.
Sevmediğiniz birini zorla sevemezsiniz de zaten. Her hareketi gözünüze batar artık.
Karşılıklı adam akıllı konuşmayı deneyin.
Tüm bu sorunları ona da söyleyin ki ya birlikte çözüm ararsınız ya da yolları ayırırsınız.

Ona bunlari soyleyemem cunku benim bu halimi farkedince bana zarr vermemek icin ayrilabilir. Gozume batan hicbir hareketi yok aslinda

olmaz mı emin ol çok var, aşık değilsen seviyorsundur, ama eğer sevgi de yoksa bence ona değer veriyorsan ayrıl
ama çok seviyorum diyorsan, gözlerini kapatıp onu başkasıyla hayal et bakalım noluyor, sana yaptıklarını güzel bi kıza yaptığını canlı canlı duyarak görerek hayal et:34:

Kiskaniyorum. Baska kadinlara gozu kayarsa kafayi yiyorum. Asik degilim evet ama sevgi nedir yani tanimlayamiyorum iste onu

Back
X