- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
- Konu Sahibi sevimlikartanesi
-
sadece şu konuda yalan söylüyorum bazen. arkadaşımla dışarı çıkacağız, yürüyüşteyiz falan. konu şu ki o çok gezen biri. hiç evde oturmuyor. benim de burada çevrem yok maalesef mecburen evde takılıyorum. bzen soruyor sen çıkmıyor musun diye. hatta geçen konuşmamızda dedi ki sen de çık gez sonra bana kızıyorsun geziyorsun diye dedi ben şok tabibugün de mecburen yalan söyledim yine. çok rahatsızım bu durumdan çoookkk ama napıyım salak şey illa ki çık diyor. :18:
aynı ben yanlız değilsin
konuyu okuyunca ben yazdım sandım konuştuğum biri vardı bende hep arkadaşlarla geziyorum derdim oysa hiç arkadaşım yok
rahatsız olma gerek yok bence bunlar çok küçük yalanlar. bence söylenebilir
hem o seni mecbur bırakmış biraz da sürekli çık gez diyerek.
ben de senin yerinde olsam söyleyebilirdim.
çok abartmadan birkaç yalandan bir şey çıkmaz.
kıskansın biraz da seni haklısın.
yalan söylemene gerek yok ki . çıkamıyorum çevrem yok dersin olur biter . bu erkeklerde ne tuhaf yaratıklar gezsen dert olur gezmesen dert olur . anlamadım ben yani bunları ..
Onunla çık. :/......
pembe yalanlar bunlar altta kalmamak için zararsz bir yalan nolacakki. çok içine dert ettiysen iki tur at dön eve geri yalan söylememiş olursun
Bence dürüst ol, şuan arkadaşın yoksa gezebilecegim biri yok de. Geçici bi durummus zaten.
Bence böyle yalanlardan zarar gelmezHem o seni mecbur bırakıyor biraz da. Birlikte vakit geçirmiyor musunuz?
Küçük yalanlar bir şey olmaz bence de ama yine de söylememeye dikkat et bence canım :)
daha ne istiyorsun
kısıtlamıyor seni. obnu yapma, bunu etme demıyor iştesevgılı olmak kölelik midir illa
ayrıca, arkadaşım yok dersın olur bıter
ne gerek var bu kadar gereksız bır şey ıcın yalan soylemeye
dua et sevgilin, bir fotograf at arkadaşlarınla beraberken demesin
Aynen benim de bulunduğum yerde arkadaşım yok ve tek kalıyorum. Dışarı okul haricinde çıkmıyorum çünkü çıkılacak, gidilecek yer yok. Memlekete gitsem de gezsem..
Küçük yalanlar masumane olabilir ama ileri de büyüyüp dert olabilir. Açık ol sende nereye gideyim kimle gideyim diye ? Anlamak zorunda seni
Hah bende kendimi okudum bir an.Benimkide aynı aksine benimde arkadaşım yoktur hiç bende yalanlar söylüyorum bugün burdaydım şugün şurdaydım diye napıyım
Yalanın pembesi moru siyahı olmaz büyüğü küçüğü olmaz...tıpkı hırsızlık gibi 1 sakız çalmakta hırsızlıktır banka soymakta..
Birincisi burdaki durum ilişkide şeffaf olamama..bir ilişkide neysen o olmalısın kendini bambaşka gösterip evlendikten sonra problem yaşayan karım değişti/kocam değişti diye mutsuzlukla biten bir sürü evlilik var bu ülkede..hani ergen falanda değilsin sanırım yaşın 21-22 var..çık gez dediğinde benim burdq çevrem yok,kimse yok memlekete gidince bol bol gezicem zaten diyebilirsin..kimse kimseyi hiçbişey için zorlayamaz..herkes herkesin bireysel özgürlüğüne saygı duymak zorunda..oturana da çok gezene de..
Bence bu olayı hemen durdurun yalan yalanı doğurur ve hiçbir yalan sonsuza kadar saklı kalmaz erkek arkadaşınız biraz akıllı bir tipse yalan söylediğinizi farkedicektir ya da farkedip çaktırmıyodur bu onun gözünde ezik duruma düşmenize ve soğumasına sebep olur..hiç yoktan ilişkiniz zarar görür..
Dışarı çıkıp evdeyim diye yalan söylemekle , evde oturup dışardayım diye yalan söylemek arasında hiçbir fark yok..ikiside yalan kandırma
yüzde 500 katılıyorum diyebilirim. inşALLAH DİKKAT EDECEĞİM ARTIK
cok masum bır yalan dısarda gezerken evdeyım deseydın kötü olabılırdı heheh
öğretmen misn sen de? durumumuz aynı yaa biraz dertleşelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?