• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilime verdiğim paralar okuyun...

Ama hastalik bu.
Cok mu yakisikli?
Bir üye vardı kocası çok yakışıklı diye boşanmıyordu. Adam boşanmak istiyordu ama kadın üstüne çocuk yapmaya çalışıyordu ayrılmamak için. hala buralarda kendisi 👀

Sen bütün paranı bu adama mı verdin şuan tek birikmişin de yoktur
Neden erkekleri beslemeyi sevgi sanıyor bazı kadınlar
Bu paraları kendine harca mesela git bir psikoloğa çünkü durumun tedavi olmalık
Parayı ister istemez paragöz damgası yiyeceğine adım kadar eminim.

Paralari geri almissin mis gibi neden kasinip tekrar kendini zora sokuyorsun?babanda vefat etmis eminim o paralar daha faydali yerlerde kullanilabilirdi.benimde babam yakin zamanda vefat etti bosluga dusup hata yapmis olabilirsin.sizin bir iliskiniz yok adam sizi maddi manevi kullaniyor.onu okutacaginiza kendiniz okusaydiniz daha iyidi.en son verdiklerinizide alabilirseniz alin ve ayrilin.bundan sonrada kimseye para vermeyin gereginden fazla fedakarlik sizi degersizlestirir.sizi gercekten seven biri cikacaktir dunyada tek adam o degil.

İsteseniz geri vereceğini düşünmüyorum. Parayı kesseniz de devam edeceğini düşünmüyorum.

Bir üye vardı kocası çok yakışıklı diye boşanmıyordu. Adam boşanmak istiyordu ama kadın üstüne çocuk yapmaya çalışıyordu ayrılmamak için. hala buralarda kendisi 👀
Bu konuyu bilmiyorum ama tipini çok merak ettim. Bir de her şeyi sevgilisine ödeten adam vardı. Sokakta hiç görmüyorum bu kadar yakışıklı vazgeçilmez adamları. Evden salmıyorlar sanırım:işsiz:

Günlerdir kendisinden haber beklediğimiz başka bir konunun bir benzeri

Sevgiliye para yedirip ortada kalan biri daha

Bu konuyu bilmiyorum ama tipini çok merak ettim. Bir de her şeyi sevgilisine ödeten adam vardı. Sokakta hiç görmüyorum bu kadar yakışıklı vazgeçilmez adamları. Evden salmıyorlar sanırım:işsiz:
dışarı çıkarsa diğer kadınlar kapar sonra kocalarını. Çünkü kadınlar onun kocası için ölüp bitiyor

İlişkiniz devam ederken sizin arkadaşınızla birlikte oluyor, siz ayrıldıktan sonra hırs yapıp tekrar barışıyorsunuz. 🤦🏻‍♀️ Bide üstüne para çekip veriyorsunuz sürekli. Ona çektiğiniz paralarla babanız da rahmete gitmiş kardeşinizi güzel bir üniversitede okutsaydınız keşke. Ve ya anneni kardeşini alıp tatile çıksaydın. Aklınızı başınıza toplayın paranızı ala bilirseniz ne ala alın ve o subay bozuntusunu hayatınızdan silin atın. Hala geç değil, evlenince daha beter olur. Sizi aldatır, saygısız bir ilişkiden daha saygısız bir evlilik olur ki, onun niyetinin evlenmek olduğunu sanmıyorum. Sizi paramatik gibi görüyor. Burda sayısız hayat hikayesi var. Belki biraz okuyup başkalarının hatalarından kendinize ders çıkarırsınız. İyi düşünmeler 👀

Paralari geri alamazsiniz da, babaniz vefat edince uzulup vermis , artik oyle bir sey olmaz, acaba dugun icin kullanalim, altin alalim, evlenmeden once ev alalim, pesinata verelim vs. diyip kandirip alsaniz mi 🤷

Özel ünide eğitimini tamamladı konu sahibi :kızgın:
Ee özel ünide eğitim almış biri nasıl mantıksız hareket ediyor o zaman bunu neye dayanarak yazdınız ? Pardon da çok okumak çok akıllı olmayı göstermiyor ne yazıkki her konuda ben geleceğe yatırım yap derken okul hayatını kastetmedim herşeye yatırım yapılabilir !🤬

Ee özel ünide eğitim almış biri nasıl mantıksız hareket ediyor o zaman bunu neye dayanarak yazdınız ? Pardon da çok okumak çok akıllı olmayı göstermiyor ne yazıkki her konuda ben geleceğe yatırım yap derken okul hayatını kastetmedim herşeye yatırım yapılabilir !🤬
Parası var yani mi acaba ?

Düzeltme 'tamamlaRdı'

Back
X