- 7 Kasım 2017
- 2.913
- 4.588
- 53
- Konu Sahibi kahvesevenkiz
-
Sevgilimizin ya da "her sevgilimizin" numarasını ezberlemek zorunda mıyız ben de bunu anlamadım.
Zaten çok ciddi ilişkiler günümüzde yaşanmıyor.
Bir gün biriyle çıkıp ertesi hafta başkasıyla çıkıyor çoğu insan yani özellikle yeni nesilden genç arkadaşlar böyle :)
Hepsinin numarasını ezberlemeye kalksalar beyin felci geçirirlerdi sanırım
Gerçi ben ciddi düşündüğüm sevgilimin ya da kocamın filan numarasını da ezberlemezdim ya neyse :)
Ben flört ve sevgililik için dediğinize katılıyorum aradaki farkı bilsem de burdaki çoğu kadın flörtle sevgilinin anlamını bilmediği için ben de o anlamda kullandım :)Ona "sevgili" denmez işte. Erkek arkadaş ya da flört falan sadece bu.
Tüm kavramların içi boşaltıldı artık.
İki günde kim kimin sevgilisi olabilir ki?
İnan ki insan gerçekten değer verdiği birinin tckimliğinden sicil nosuna kadar biliyor
Mesela dışarıda başına bişey geldi telefonun çalındı, bulduğun ilk telefondan arayacağın kişilerden biri sevgilin olur. onun da insan bi telefonunu bilmeli bence ya.
Numarasını sildiğimde benim için artık erişilmez olan bi insan hayatımda ne kadar yer kaplamıştır ki?
Ben flört ve sevgililik için dediğinize katılıyorum aradaki farkı bilsem de burdaki çoğu kadın flörtle sevgilinin anlamını bilmediği için ben de o anlamda kullandım :)
İşte telefonunuz çalındıysa hemen arayacağınız sevgiliniz mi olur aile bireylerinizden biri mi? Benim aile bireylerimden biri olurdu sanırım onların numarasını zorunlu olarak ezberledim ama sevgililikte bir zorunluluk hissetmiyorum.
Yani o adamdan ayrılırsın ama anne babanı başından atsan da gene kanındandır bir bağın vardır.
Belki acımasız gelmiştir söylediklerim ama aşk konusuna biraz mantıkla yaklaşıyorum ben belki de zarar görmemek için bilemiyorum...
Sevgilimizin ya da "her sevgilimizin" numarasını ezberlemek zorunda mıyız ben de bunu anlamadım.
Zaten çok ciddi ilişkiler günümüzde yaşanmıyor.
Bir gün biriyle çıkıp ertesi hafta başkasıyla çıkıyor çoğu insan yani özellikle yeni nesilden genç arkadaşlar böyle :)
Hepsinin numarasını ezberlemeye kalksalar beyin felci geçirirlerdi sanırım
Gerçi ben ciddi düşündüğüm sevgilimin ya da kocamın filan numarasını da ezberlemezdim ya neyse :)
Ona "sevgili" denmez işte. Erkek arkadaş ya da flört falan sadece bu.
Tüm kavramların içi boşaltıldı artık.
İki günde kim kimin sevgilisi olabilir ki?
İnan ki insan gerçekten değer verdiği birinin tckimliğinden sicil nosuna kadar biliyor
Mesela dışarıda başına bişey geldi telefonun çalındı, bulduğun ilk telefondan arayacağın kişilerden biri sevgilin olur. onun da insan bi telefonunu bilmeli bence ya.
Numarasını sildiğimde benim için artık erişilmez olan bi insan hayatımda ne kadar yer kaplamıştır ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?