Sevgilime tokat attım.. :(

yasemi_n

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2013
120
9
38
35
Arkadaşlar merhabalar.. Herzaman ki gibi yine sevgilimle olan bir problemde sizlerin düşüncelerini almak istiyorum... Dün bir cafede akşam yemeği yiyoruz ufak tefek problemli kayda değmeyecek bir konu da küçük bir tartışma yaşadık. Birazda uzatınca tabi kendimi biliyorum bu tarz durumlarda malesef kendimi kontrol edemiyorum. zaman zaman ona hak versemde o sinirle hiçbirşey düşünmeyip ağzıma geleni sayıyorum ( tabiki kötü laf değil sadece çemkirme ) sonu ne olacak düşünmüyorum..Sonra ben hemen kalktım sinirle lavaboya gittim millet içinde tartışmamak için..Döndüm hesabı ödedik ve kalktık.İşte bizimki arabaya biner binmez birden bir parladı ki.. Yeter artık her tartışmada ben seni çekmek zorundamıyım en ufak şeyden herzaman böyle sorun çıkarıyorsun. Bir kez olsun ılımlı yaklaşsan ölün mü. Nasıl bir insansın. Bu nereye kadar böyle devam edecek daha ortada hiçbir sorun yokken nasıl bir anda böyle berbat hale dönüşüyorsun diye ağzından geleni saydı.. Bağırmalar çağırmalar ama nasıl öfkeli. Daha öncede böyle tartışmalarımız olmuştu ama sonradan halimize gülüp geçmiştik. Ama bu sefer o kadar ağırdı ki sözleri nasıl oldu nasıl bitti hala şaşkınım ve yeter be deyip elimi birden yanağında hissettim. = ( Madem öyle git hanım hanımcık birini bul dedim indim arabadan eve geldim. Ama o yüz ifadesi aklımdan hiç gitmiyor çok pişman oldum.Sanırım onu kaybettim. 2 gün oldu hiç ses yok. Ve daha kötüsü o anda hiçbirşey düşünmeyen ben aklı başına gelmiş kuzu gibi evde oturup salaksın işte ne vardı sanki büyütecek.Yıllarını paylaştığın gelecek düşündüğün insanı bir hiç yüzünden kaybettinler sardı heryerimi.. = ( Şimdi ne yapayım kızlar ben.Olayda sevgi aşk adına bir problem yok birbirimizi sevdiğimizi ikimizde biliyoruz. Birşeyler yapmak istiyorum ama karşısına çıkmaya utanıyorum. Bir erkek için de bu durumun ne kadar ağır olacağını düşündükce elim kolum bağlı böyle bekliyorum. Siz olsanız ne yapardınız.. ?
 
Ağır olmuş biraz. :S Öncesinde bir sorununuz var mıydı? Ne bileyim sen kendini haksız görüyorsan eğer, arayıp özür dilemelisin. Ki haksızsın zaten.Ondan bekleme.
 
:KK20: Eline sağlık Hep erkekmi şiddet uygulayacak fırsatını bulunca yapıştırın bitane :KK53.
biraz zaman geçsin sen hem dövmüşün hemde aramasını bekliyosun :D
bi özür dile gönlünü al adamcağızın
 
Bir erkegin bunu kadina yapmasi ne kadar kotuyse sizin yaptiginiz da o kadar kotu maalesef uzuldum arkadasiniz adina. Etmissiniz edeceginizi sonuclarina katlanmalisiniz artik. Bu sekilde kirilan bir kalp naisl onarilir bilmem ki. Uzerinden biraz daha zaman gecsin sakinlesmesini, ofkesinin gecmesini bekleyin derim ben.
 
Birbirine nasıl davranacağını bilmeyen ve sağlıklı iletişim kuramayan insanlar mutlaka yardım almalı. Yani konu sahibi arkadaşım. Kendimi sinirlenince kontrol edemiyorum diye bir bahane olamaz.
 
Bir erkegin bunu kadina yapmasi ne kadar kotuyse sizin yaptiginiz da o kadar kotu maalesef uzuldum arkadasiniz adina. Etmissiniz edeceginizi sonuclarina katlanmalisiniz artik. Bu sekilde kirilan bir kalp naisl onarilir bilmem ki. Uzerinden biraz daha zaman gecsin sakinlesmesini, ofkesinin gecmesini bekleyin derim ben.

haklısınız bende aynı pişmanlığı yaşıyorum zaten. Fakat asıl mesele kendimi tartışma anlarında kontrol edememem. Bir de bunu bile bile ağır laflarla üzerime gelince malesef nasıl olduğunu anlamadım.. =(
 
Sizin öfke kontrolünde başarısız olmanız erkek arkadaşınızın daima sizi alttan almasını gerektirmez ki. Ben de sakin bir insanım; karşımdaki insanı ölçer ona göre davranırım genelde ama bazen öyle bir an oluyor ki çığrımdan çıkabiliyorum. Bence siz bir psikolog ile görüşün; kimse böyle tavırları çekmeye mecbur değil.

Erkek arkadaşınız sizinle barışabilir bence. Peki yarın bir gün o da size bir tokat atsa? "Yasemin fevrî hareketlerine çıldırdığımı bile bile çok üstüme geldi, dayanamadım" dese? Aranızda meşru bir şiddet alanı oluşturmayın, buna katkıda bulunmayın.
 
Ozur dile affettir kendini.bi de ustune ozur dilemeyip ses cikarmadan bekliyosun.
 
Back
X