- 2 Ocak 2018
- 308
- 88
- 103
- Konu Sahibi kahvesevenkiz
-
Onu paylaşım yapmaktan alıkoyacak kadar aklını başından almış biriBenim sevgilim instagram fenomeni sayilirdi. Her gün foto paylasir ilgi cekmek icin ugrasirdi. Biz 2 hafta önce ayrildik. Ayriligin ilk haftasi devam etti paylasimlari, ben o ara suskundum. Ayrilik süresinde hic bir sekilde irtibat kurmadim o da ayni sekilde kurmadi.
Fakat o su an ortada yok. Ne begeni yapiyor ne milleti takip ediyor ne de foto yüklüyor? Neden noldu birden?:/ cidden cok meraklaniyorum numarasini da silmistim silmesem gizliden arardim hayatta oldugunu ögrenirdim en azindan..:) cok saskinim o instagramsiz yasayamazdi neredeyse. Takipcilerinin yorumlarina bile cevap vermiyor o derece..
Senin dikkatini çekmeye çalışmış başarmıştaboşver sessiz tepkisiz kalmaya devam et
Insallah :)aklı başına gelmiştir.
:)))) ahh keskeeeeKederinden yataklara düşmüştür, dünyayla bağını koparmıştır, eğer duymak istediğin buysa
Sevgilimizin ya da "her sevgilimizin" numarasını ezberlemek zorunda mıyız ben de bunu anlamadım.Telefon nosunu bile ezberden bilmediğin birine sevgilim demek de ilginçmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?