sevgilim degismeye basladi 7ci ayimizdayiz ve umursamaz ilgisiz biri olmaya basladi .. umursamaz derken arkadaslar söyle misal veriyim disariya cikar belki merak ediyodur sudur budur die hicmi hic aklina msj atmak gelmez .. eskiden böyle degildi. Bana gelince surat bi karis erkek arkadaslariyla konusurken kahkah kihkih.. cözemedim ben bu isi. Sevmiyor diyecegim yok hayir seviyor yani ? yani ben öyle saniyorum öyle degilmi acaba ? Sevgisi azalmayami basladi benden mi bikdi anlamadim gitti vallahi.. Ben acik bi insan oldugum icin bu konuyu direk konustum onunla brz tartisdik .. snra puf bulut oldu dediklerim bi kulagindan giriyor digerinden cikiyor .. yüzüm düsmüs kavga etmisz hic. Ben deyincede bi sen mi kiriliyosun bi seninmi kalbin var dior ? Ben cok snir oluyorum yani gicik olmaya basladim ama yeter cnm artik bi yerde biseye dur demek gerek. Biz Ayri sehirlerde oldugumuz icin mesafe baya bi var herzaman arayabilen biri degilim. 40 yilin basi ariyim dedm önce msj attim müsaitmisn die hayir dedi glümsedi dedim nedemek hayir arkadaslar var kalabalik dedi.. bende sessiz bi yere git dedim arkadaslarin bukadarmi anlayissiz. Derken ben bi basladim aklima ne geldiyse deger vermiyosun artik önemsemiyorsun felan fisman .. aksam msj atti özür diledi bu hayvan seni üzdü özür dilerim sevgilim fln .. yahu Özür dileyecegin seyi niye yapiyorsun ???? Alin buyrun simdi yine Msj attim yine ayni sey 2 saat oldu daha msj gelicek . aksam aklina geliyorm gndüz ben yokum hayatinda nasil bi is anlamadim gitti. Böyle yaparak azar azar güvenimi sarsmaya basladi haberi yok. ki ona cok güveniyorum .. of allahim bilmiyorum ..