Sevgilime tokat attım.. :(

Ben sevgilinin yerinde olsam asla affetmem. Bir iyilik yap ve onu rahat birak huzur ver

Önce bir uzmanla görüşün, yardım almaya başlayın. Öfke kontrolünüz problemli.
Sonra sevgilinize tedavi olduğunuzu anlatıp özür dileyin. Ben olsam affetmem ama belki bir şansınız olur.
Adamın tokat atmasını bekledim konunun sonunda ama tokadı da atan siz olmuşsunuz. Çok üstüne gider, çok dır dır ederseniz mutlu bir ilişkiniz olmaz. Sevgi aşk hepsi biter, huzur insanları bir arada tutar.

Tartisma konusunu bilmiyorum fakat adami biktirmissiniz zaten.
Sizden biraz daha anlayis beklerken siz bide tokat atmissiniz.
Umarim nasil bir insanla birlikte oldugunun farkina varmistir da ona gore davranir erkek arkadasnz..

Bir musibet bin nasihattan iyidir arkadaşim. Cok sevdigin birini kaybedersen belki ileride bu durumda çok daha titiz davranip kendini ve karsindakileri bu gibi durumun icine sokmazsin.

Tokat kendine getirmiştir.. Özür dilemelisin bence.Git gönlünü al
En ufak sorunu sakız gibi uzatırsan,etrafında kimse kalmaz.

öfke kontrol probleminiz var belli ki..tedavilik merak etmeyin en kolay tedavi edilen psikolojik rahatsızlıkmış..

şimdi bir erkek , kıza tokat atsa diyeceğim o kıza, bitir. aynı şeyi erkek için söylemesem çifte standart yapmış olurum. bitirirse bunu siz haketmişsiniz. yapacak şey yok. sinirlerinize hakim olmayı öğrenin. o size karşılık vermemiş bakın. demekki şiddet meyilli değil siz gibi.

:KK20: Eline sağlık Hep erkekmi şiddet uygulayacak fırsatını bulunca yapıştırın bitane :KK53.
biraz zaman geçsin sen hem dövmüşün hemde aramasını bekliyosun :D
bi özür dile gönlünü al adamcağızın

Ne demek eline saglik ya yuh diyorum:KK57:
suan benim gozumde karisina siddet uygulayan o zihniyette olan bi adamdan hicbir farkiniz yok, kadina da yapilsa erkegede yapilsa hayvana da yapilsa siddet siddettir !

Birbirine nasıl davranacağını bilmeyen ve sağlıklı iletişim kuramayan insanlar mutlaka yardım almalı. Yani konu sahibi arkadaşım. Kendimi sinirlenince kontrol edemiyorum diye bir bahane olamaz.

evet kesinlikle haklısınız bu bir bahane değil.. Fakat o an beni sadece benim gibi olan kişilerin anlayabileceğini düşünüyorum.. Gerçekten hastalık deyin, yanlış deyin ne derseniz deyin evet haklısınız ama öncelikle beni anlayarak yorum yapmanızı beklerdim.Çünkü zaten yapılanın hata olduğunu ben de biliyorum. Yardım alın demek sizin için çok basit olabilir. Ama burada asıl mesele burda benim tarzımda bi insan var mıdır ve bu insan bu durumu aşmış mıdır, nasıl davranmıştır, ne yapmıştır bunu öğrenmek ve bu durum için nasıl bir çözüm yolu bulmam onu görmektir.

Arkadaşlar merhabalar.. Herzaman ki gibi yine sevgilimle olan bir problemde sizlerin düşüncelerini almak istiyorum... Dün bir cafede akşam yemeği yiyoruz ufak tefek problemli kayda değmeyecek bir konu da küçük bir tartışma yaşadık. Birazda uzatınca tabi kendimi biliyorum bu tarz durumlarda malesef kendimi kontrol edemiyorum. zaman zaman ona hak versemde o sinirle hiçbirşey düşünmeyip ağzıma geleni sayıyorum ( tabiki kötü laf değil sadece çemkirme ) sonu ne olacak düşünmüyorum..Sonra ben hemen kalktım sinirle lavaboya gittim millet içinde tartışmamak için..Döndüm hesabı ödedik ve kalktık.İşte bizimki arabaya biner binmez birden bir parladı ki.. Yeter artık her tartışmada ben seni çekmek zorundamıyım en ufak şeyden herzaman böyle sorun çıkarıyorsun. Bir kez olsun ılımlı yaklaşsan ölün mü. Nasıl bir insansın. Bu nereye kadar böyle devam edecek daha ortada hiçbir sorun yokken nasıl bir anda böyle berbat hale dönüşüyorsun diye ağzından geleni saydı.. Bağırmalar çağırmalar ama nasıl öfkeli. Daha öncede böyle tartışmalarımız olmuştu ama sonradan halimize gülüp geçmiştik. Ama bu sefer o kadar ağırdı ki sözleri nasıl oldu nasıl bitti hala şaşkınım ve yeter be deyip elimi birden yanağında hissettim. = ( Madem öyle git hanım hanımcık birini bul dedim indim arabadan eve geldim. Ama o yüz ifadesi aklımdan hiç gitmiyor çok pişman oldum.Sanırım onu kaybettim. 2 gün oldu hiç ses yok. Ve daha kötüsü o anda hiçbirşey düşünmeyen ben aklı başına gelmiş kuzu gibi evde oturup salaksın işte ne vardı sanki büyütecek.Yıllarını paylaştığın gelecek düşündüğün insanı bir hiç yüzünden kaybettinler sardı heryerimi.. = ( Şimdi ne yapayım kızlar ben.Olayda sevgi aşk adına bir problem yok birbirimizi sevdiğimizi ikimizde biliyoruz. Birşeyler yapmak istiyorum ama karşısına çıkmaya utanıyorum. Bir erkek için de bu durumun ne kadar ağır olacağını düşündükce elim kolum bağlı böyle bekliyorum. Siz olsanız ne yapardınız.. ?
Şiddet asla kabul edilebilir birşey değil. Çok yanlış yapmışsınız. Seviyorsanız ve haksız olduğunuzu biliyorsanız sağlam bir özür dilemeniz gerek.

Bence sana alternatif çözüm sorunu kabul et ona söyle öfke kontrol problemim olduğuna kanaat getirdim bir daha böyle bir şey olmaması adına uzmanla görüşeceğim , özür dilerim filan de...
Ama doğrusu ben olsam gururdan kenara çekilir terkedilirdim yine de bir öneri tabi..

Tokat atmadan da kapiyi acip inebilirdiniz..

Öfke kontrolü sorununuz var galiba..

Biraz zaman verin aramayin, ama ayrilsaniz dahi özür dileyin ve ofkenzi yenmek için destek alin

evet tabi ki de öyle insem bu pişmanlığı yaşamayacaktım ve sorun belki de ufak bir mesajla halledilebilecekti. Peki olmuş bir şey için çözümünüz ne olurdu. ?

Benimde öfke kontrolü problemim var yada vardı diyelim. Siz gibi kendimle başbaşa kaldığımda dank ediyordu ve o zamanlar canım daha fazla yanıyodu sinirlendiğimden. Zamanla kendime telkinde bulunmayı öğrendim sinirlendiğimde sürekli pişman olabilirsinler tekrarlıyorum içimden daha dikkatliyim artık ama hiçbi Zaman şiddete yeltenmedim, erkekler intikam sever sizi affetse bile hep içinde kalır, bence sadece yaptığınız şey için özür dileyin barışmak için değil.

evet tabi ki de öyle insem bu pişmanlığı yaşamayacaktım ve sorun belki de ufak bir mesajla halledilebilecekti. Peki olmuş bir şey için çözümünüz ne olurdu. ?

Zaman verin bir kaç Gün ve doktora gidin.. Daha sonra konusun tedavi olacaginizi sorunu kabullendiginizi ozur dilediğinizi söyleyin..
Ancak bu şekilde olur ... Cabaladignzi görsün

Şiddet asla kabul edilebilir birşey değil. Çok yanlış yapmışsınız. Seviyorsanız ve haksız olduğunuzu biliyorsanız sağlam bir özür dilemeniz gerek.

şimdi evet sayfalarca mesaj yazıp mükemmel cümlelerle özür dileyebilirim ama bu sadece bir mesajla çözülecek bir olay değil bunun farkındayım.. Karşısına çıkmalıyım konuşmalıyım birşey yapmalıyım ama bu sefer de yaptığım şeyin utancından nasıl yüzüne bakacam onu bilmiyorum. Son olarak karşısında beni gördüğünde nasıl bir tavır takınacağını da tahmin edemiyorum.. Yani sıkıntı büyük.. :S Acaba iş yerine özür dilerim içerikli bir çiçek mi göndersem.. ? bir erkeğe nasıl olur ki.. ??

Zaman verin bir kaç Gün ve doktora gidin.. Daha sonra konusun tedavi olacaginizi sorunu kabullendiginizi ozur dilediğinizi söyleyin..
Ancak bu şekilde olur ... Cabaladignzi görsün

Biliyorsunuz doktora gitme olayı malesef bizim toplumda hoş karşılanmaz.. Bu onun gözünde beni hastalıklı bir kız konumuna sokmaz mı.. Ben bunu yaparsam ondan habersiz yapmayı düşünüyordum.. Ve doktora falan gitmeden forum da bu durumda olan başka bir insan var mı acaba diye onun düşüncelerini bekliyorum..

Benimde öfke kontrolü problemim var yada vardı diyelim. Siz gibi kendimle başbaşa kaldığımda dank ediyordu ve o zamanlar canım daha fazla yanıyodu sinirlendiğimden. Zamanla kendime telkinde bulunmayı öğrendim sinirlendiğimde sürekli pişman olabilirsinler tekrarlıyorum içimden daha dikkatliyim artık ama hiçbi Zaman şiddete yeltenmedim, erkekler intikam sever sizi affetse bile hep içinde kalır, bence sadece yaptığınız şey için özür dileyin barışmak için değil.

işte tam olarak aradığım kişi sizsiniz... Peki şu an aynı şeyleri tekrarlıyor musunuz.. Aştınız mı bunu.. Evet davranış yanlış ama çoğu arkadaşın görüşü bir destek almamdan yana.. bense bu insanın kendi içinde halledeceği bir durumsa önce bunu denemeyi iyi eylerim.. siz destek falan alınacak bir durum olarak gördünüz mü.. ?

Biliyorsunuz doktora gitme olayı malesef bizim toplumda hoş karşılanmaz.. Bu onun gözünde beni hastalıklı bir kız konumuna sokmaz mı.. Ben bunu yaparsam ondan habersiz yapmayı düşünüyordum.. Ve doktora falan gitmeden forum da bu durumda olan başka bir insan var mı acaba diye onun düşüncelerini bekliyorum..

zaten şu an onun gözünde bitik bir konumdasınız.. bence doktora gitmeniz durumu daha kötü yapmaz o yüzden.. tokat ne demek ya, üstelik söylediği şeyler de çok ağır değil yaptığınızı göz önünde bulundurursak, sonuçta tokat atacak kadar gözünüz dönüyorsa demek ki sevgiliniz şikayetlerinde haklıymış.. gidin özür dileyin, şu an için kaybedecek bir şeyiniz kalmış gibi görünmüyor..

Ayni şeyi yasadim. Tokat atmadim tabi ama. Öfke kontrolü bende de var en azindan öyle düşündümhherşeyi sayiyorum sayiyorum beş dk sonra herşey geçiyor bende Dr gittim ama sorunun başka bisey olduğunu söylemişti vs vs geçti sayilir. Ben seni çok ama çok iyi anliyorum. Bundan bi ay önce bende nisanlimi disarda yemek yerken masada birakip gitmistim sayip sayip. Ama ben hemen gönlünü almaya calismistim o da benimle bi gün falan konusmadi ben ozurler dilddim baya o çok kizmisti ben sut dökmüş kedi gibi oldum. Ama sonra baristik ve bi daha da yapmadim. Simdi sizin olaya tokat girmiş ayip etmissiniz ama affedilir bence siz bence bi terapiye başlayan inanin iyi gelecek bu ayip biseybdegil. Bunu e.arkasinizada söyleyin pişman olduğunuzu tedaviye baslayacaginizi bodaha boyle bisey yasanmayacagini uzun uzun yazin veya anlatin her neyse.. Sonra da bekleyin bakalim napacak.. Ama Dr ihmal etmeyin.
Ben ayni hastaligi yasadifim içinanliyorum sizi burada acimasiz yorumlar yapilmasini ddoğru bulmuyorum. Çünkü gerçekten bilinçli bisey değil yaptigi. Hemenbdoktora gidin yarin için randevu alin. Eğer sevginizde sorun yoksa barisacaksiniz buna inaniyorum

Back
X