Sevgilime noluyor ? :(

nzfe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2011
44
0
36
Denizli
sevgilim degismeye basladi 7ci ayimizdayiz ve umursamaz ilgisiz biri olmaya basladi .. umursamaz derken arkadaslar söyle misal veriyim disariya cikar belki merak ediyodur sudur budur die hicmi hic aklina msj atmak gelmez .. eskiden böyle degildi. Bana gelince surat bi karis erkek arkadaslariyla konusurken kahkah kihkih.. cözemedim ben bu isi. Sevmiyor diyecegim yok hayir seviyor yani ? yani ben öyle saniyorum öyle degilmi acaba ? Sevgisi azalmayami basladi benden mi bikdi anlamadim gitti vallahi.. Ben acik bi insan oldugum icin bu konuyu direk konustum onunla brz tartisdik .. snra puf bulut oldu dediklerim bi kulagindan giriyor digerinden cikiyor .. yüzüm düsmüs kavga etmisz hic. Ben deyincede bi sen mi kiriliyosun bi seninmi kalbin var dior ? Ben cok snir oluyorum yani gicik olmaya basladim ama yeter cnm artik bi yerde biseye dur demek gerek. Biz Ayri sehirlerde oldugumuz icin mesafe baya bi var herzaman arayabilen biri degilim. 40 yilin basi ariyim dedm önce msj attim müsaitmisn die hayir dedi glümsedi dedim nedemek hayir arkadaslar var kalabalik dedi.. bende sessiz bi yere git dedim arkadaslarin bukadarmi anlayissiz. Derken ben bi basladim aklima ne geldiyse deger vermiyosun artik önemsemiyorsun felan fisman .. aksam msj atti özür diledi bu hayvan seni üzdü özür dilerim sevgilim fln .. yahu Özür dileyecegin seyi niye yapiyorsun ???? Alin buyrun simdi yine Msj attim yine ayni sey 2 saat oldu daha msj gelicek . aksam aklina geliyorm gndüz ben yokum hayatinda nasil bi is anlamadim gitti. Böyle yaparak azar azar güvenimi sarsmaya basladi haberi yok. ki ona cok güveniyorum .. of allahim bilmiyorum ..

şu anki erkek arkadaşım da benle tanıştıktan sonra o dönemki kızarkadaşına böyle davranmaya başladı. kız bir gün "beni hiç aramıyosun ayrılalım o zaman" demiş, o da "tamam ayrılalım" demiş ve ertesi gün biz sevgli olduk. bu da ihtimallerden birisi mesajlarına cep telefnuna falan bak ne olur ne olmaz.

Son düzenleme:
illa birisi olacak diye bişey yok cnm.bnm de eski sevgilim öyleydi.erkekler ilişki monotonlaşınca nasıl olsa cepte gözüyle bakıyorlar ve ilgilenmemeye başlıyolar.durumun bununla ilgisi olabilir.bunun için biraz kendini çekmeyi deneyebilirsin.ama uzaktayız diyosun, mutlaka gözün üstünde olsun cnm.:34:

Son düzenleyen: Moderatör:
şu anki erkek arkadaşım da benle tanıştıktan sonra o dönemki kızarkadaşına böyle davranmaya başladı. kız bir gün "beni hiç aramıyosun ayrılalım o zaman" demiş, o da "tamam ayrılalım" demiş ve ertesi gün biz sevgli olduk. bu da ihtimallerden birisi mesajlarına cep telefnuna falan bak ne olur ne olmaz.

:( yapmayin icime süpe düsürmeyn onu kaybetmeyi göze alamam ..

çok sıkma şekerim sevgılını sürekli mesaj atmasını beklıyorsan yandın erkekler elınde sürekli elinde tel mesaj atmaktan nefret ederler o ilğilenmiosa sen hiç ilğilenme hatasını anlasın anladın mı özlet kendını

illa birisi olacak diye bişey yok cnm.bnm de eski sevgilim öyleydi.erkekler ilişki monotonlaşınca nasıl olsa cepte gözüyle bakıyorlar ve ilgilenmemeye başlıyolar.durumun bununla ilgisi olabilir.bunun için biraz kendini çekmeyi deneyebilirsin.ama uzaktayız diyosun, mutlaka gözün üstünde olsun cnm.:34:

bnde senin gibi düsünüyorum ama bu seferde diyorum zten uzakdayim bende bulamadigi sevgiyi sefkati baskasinda ararmi acaba ? o yapmaz cok dürüst biri ama erkek ya bu olurmu olur die dsnmüyoda deglim :(

çok sıkma şekerim sevgılını sürekli mesaj atmasını beklıyorsan yandın erkekler elınde sürekli elinde tel mesaj atmaktan nefret ederler o ilğilenmiosa sen hiç ilğilenme hatasını anlasın anladın mı özlet kendını

bgn aksam muhtemelen yine msj aticak cvp yazmayi düsnmüyorum. hatta hatta bir iki gün yazmicam anlasin dedigin gibi ..

canım hıç msj atmamazlıkta yapma arada bır varlığını hatırlat sürekli görüşmeyın özleyın bırbırnızı

bnde senin gibi düsünüyorum ama bu seferde diyorum zten uzakdayim bende bulamadigi sevgiyi sefkati baskasinda ararmi acaba ? o yapmaz cok dürüst biri ama erkek ya bu olurmu olur die dsnmüyoda deglim :(

hayatta olmayacak şey yok.kimseye güvenmemek lazım.yani güven ama mutlaka kötü bi ihtimal ver ki elinde tutabilesin.sen eğer anlayış ve sevginin kararını sağlayabilirsen elinde tutarsın bence.ama kendini çekmeyi ihmal etme.şimdi diceksin ki kendimi çekersem hepten kaybederim.demek istediğim o değil, yani çok ilgilen ama kırgın olduğunu hissetsin.değerini anlasın.

herşey karşılıklı şekerım hayatta o delirtiyorsa sende delirtmelisin erkekler böyledir

Bak bu kıskandırma işini ben hep yaparım benım eşim öyle bir kıskanç ki televızyondakı kıvanç tatlıtuğdan benı kıskanır :d hay allahım yaaaa adam benı napsın :d

cok kiskanc .. facede foto koymami dahi istemiyor . Aramizdaki mesafe baya bir var nasil kiskandirabilirimki ?

aa çok iyi o zaman kıskanç olması =)) ben hoşlandığım kişileri hep kıskandırırım çok zevkli:)) ehehe

Son düzenleme:

şaka dimi?
pek iyi bi örnek olmamış sanırım..
hep şikayetçi olduğumuz kız modeli olarak kendinizi örnek vermişsinizde.

konu sahibi arkadaşım bence konuşmayı dene ciddi bir şekilde..
napmaya çalışıyosun de..
olmadı sende o gibi davran bisüre..
önemseme..zamanla herşey belli olur..

Back
X