sevgilime söylediğim yalanlanlar...

sevimlikartanesi

El-Latif,El-Cabbar,El-Mucib-Es-Semi
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
1.716
489
148
sadece şu konuda yalan söylüyorum bazen. arkadaşımla dışarı çıkacağız, yürüyüşteyiz falan. konu şu ki o çok gezen biri. hiç evde oturmuyor. benim de burada çevrem yok maalesef mecburen evde takılıyorum. bzen soruyor sen çıkmıyor musun diye. hatta geçen konuşmamızda dedi ki sen de çık gez sonra bana kızıyorsun geziyorsun diye dedi ben şok tabi bugün de mecburen yalan söyledim yine. çok rahatsızım bu durumdan çoookkk ama napıyım salak şey illa ki çık diyor. :18:

Son düzenleme:
normal miyim ben yaa bıktım yalan söylemekten offf. biraz da o kıskansın istiyorum sırf bu yüzden yaa

Çevren yokken seni nasıl kıskanacak ki?
Spor salonuna yazılabilirsin,erkekler pek kıskanıyorlar orada hoplamak zıplamayı.
Hem istediğin zaman dışarı çıkıp gidersin hem çevren olur hem de kıskanır.

burada spor salonu yok maalesef.

Bizde de öyle erkek arkadaşım yoğunluktan hep dışarda oluyo ben de tam tersi sınava çalışıyorum diye çoğu zaman evdeyim.
Ama kıskanacak illaki bi'şey oluyo ya.
Senin bu yaptığını çevremden de yapan var

tek olmadığıma sevindim. ama yalan günah sonuçta söylemek istemiyorum şurda 1 buçuk ayım kaldı ondan sonra memleketteyim ve bol bol gezeceğim inşallah . Allah affetsin beni ya valla hem de bu mübarek günde söyledim offf

maalesef..okulda yeniyim ve kafama uyan bi arkadaşımda yok üstelik. sadece bir arkadaşım var o da kpssye hazırlanıyor çok çıkamıyoruz

aynı ben yanlız değilsin
konuyu okuyunca ben yazdım sandım konuştuğum biri vardı bende hep arkadaşlarla geziyorum derdim oysa hiç arkadaşım yok

rahatsız olma gerek yok bence bunlar çok küçük yalanlar. bence söylenebilir

hem o seni mecbur bırakmış biraz da sürekli çık gez diyerek.

ben de senin yerinde olsam söyleyebilirdim.

çok abartmadan birkaç yalandan bir şey çıkmaz.

kıskansın biraz da seni haklısın.

yalan söylemene gerek yok ki . çıkamıyorum çevrem yok dersin olur biter . bu erkeklerde ne tuhaf yaratıklar gezsen dert olur gezmesen dert olur . anlamadım ben yani bunları ..

pembe yalanlar bunlar altta kalmamak için zararsz bir yalan nolacakki. çok içine dert ettiysen iki tur at dön eve geri yalan söylememiş olursun

Bence dürüst ol, şuan arkadaşın yoksa gezebilecegim biri yok de. Geçici bi durummus zaten.

Son düzenleme:
Bence böyle yalanlardan zarar gelmez Hem o seni mecbur bırakıyor biraz da. Birlikte vakit geçirmiyor musunuz?

Son düzenleme:
daha ne istiyorsun
kısıtlamıyor seni. obnu yapma, bunu etme demıyor işte sevgılı olmak kölelik midir illa

ayrıca, arkadaşım yok dersın olur bıter
ne gerek var bu kadar gereksız bır şey ıcın yalan soylemeye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…