Pasif konusunda haklisin pasifim tepki gostersem bile bagiramiyorum. Zaten sokakta hiç insan olmuyor o saatlerde. Annesi babası var. Ama ben var olduğuna inanmıyorum böyle bir çocuğun nasıl anası babasi olur çocuğu boyleyse anası babası neyin nesidir?Niye çığlık atmadın. Etraftakiler koşar dayak atardı zaten. Cok mu pasifsin ne. Okadar şeyden sonra nasil cesaret edip yanina gelebiliyor? Anası babası yok mu bu çocuğun?
Ben polisten, kamera kayıtlarında herşey apaçık belli olduğu halde hiç bir şey yapmadıkları zaman vazgeçtim artık gerek duymuyorumNiye erkek arkadaş ? Önce ailene anlat sonra polise gidin yeniden.
O yüzden bunu polisle değilde başka bir şekilde ders almasını istiyorumNiye erkek arkadaş ? Önce ailene anlat sonra polise gidin yeniden.
Mahalleliye sorup öğrenebilirsin ailesini. Valla ben evini basardim. Madem pasifsin ozaman o saatte dışarı cikmicaksin tek başına canım. Öyle bi durumda mahalleyi ayağa kaldırmalısın ki bidaha yanaşamasınPasif konusunda haklisin pasifim tepki gostersem bile bagiramiyorum. Zaten sokakta hiç insan olmuyor o saatlerde. Annesi babası var. Ama ben var olduğuna inanmıyorum böyle bir çocuğun nasıl anası babasi olur çocuğu boyleyse anası babası neyin nesidir?
Neden yapamadılar o kadar barizse?Ben polisten, kamera kayıtlarında herşey apaçık belli olduğu halde hiç bir şey yapmadıkları zaman vazgeçtim artık gerek duymuyorum
Oturduğu apartmanı falan biliyorum. Büyük ihtimal ailesi açar kapıyı sence gitsem mi?Mahalleliye sorup öğrenebilirsin ailesini. Valla ben evini basardim. Madem pasifsin ozaman o saatte dışarı cikmicaksin tek başına canım. Öyle bi durumda mahalleyi ayağa kaldırmalısın ki bidaha yanaşamasın
Alt tarafı kayıt ne olacak? Türkiye de ki adaleti bilmiyomuyuz sanki abla.Neden yapamadılar o kadar barizse?
Babanla gideceksin canım tekbaşına degil. Olmadi plisle gideceksin. Kanıtlarla gideceksin. Baban bi bağırıp çagiracak o binada. Komşuya rezil olacak ki bidaha yapmayacakOturduğu apartmanı falan biliyorum. Büyük ihtimal ailesi açar kapıyı sence gitsem mi?
Teşekkürler babam yok bu arada büyük ihtimal amcamla giderim ama yorumunuzdan sonra kesin gitmeye karar verdimBabanla gideceksin canım tekbaşına degil. Olmadi plisle gideceksin. Kanıtlarla gideceksin. Baban bi bağırıp çagiracak o binada. Komşuya rezil olacak ki bidaha yapmayacak
Kesin git zaten. Amca olur dayı olur bi büyük yaninda şart ama. Bakkalada mi gidemicez ya böyle sapiklar yuzunden. Haddini bilsinTeşekkürler babam yok bu arada büyük ihtimal amcamla giderim ama yorumunuzdan sonra kesin gitmeye karar verdim
Bu dünyada anne,evlat,kadin, disi olan herşey çok zor abla ben bu yaşımda bile anladım bunuKesin git zaten. Amca olur dayı olur bi büyük yaninda şart ama. Bakkalada mi gidemicez ya böyle sapiklar yuzunden. Haddini bilsin
Boyle kacamak cevaplar verme. Yok oyle sucluyu kayirip delilleri hasir alti etmek. Polis ilgilenmeme sebebini soylemedi mi. Demek ki ortada suc teskil eden bir durum yoktu ya da rizan olmadan yapilan bir eylem.. Ki yasin da 18'den kucuk. Direkt tutuklanirdi. Birseyleri eksik anlatiyosun, kacamak cevap veriyosun, bilmiyor muyuz adalet sistemini bilmem ne. O zaman o kadar dosya ne ariyor mahkemede?Alt tarafı kayıt ne olacak? Türkiye de ki adaleti bilmiyomuyuz sanki abla.
Biliyorum bilmezmiyim.Alt tarafı kayıt ne olacak? Türkiye de ki adaleti bilmiyomuyuz sanki abla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?