• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilime verdiğim paralar okuyun...

Bir gun onun istediği parayi eline sayamadiginiz zaman ne olacak?

Kendiniz isteyerek borç verseniz neyse de benim gördüğüm hep kaybetme korkusundan vermişsiniz bu paralari.

Sevgiliden para istemek bazılarına normal gelebilir ama barıştıktan hemen SONRAKI GUN 30 bin lira gibi ciddi bi parayi isteyebilen erkek kimseye normal gelmez.

Parani iste ve hayatından çıkar bu çocuğu konusahibi. Inan dunya uzerinde kalmış tek bekar erkek değil. Kafani kaldırıp bi etrafina baksan kimler kimleri goreceksin

ne diyor biliyor musunuz bide bekliyorum borcunu ödemek için bişey yapacak mı hiç bir şey ne söylüyor me yapıyor evkenecekmişiz 10.ayda beni istemeye gelecekmiş kendisine oyak sisteminden araba alacakmış baya yüksek bir tutarda bu araba ve kendisi şuan sınır dışında görev yaptığı için maaş+sınır dışı görev tazminatı alıyor bana dediği maaşı on bin tl :)
Bu maaşla size muhtaç yani yazıklar olsun, illa ki paramı alacağım derseniz nişanlanın nişan takılarını yaptırın sonra da nişanı atıp takıları borcuna karşılık kabul edip geri vermeyin.
İnsanı entrika çevirmeye mecbur bırakıyorlar ya pes doğrusu

Eşime bu kadar para vermiyorum ben. Buna inanın.

Kredi cekelim, sen çek dese. Çekmem.
Kefil olmam.

Degil eşim, babam istese olmaz.

Çok ilginç hayatlarınız var.

Adamı kiralamışsınız. Şu an kira ile duruyor yanınızda.

Daha çok para ödeyip satın almak isteyen çıkarsa kolaylıkla alabilir.

Ama kimse bu adama bu kadar para ödemez. Alıcısı çıkmaz. Iciniz rahat olsun.

ne diyor biliyor musunuz bide bekliyorum borcunu ödemek için bişey yapacak mı hiç bir şey ne söylüyor me yapıyor evkenecekmişiz 10.ayda beni istemeye gelecekmiş kendisine oyak sisteminden araba alacakmış baya yüksek bir tutarda bu araba ve kendisi şuan sınır dışında görev yaptığı için maaş+sınır dışı görev tazminatı alıyor bana dediği maaşı on bin tl :)
Olabilir hatta daha fazla da olabilir. Benim de yakinim sinir dişi görevinde ve çok yüksek maaşı. Ama emeginizi bile isteye değmeyecek birisi için harcamissiniz ona çok üzüldüm. 😔

Eşime bu kadar para vermiyorum ben. Buna inanın.

Kredi cekelim, sen çek dese. Çekmem.
Kefil olmam.

Degil eşim, babam istese olmaz.

Çok ilginç hayatlarınız var.

Adamı kiralamışsınız. Şu an kira ile duruyor yanınızda.

Daha çok para ödeyip satın almak isteyen çıkarsa kolaylıkla alabilir.

Ama kimse bu adama bu kadar para ödemez. Alıcısı çıkmaz. Iciniz rahat olsun.
aynen öyle sanki bitince dünyam yıkılacak kimse yok ondan başka gibi düşünüyorum

Evlenmeden önce uzun bir ilişkim olmuştu ama kavgamız çok oluyordu bitiremiyordum o zaman dünyada ondan başkası yokmuş gibiydi, ayrıldık(başka biriyle daha sevgili olmuş geç öğrendim😁), bir sene sonra eşimle tanıştım ve anladım ki sevgililik adı altında çok saçma bir şey yaşamışız o şahısla, tabi küçüktük.
Zamanla siz de ne kadar saçma bir şeyin ortasında olduğunuzu anlayacaksınız ve bunu geciktirmemek sizin elinizde. Tabi evlenirseniz bu ah vah kısmı gecikir ama eninde sonunda yaşayacaksınız diye düşünüyorum.
Para al-ver mevzusuna girmiyorum bile..
aynen öyle sanki bitince dünyam yıkılacak kimse yok ondan başka gibi düşünüyorum

Adama para veriyosun, adam senle ilişkiye başlıyor. Bu nasıl iş. Paranı iste ama ilişkini bitirme, var mi böyle bi şansın? Yok. İlişki baştan skntılı. Parayla sevgili oluyo sennle.

Siz sevgili değilsiniz ki...
Kiralık bu adam. Kiralık tutmuşsunuz.
Ayrıca subay olduysa zaten maaşları iyi galiba. Sizi beş parasiz biraktiktan sonra yani sizde verecek para kalmayınca ayrılır sizden bu.

Kızlar herkese merhabalar.Bu konuyu açmak için yeni üye oldum.Çünkü çok büyük çıkmazdayım.Kızlar ben 26 yaşındayım lise mezunuyum özel sektörde çalışıyorum.6 yıllık bir ilişkim var.Erkek arkadaşım da benimle aynı yaşta kendisi üniversiteyi bitirip subay oldu.Üniversiteyi okurken kendisine maddi manevi yardımcı oldum aylık bazen yüz,iki yüz,bazen bin tl büyük küçük miktarlar demeden gönderdim.Ailesinin tek kuruş yardımı olmadı.Babası marangoz annesi ev hanımı.Üniversiteyi ilk bitirip geldiği yıl burda iş arayışına girdi kpss sınavına kadar çalışmak için çağrı merkezinde işe girdi bana birgün kredi çekelim sen çek ikimiz birlikte ödeyelim dedi yarısını ben vereceğim araba alalım bende o zaman ki aklımla yirmi bin tl çektim faiziyle birlikte yirmi altı bin tl öderiz dedim çektiğim parayla on beş bin değerinde araba aldı kalan parayla ben de aylık kredi ödemeleri yaptım bana aylık bir kuruş yardımı olmadı.İş çıkışı beni alıp eve bırakıyordu,bazen izin günlerimde gezmeye gidiyorduk.Bende ki salaklık hep görmezden geldim yeter ki bitmesin yanımda olsun verdiğim paralar gözüme hiç gelmedi.Ama ilişkimizde saygısızlıklar.kavgalar,küfürler havada uçuyor her defasında barışıyorduk.Beni sevdiğini düşündüm hep ama normal bir ilişki yaşamadığımızı biliyordum.Neyse sınavlara girdi subaylığı kazandı.Ben o yıl babamı kaybettim.Kendisinden artık verdiğim paraları istemeye başladım.Verdiğim miktarları hiç bir zaman yazmadım arabayı satıp bana sözde o güne kadar verdiğim paraları verdi.Bende kabul ettim ve biz ayrıldık.Ben babamı kaybetmenin acı ve ilişkinin bitişiyle büyük üzüntü yaşadım.Bittiğini kabullenemedim.Her yerden engellemesine rağmen hep ulaştım kendisine.Ama bana hep olmayacağını bittiğini istemediğini söylüyordu.Üniversiteyi okurken arkadaşım dediği kızla bir yıl ilişkisi olmuş bunları öğrendim o hırs ve öfkeyle hep yazdım kendisine bana dönmesi için gurursuz ve onursuz davrandım ve birgün bana geri döndü ertesi gün benden otuz bin tl istedi babasının dükkanını satın almak için ben yine gönderdim yeter ki ilişkimiz devam etsin onsuz yapamıyorum diye verdim üstüne on bin tl daha verdim.Şuan tekrar birlikteyiz ama mutlu değilim.Tüm ailesiyle tanışmıştım zaten önceden bana kötülükleri olmadı benim de aynı şekilde onlara asla saygısızlığım kötülüğüm olmadı.Kasım ayında izne geldiğinde kardeşim ve annemle tanıştırdım kendisini,annem ve kardeşimin çok içine sinmedi konuşması oturması kalkması sana göre değil dediler annem daha ilk görüşümüz belki birkaç kez daha görüp konuşursak ısınırız dediler ama dediğim gibi ısınmadılar bu olaylardan annemin haberi olsa zaten imkansız birlikte olmamız.Kızlar paramı isteyip bitirsem mi,yoksa devam mı etsem emeklerime kendime çok acıyorum...
Sizi aldattığı halde geri dönüp üstüne fazlasıyla para vermişsiniz. Bu yaptığınız hiç normal değil, siz de farkındasınız. Bugün ayrılsanız yarın yine peşine düşmeyeceğinize inanıyor musunuz? Acilen psikolojik destek alın.

Büyük konuşmak istemiyorum ama babama bile kredi çekmem hele ki araba için
Neyse paranı verse de vermese de bitir bu ilişkiyi
Bidahaki ilişkinde de gözünü aç, sevmek sevilmek ne sanıyorsun bilmiyorum ama asla bu değil

Yurt dışı görevinde olabilir, internet bankacılığı diye bir şey var. ne uydursanız gider bu durumda nasıl olsa sizi göremediği gibi parasını harcayacak yeri de yok. Annem bana eşya almak için para istedi, sana verdiğimi bilmediğinden param yok da diyemiyorum acil ihtiyacım var de, internet bankacılığı üzerinden kredi bile çeker isterse, isteyin paranızı geri, lazım deyin, siz ona verirken sorguladınız mı o da sorgulamasın

Beni çok seviyormuş üni okurken kavga ettiğimizde paramı hep istiyordum ver bitsin diyordum vericem diyordu ben aramıyordum ama kendisi hep arayıp barışıyorduk sırf paramı vermemek için ailesinin içine soktu gibi geliyor bana en komiğide arabayı kendi üstüne yaptı misler gibi sınavlarına hazırlandı geleceğini garantiye aldı anlatsam sayfalar yetmez
Tam bir facia.
Erkek ailesine götürülüp bu benim kız ark. Demesini çok ciddiye almayın. Oğlu olan ailelerde en az 10 kez falan oluyor bu.

Keşke o adama verdiğin paraları geleceğine yatırım yapsaydın güzel kardeşim sevgi aşk güzel şeyler ama bir ilişkide saygı olmazsa güven olmazsa ki zaten adam bir kere aldatmış seni sen daha adama neden geri döndün ailenin uygun bulmadığı sana yakıştırmadığı biriyle birlikte olma derim Çünki bişeyleri hissediyorlarki böyle düşünüyorlar bence yol yakınken geri dön herşey daha kötü olmadan
Özel ünide eğitimini tamamladı konu sahibi :kızgın:

Sen bütün paranı bu adama mı verdin şuan tek birikmişin de yoktur
Neden erkekleri beslemeyi sevgi sanıyor bazı kadınlar
Bu paraları kendine harca mesela git bir psikoloğa çünkü durumun tedavi olmalık

Back
X