Sevgilime sürprizzz :)

Sindyye

OnuÇokSeviyorum.
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2011
258
1
46
Norveç
Sevgilime cok guzel bır surprız yapmak ıstıyorum ama aklıma bısey gelmıyo . Sizce ne yapabılırımm . Şmdıden yardımlarınız ıcın teşekkrler :50::61:

valla cnm kusura bakma tuyo veremem:20::19:bence senin aklina gelecek fikir en guzeli olcaktir...ben sevgilime supriz yapcaksam fikir sormam ne bileyim supriz tarzi seyler insanin aklina aniden geliyor ole ck dusunerek olmuyor...sanada aniden gelcek cnm:):78::77:

valla cnm kusura bakma tuyo veremem:20::19:bence senin aklina gelecek fikir en guzeli olcaktir...ben sevgilime supriz yapcaksam fikir sormam ne bileyim supriz tarzi seyler insanin aklina aniden geliyor ole ck dusunerek olmuyor...sanada aniden gelcek cnm:):78::77:ilham hem ben birini tanimadan supriz fikirlerini oneremiyorum malesef :)

valla cnm kusura bakma tuyo veremem:20::19:bence senin aklina gelecek fikir en guzeli olcaktir...ben sevgilime supriz yapcaksam fikir sormam ne bileyim supriz tarzi seyler insanin aklina aniden geliyor ole ck dusunerek olmuyor...sanada aniden gelcek cnm:):78::77:

Ama ben yanı bıseyler yapmak ıstıyorumm ılerde felan degıl bu aralar yanı :97:

Saol dusundugun ıcın canm :)))

rica ederim canimda aklima bisey gelmiyor...benim aniden fikir geliyor aklima ya :) ornegin bugun turkiye-avusturya maci vardi benim askimda izledi tabi maci:)sonra benimde dank diye aklima bi supriz yapmak geldi oda suydu :mac icin bilet almak (olurda a milli takimm katilirsa avrupa 2012 fubtol sampiyonasina ikimiz icinde bilet alip maci orda izlemek...onun ck sevinecegin eminim arti polonya gitmis oluruz:)anlican ben ole uzun uzun siupriz dusunemem gelmyior aklima yani bisey:)pat diye oluyor...kusura bakma cnm yardimci olamadim ama mutlaka biri sana fikir verir cnm:)

Son düzenleme:
sindyye, canım konuyla alakasız olduğu için kusurumabakma lütfen özel mesaj hakkım olmadığı için buraya yazıyım dedim bana bi mesaj atmışsın ona cevaben..Canım o konu başlığı ve ordaki mesajlar bana ait değil, siteye üye olurken kullanıcı ismimi eu1 yapmıştım meğer siteden ayrılanların mesajları da eu1-2-3 gibi kullanıcı isimleri altında çıkıyomuş.Sonradan kullanıcı ismimi değiştirdim ama o konular hala bana aitmiş gibi görünüyo malesef.Sorduğun konu hakkında bilgim yok..

ben yaptıklarımdan örnek verebilirim.. bir fanus aldım.. o fanusu süslemek için pembe kırmızı beyaz kurdelalar.. sonra küçük pembe ve kırmızı kartonlara içimden geçen güzel şeyleri yazarak rulolar yaptım kurdelalarla bağladım ve fanusa doldurdum. yaklaşık otuz kadar.. her güne bir tane okuması için ve süsleyip hediye ettim çok beğendi.. onun dışında birlikte çektiğimiz fotolardan bir kolaj yapıp bunu puzzle yaptırdım.. iş yerine göndermiştim.. geniş kapsamlı birşeyler düşünüyorsan bir ortam hazırlamak bir organizasyon yapmak gibi, bulunduğun şehirin özelliğine ve yakınlığınıza (yani ilişkinizin boyutuna) göre değişir

Bence sevgiline meyve sepeti gönder...Ben eşime evlilik yıldönümümüzde yolladım,çikolatalı meyve sepeti...çok beğendi ve beni çok takdir etti...:49:

Sevgilime cok guzel bır surprız yapmak ıstıyorum ama aklıma bısey gelmıyo . Sizce ne yapabılırımm . Şmdıden yardımlarınız ıcın teşekkrler :50::61:

ben doğumgununde minik minik mumlar var ya 100 tane onlardan almıstım evde o mumlarla bir yol yaptım ucunada kocaman bir kalp mumların hepsini yaktım hmm bbırde kalbın içine mnderler koydummeyve tabagı kola k.pasta ve güzel bir pasta eşimin elinden tuttum ( tabi o zamn nişanlıydık) yolun içinde yürürken gözleri mumlardan daha ışıl ışıldı kalbin içindeki mnderlere oturduk ve 3 saat boyunca konustuk eglkendık çok mutlu olmustu :)))

Back
X