Sevgilime tokat attım.. :(

şimdi evet sayfalarca mesaj yazıp mükemmel cümlelerle özür dileyebilirim ama bu sadece bir mesajla çözülecek bir olay değil bunun farkındayım.. Karşısına çıkmalıyım konuşmalıyım birşey yapmalıyım ama bu sefer de yaptığım şeyin utancından nasıl yüzüne bakacam onu bilmiyorum. Son olarak karşısında beni gördüğünde nasıl bir tavır takınacağını da tahmin edemiyorum.. Yani sıkıntı büyük.. :S Acaba iş yerine özür dilerim içerikli bir çiçek mi göndersem.. ? bir erkeğe nasıl olur ki.. ??
Yaptığınız çok yanlış. Nasılki burda bir bayana şiddet uygulandığında kıyameti koparıyoruz, aynı şey. Bu sebeple sağlam bir özür dileyip, gönlünü almalısınız erkek arkadaşınızın. Çiçek olabilir ama şu yenebilir çiçekler daha doğru olabilir gibi geldi bana. Kek, çikolata yada meyveden yapılan. Not yazın güzel, birde görüşüp yüzyüze anlatın ne kadar üzüldüğünüzü.
Kolaylıklar dilerim.

Biliyorsunuz doktora gitme olayı malesef bizim toplumda hoş karşılanmaz.. Bu onun gözünde beni hastalıklı bir kız konumuna sokmaz mı.. Ben bunu yaparsam ondan habersiz yapmayı düşünüyordum.. Ve doktora falan gitmeden forum da bu durumda olan başka bir insan var mı acaba diye onun düşüncelerini bekliyorum..

Canim niye hoş olmasin ..Sonuçta öfkeyle basa cikmak öğrenebilen bir davranis sana bunu öğretecek birine ihtiyacın var.. Hasta degilsin sadece dogru davranisi ogrenmek icin bilen birinden yardim alacaksin...Kitaplar alabilirsin mesela bu konuyla ilgili çok yardimi dokunur..

Sevgiline söylemek istemezsen söyleme tabii ama zaten o da farkındadir durumun..

Arkadaşlar merhabalar.. Herzaman ki gibi yine sevgilimle olan bir problemde sizlerin düşüncelerini almak istiyorum... Dün bir cafede akşam yemeği yiyoruz ufak tefek problemli kayda değmeyecek bir konu da küçük bir tartışma yaşadık. Birazda uzatınca tabi kendimi biliyorum bu tarz durumlarda malesef kendimi kontrol edemiyorum. zaman zaman ona hak versemde o sinirle hiçbirşey düşünmeyip ağzıma geleni sayıyorum ( tabiki kötü laf değil sadece çemkirme ) sonu ne olacak düşünmüyorum..Sonra ben hemen kalktım sinirle lavaboya gittim millet içinde tartışmamak için..Döndüm hesabı ödedik ve kalktık.İşte bizimki arabaya biner binmez birden bir parladı ki.. Yeter artık her tartışmada ben seni çekmek zorundamıyım en ufak şeyden herzaman böyle sorun çıkarıyorsun. Bir kez olsun ılımlı yaklaşsan ölün mü. Nasıl bir insansın. Bu nereye kadar böyle devam edecek daha ortada hiçbir sorun yokken nasıl bir anda böyle berbat hale dönüşüyorsun diye ağzından geleni saydı.. Bağırmalar çağırmalar ama nasıl öfkeli. Daha öncede böyle tartışmalarımız olmuştu ama sonradan halimize gülüp geçmiştik. Ama bu sefer o kadar ağırdı ki sözleri nasıl oldu nasıl bitti hala şaşkınım ve yeter be deyip elimi birden yanağında hissettim. = ( Madem öyle git hanım hanımcık birini bul dedim indim arabadan eve geldim. Ama o yüz ifadesi aklımdan hiç gitmiyor çok pişman oldum.Sanırım onu kaybettim. 2 gün oldu hiç ses yok. Ve daha kötüsü o anda hiçbirşey düşünmeyen ben aklı başına gelmiş kuzu gibi evde oturup salaksın işte ne vardı sanki büyütecek.Yıllarını paylaştığın gelecek düşündüğün insanı bir hiç yüzünden kaybettinler sardı heryerimi.. = ( Şimdi ne yapayım kızlar ben.Olayda sevgi aşk adına bir problem yok birbirimizi sevdiğimizi ikimizde biliyoruz. Birşeyler yapmak istiyorum ama karşısına çıkmaya utanıyorum. Bir erkek için de bu durumun ne kadar ağır olacağını düşündükce elim kolum bağlı böyle bekliyorum. Siz olsanız ne yapardınız.. ?
Bunun bir anomali oldugunun siz de farkindasiniz. Ofkenizi kontrol edemiyor olusunuz. Ustelik tokat cok cok onur kirici hem erkek hem kadin icin. Hic bir kavgafa tokata basvurulmamali. Aynisini o size yapmis olsaydi bunun adi kadina siddet olurdu. Hic bir insan siddeti hak etmez. Eger onu geri istiyorsaniz malesef psikologa gitmelisiniz ofke probleminize cozum bulmalisiniz. Aksi halde erkek olsam ben de sizin gibi bir sevgiliye katlanamazdim.

Biliyorsunuz doktora gitme olayı malesef bizim toplumda hoş karşılanmaz.. Bu onun gözünde beni hastalıklı bir kız konumuna sokmaz mı.. Ben bunu yaparsam ondan habersiz yapmayı düşünüyordum.. Ve doktora falan gitmeden forum da bu durumda olan başka bir insan var mı acaba diye onun düşüncelerini bekliyorum..

Doktora gitmeyi sevgiliniz için değil kendiniz için isteyin.
Bununla yaşamamalısınız.Böyle her dara düştüğünüzde şiddete başvuruyorsunuz o zaman kontrol probleminiz var.Bunu çözmeniz gerek.
Sevgilinize de söyleyin çözmeye çalıştığınızı ayrıca neden garipsiyorsunuz ki tedavi alan insanların hepsi manyak mı,seri katil mi ? Yapmayın lütfen.Gayet doğal bir durum bu.

Çocuk haklı bari bu sefer alttan alsaydın!!

Ayni şeyi yasadim. Tokat atmadim tabi ama. Öfke kontrolü bende de var en azindan öyle düşündümhherşeyi sayiyorum sayiyorum beş dk sonra herşey geçiyor bende Dr gittim ama sorunun başka bisey olduğunu söylemişti vs vs geçti sayilir. Ben seni çok ama çok iyi anliyorum. Bundan bi ay önce bende nisanlimi disarda yemek yerken masada birakip gitmistim sayip sayip. Ama ben hemen gönlünü almaya calismistim o da benimle bi gün falan konusmadi ben ozurler dilddim baya o çok kizmisti ben sut dökmüş kedi gibi oldum. Ama sonra baristik ve bi daha da yapmadim. Simdi sizin olaya tokat girmiş ayip etmissiniz ama affedilir bence siz bence bi terapiye başlayan inanin iyi gelecek bu ayip biseybdegil. Bunu e.arkasinizada söyleyin pişman olduğunuzu tedaviye baslayacaginizi bodaha boyle bisey yasanmayacagini uzun uzun yazin veya anlatin her neyse.. Sonra da bekleyin bakalim napacak.. Ama Dr ihmal etmeyin.
Ben ayni hastaligi yasadifim içinanliyorum sizi burada acimasiz yorumlar yapilmasini ddoğru bulmuyorum. Çünkü gerçekten bilinçli bisey değil yaptigi. Hemenbdoktora gidin yarin için randevu alin. Eğer sevginizde sorun yoksa barisacaksiniz buna inaniyorum

canımsın ya inan beni o kadar rahatlattın ki.. Pekala değerli görüşleriniz için çok teşekkür ediyorum.. Dua edin bunu da atlatalım..

Doktora gitmeyi sevgiliniz için değil kendiniz için isteyin.
Bununla yaşamamalısınız.Böyle her dara düştüğünüzde şiddete başvuruyorsunuz o zaman kontrol probleminiz var.Bunu çözmeniz gerek.
Sevgilinize de söyleyin çözmeye çalıştığınızı ayrıca neden garipsiyorsunuz ki tedavi alan insanların hepsi manyak mı,seri katil mi ? Yapmayın lütfen.Gayet doğal bir durum bu.

ya asıl sorun öfke kontrolsüzlüğü değil aslında.. bu ilk defa olan ve nasıl olduğunu bilmediğim bir durum.. Burda asıl durum tartışma anlarında ufak da olsa büyük de olsa çok uzatmam ve karşıdakini dır dırla bu hallere getirmem açıkcası bu.. Tabi ki bu konu da öfke de girdi fakat bu ilk defa olan bir durum onu belirtmem gerek.

Yaptığınız çok yanlış. Nasılki burda bir bayana şiddet uygulandığında kıyameti koparıyoruz, aynı şey. Bu sebeple sağlam bir özür dileyip, gönlünü almalısınız erkek arkadaşınızın. Çiçek olabilir ama şu yenebilir çiçekler daha doğru olabilir gibi geldi bana. Kek, çikolata yada meyveden yapılan. Not yazın güzel, birde görüşüp yüzyüze anlatın ne kadar üzüldüğünüzü.
Kolaylıklar dilerim.

teşekkür ederim düşüncen için canım..

Canim niye hoş olmasin ..Sonuçta öfkeyle basa cikmak öğrenebilen bir davranis sana bunu öğretecek birine ihtiyacın var.. Hasta degilsin sadece dogru davranisi ogrenmek icin bilen birinden yardim alacaksin...Kitaplar alabilirsin mesela bu konuyla ilgili çok yardimi dokunur..

Sevgiline söylemek istemezsen söyleme tabii ama zaten o da farkındadir durumun..

Sanırım haklısınız.. Burda biraz rahatladım daha sağlıklı düşünmeye başladım. : ) Yarın için randevulara bakacağım. Sonra iş yerine özürdilerim kartlı bir çiçek veya gurme çiçek tarzı birşey yollayacağım.. Umarım işe yarar ..

Canim
canımsın ya inan beni o kadar rahatlattın ki.. Pekala değerli görüşleriniz için çok teşekkür ediyorum.. Dua edin bunu da atlatalım..
Duamdasin canim.
Ama sorunlu kiz olurmuyum falan filan diye düşünme tam tersi sen yanimda ol yeter ki ben duzelicem de. Ama doktora gitmen şart bebeğim bunu bil. Gönlünü almak içinhersey i yappp

Meyve sepeti yolla. Benimki bana bi defa yollamisti en büyük boyundan superdi mest olmuştum. Yanina da güzelcesşeyler yaz. Pes etmek yok :)

Sanırım haklısınız.. Burda biraz rahatladım daha sağlıklı düşünmeye başladım. : ) Yarın için randevulara bakacağım. Sonra iş yerine özürdilerim kartlı bir çiçek veya gurme çiçek tarzı birşey yollayacağım.. Umarım işe yarar ..

Meyve sepeti yollayin.... İs yerinde erkege çiçek tuhaf olabilir..

ay ne abarttınız bea :)alttarafı bi tokat, adamın canını bile yakmamıştır :) nedense bana o kadarda büyük bir mesele gelmedi, tabi sen sinirlendiğinde çirkefleşme, en itici kadın tipi çirkef kadın. Kendini kontrol etmeyi ööğren, tek onun için değil, hayatın her alanında bu kontrol lazım. Git öp kokla barış, bida yaparsam sende bana bitane çak de :)

Arkadaşlar merhabalar.. Herzaman ki gibi yine sevgilimle olan bir problemde sizlerin düşüncelerini almak istiyorum... Dün bir cafede akşam yemeği yiyoruz ufak tefek problemli kayda değmeyecek bir konu da küçük bir tartışma yaşadık. Birazda uzatınca tabi kendimi biliyorum bu tarz durumlarda malesef kendimi kontrol edemiyorum. zaman zaman ona hak versemde o sinirle hiçbirşey düşünmeyip ağzıma geleni sayıyorum ( tabiki kötü laf değil sadece çemkirme ) sonu ne olacak düşünmüyorum..Sonra ben hemen kalktım sinirle lavaboya gittim millet içinde tartışmamak için..Döndüm hesabı ödedik ve kalktık.İşte bizimki arabaya biner binmez birden bir parladı ki.. Yeter artık her tartışmada ben seni çekmek zorundamıyım en ufak şeyden herzaman böyle sorun çıkarıyorsun. Bir kez olsun ılımlı yaklaşsan ölün mü. Nasıl bir insansın. Bu nereye kadar böyle devam edecek daha ortada hiçbir sorun yokken nasıl bir anda böyle berbat hale dönüşüyorsun diye ağzından geleni saydı.. Bağırmalar çağırmalar ama nasıl öfkeli. Daha öncede böyle tartışmalarımız olmuştu ama sonradan halimize gülüp geçmiştik. Ama bu sefer o kadar ağırdı ki sözleri nasıl oldu nasıl bitti hala şaşkınım ve yeter be deyip elimi birden yanağında hissettim. = ( Madem öyle git hanım hanımcık birini bul dedim indim arabadan eve geldim. Ama o yüz ifadesi aklımdan hiç gitmiyor çok pişman oldum.Sanırım onu kaybettim. 2 gün oldu hiç ses yok. Ve daha kötüsü o anda hiçbirşey düşünmeyen ben aklı başına gelmiş kuzu gibi evde oturup salaksın işte ne vardı sanki büyütecek.Yıllarını paylaştığın gelecek düşündüğün insanı bir hiç yüzünden kaybettinler sardı heryerimi.. = ( Şimdi ne yapayım kızlar ben.Olayda sevgi aşk adına bir problem yok birbirimizi sevdiğimizi ikimizde biliyoruz. Birşeyler yapmak istiyorum ama karşısına çıkmaya utanıyorum. Bir erkek için de bu durumun ne kadar ağır olacağını düşündükce elim kolum bağlı böyle bekliyorum. Siz olsanız ne yapardınız.. ?
valla aranız düzelir mi bilmem ama erkekler kincidir eğer ilerde evlenirsen o tokat ilerde faiziyle çıkar :( her iki taraflı şiddeti kesinlikle tasvip etmiyorum

Sevgilin sonunda patlamış erkekler bizim bu fevri davranisimizdan nefret ediyorlar hepsi ofkemizi kontrol etmemizi bekliyor ben de bu konuda sevhilimle çok tartıştım hakaret etmiyrm ama ağzıma ne gelirse sayıyorum.bu yüzden ayrıldık bile. Bence onu kaybetmek iatemiyosun madem ona bi sürpriz yap yanina git muhtemelen aramalarına mesajlarına bakmiycaktir tokat yemek çok agir olmuş onun için. Gönlünü almaya çalış inşallah basarabilirsin. Ve bundan sonra kendini kontrol etmeye çalış bende mesela kendimi düzeltim çünkü sonu kotu oluyor ofkeni kontrol edemeyince

bunu buraya sevgilim bana tokat attı diye bir kız yazsaydı o adama demediğimizi bırakmazdık :stop:
hemen ayrıl daha sevgiliyken tokat atan evlenince kolunu kırar vs.
bence kadın yaptığındada bir şey değişmiyor aynı şey
ve adam sizi af etse kalkıp bir tokat atsa bir kavganızda bende seni af etmiştim sen de beni et diye :KK14:
şiddet aldatma kadın olsun erkek olsun bir ilişkinin en son raddesidir bundan sonra artık nasıl aldatan bir defa afedildikten sonra gerisi geliyor bundada aynı şey bir tokat attı af ettim artık tekme atmaya başladı vs.
ha bu söylediklerim normal insanlar için herkesin ortasında meydan dayağı yedikten sonra iki gün sonra kocişiyle elele gezenler için değil:KK59:

Adam hakli bence, sizin fevri davranislariniza katlanmak zorunda degil.

Yani, tokat cok gurur kirici bir hareket bunu kabullenecek adam var mi bilemyorum, adamin gururunu cignemissiniz.

Ben o adam olsam asla barismazdim.

Ofke kontrolu sart....
Her sinirlendiginde vurma kirma ihtiyaci hisseden insanlardan nefret ediyorum. Psikolojiniz bozuksa doktora gidin kardesim, elin oglu veya kizi sizi cekmek zorunda degil!

Back
X