Merhaba arkadaşlar. 1 ay önce güzel bir ilişkiye başladım. Kendisi İstanbuldan bulunduğumuz şehire bir dizi çekimi için gelmişti. Uygulamadan eşleştik bir şeyler içmeye çıktık o kadar güzel bir uyum yakaladık ki o geceyi ve bir hafta boyunca neredeyse her geceyi beraber geçirdik. Sonra dizi çekimi bitti döndüler, ben İstanbula gittim ertesi haftasonunu beraber geçirdik. Sonra Kendisi yaşadığım şehre geldi ve 25 marttan beri beraber yaşıyoruz. 2 hafta sonra başka bir proje için yurtidisna gidecek ve 7 ay kalacak. Ben de yanına gider gelirim diye konuştuk.
Ben bu insanı çok sevdim çok rahat hissediyorum yanında. Çok tatlı biri birbirimizi anlıyoruz. Çok çekici buluyorum. Çok ortak yanımız var. 1 ay olmasına rağmen aşık gibi hissediyorum. Ama belki de bu kadar hızlı ilerlemeden dolayı bazen sorunlar oluyor. Normal mi onu bilmek ve fikir almak istiyorum.
Her gün değil ama hem çok çalışan hem de yalnızlığa alışkın olan biri olarak bazı anlarda yalnız kalmak istiyorum. Ve vajinismus hastasıyım daha önce tedavi olmuştum doktor senin sorunun bitti demişti. cinsel ilişki oluyor bazen ama günde bir seferden fazla olmuyor veya bazı günler olmuyor canım acıyor. Bazı günler de acımadan ilişki tamamlaniyor ama onun kadar zevk alamıyorum. Vajinismus hastası olduğum için geçmiş deneyimlerden dolayi cinsel isteğim de çok değil. Kafamın çok rahat olması lazım çok mutlu olmalıyım ki odaklanabileyim. Veya yatakta oturup kk okuyasım geliyor kitap okumak bazen boş boş yatmak ve genelde çok yorgunum hem isten dolayi hem de yani sürekli biriyle beraber olmaya alışkın değilim. O anlayışla karşılıyor ama bazen alınıyor gibi hissediyorum. Diyor ki ben zaten gideceğim uzaktan ilişki yaşayacağız. Ve ilişkinin başında heyecanımı mi kaybettim acaba diyorum. Ama öyle de değil bence çünkü heyecanlı ve mutluyum. Adami da baya seviyorum. Arkadaşlarımla kardeşimle ve hatta tesadüfen yanlışlıkla patronumla bile tanisti hepsi çok sevdiler o da onları sevdi. Bazen bakınca içim gidiyor cok beğeniyorum. Sadece bazen soğuk oluyorum yukarıda açıkladığım şeylerden dolayı. Bir de vajinismus beni hayattan soğuttu. Genelde ilişki oluyor acısız da oluyor ama bazen de hiç açılmıyor. Acaba biraz çabalamam mi lazim yoksa tedaviye yeniden mi başlamam lazım? O da diyor ki istemiyorsun beni sanırım son günlerde, beni ben gideyim. Ama öyle de değil yanlış anlıyor. Sizce bu normal mi?