• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilime yalan söyledim düzeltmem için yardım edin..

bu ilişki biter mi?

• Ankete Katılan
    9

dertlideryacik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2016
182
110
103
Merhaba,

umuyorum ki doğru kategorideyim yeniyim yanlış yerdeysem uyarırsanız sevinirim..

konunun aslı söyle geçen sene temmuz ayında tanıştığım ve sevgili olduğum erkek arkadaşıma anne ve babamın ayrı olduğunu söylemedim sonrasında söylemek istedim ancak güvenle alakalı sorunlar olduğundan ve birkaç tartışmamızdan dolayı söyleyemedim ailemle alakalı kaç defa konuşmak istedim ancak dinlemedi sinirlendim söylemedim.. daha sonrasında söylemek istesem de korktum dilimden çıkmadı kelimeler. ailesiyle de tanıştım onlarda anne ve babamı evli sanıyorlar. beni asıl korkutan da bu sanırım.. babamı sorduğunda evde olmadığını söylüyorum birkaç defa da evde dedim. çok ama çok pişmanım beni yalnız görmesinden korktum.. şimdi evlilik hayali kuruyoruz ancak benim aklımın bir köşesinde hep ayrılacağımız düşüncesi olduğundan hep huzursuzum.. şimdi ne yapmam gerekiyor ben yüzüne söyleyemiyorum biraz duygusal olduğumdan ağlamaklı oluyorum.. annesine söylemeyi düşündüm önce çünkü ben ona bunu söylediğimde ailesine de yalan söylediğini söyleyecek.. her kapım kapandı artık söylemem lazım ama nasıl yapacağım bilmiyorum fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler..

bak şimdi ben senin yerinde olsam aramızın iyi olduğu bir zamanı kollarım. Sonra ona konuşalım biraz sana karşı dürüst olmak istiyorum de. Durumunu anlat ona ama kasıtlı olarak sana söylememezlik yapmadım de kendimi bunun için hazır hissedemedim hiç bu durumdan biraz utandım de. Bence tatlı tatlı anlatırsan bunun altında ne kadar ezildiğini farkettirirsen ona o da anlar başta kızar sana neden sakladın diye ama sen derdini olduğu gibi anlatırsan eminim o da seni anlar. Başta anlamasını bekleme bence ama zamanla idrak eder :)

Bulusun sonra tatli dille guler yüzle konusup elini tutup gozlerinin icine bakarak "hayatim ben aslinda sana hep soylemek istemistim ama yapamadim ozur dilerim boyle boyle..." gibi bir konusma yap. Hatta ben olsam aglardim aralarda

zannediyorum ki anne babanizin ayri olmasini bir eksiklik, desteksizlik gibi gördüğünüz icin dogruyu söylemekten kacmissiniz.

Sakladiginiz mevzu gerçekten cok büyük bir mevzu ve güven sarsici bir olay..
Tabiki su da var, psikolojinizi az cok bilen birisi ise bir müddet sonra tamam yanlis yapmış ama sebebi var der.

Bu durumda ne yapmak gerek..
Bir sekilde dogruyu söylemek..
Bazi insan rahat yazar bazi insan kendisini ifade eder.
Annesine söylemekte bir secenek tabiki. Onu da bilgilendirmeniz gerekiyor. ancak sevgilinize annesi değil siz söylemelisiniz.

Anne babanizin ayri olmasi sizin iliskinizi etkilemez. Etkilememeli. Bunu boyle ezile buzule soylerseniz olmaz.

Anneniz babaniz hirsizmis en agir suclari islemis gibi niye eziklik cekiyosunuz anlamadim ? Ortada cekinilcek utanilcak bisey yokki yada aglamakli anlatacaginiz bi durum yok . daha 4 ayliksiniz evlilik hayalleri yapiyosunuz oda ayri bisey..
Sözlü olarak ifade edebilirsiniz benim boyle boyle bi durumum var barisma durumlari vardi o yuzden sana soylemedim ama barismadilar falan dersin

Bulusun sonra tatli dille guler yüzle konusup elini tutup gozlerinin icine bakarak "hayatim ben aslinda sana hep soylemek istemistim ama yapamadim ozur dilerim boyle boyle..." gibi bir konusma yap. Hatta ben olsam aglardim aralarda
Sanirim en buyuk sorun ailesinin bilmesi bunu nasıl asicagimi bilemiyorum ailesi de babami soruyor iyi diyorum onlara bile yalan soyledim nasil bu hale geldim bilmiyorum

bak şimdi ben senin yerinde olsam aramızın iyi olduğu bir zamanı kollarım. Sonra ona konuşalım biraz sana karşı dürüst olmak istiyorum de. Durumunu anlat ona ama kasıtlı olarak sana söylememezlik yapmadım de kendimi bunun için hazır hissedemedim hiç bu durumdan biraz utandım de. Bence tatlı tatlı anlatırsan bunun altında ne kadar ezildiğini farkettirirsen ona o da anlar başta kızar sana neden sakladın diye ama sen derdini olduğu gibi anlatırsan eminim o da seni anlar. Başta anlamasını bekleme bence ama zamanla idrak eder :)
Bu guzel ve samimi yorumunuz icin tesekkur ederim ne kadar ihtiyacim var bilemezsiniz

Anneniz babaniz hirsizmis en agir suclari islemis gibi niye eziklik cekiyosunuz anlamadim ? Ortada cekinilcek utanilcak bisey yokki yada aglamakli anlatacaginiz bi durum yok . daha 4 ayliksiniz evlilik hayalleri yapiyosunuz oda ayri bisey..
Sözlü olarak ifade edebilirsiniz benim boyle boyle bi durumum var barisma durumlari vardi o yuzden sana soylemedim ama barismadilar falan dersin
Insan yasamadan bilemiyormus hayatta yaptigim en buyuk hata bu zatrn bir bucuk yila gidiyoruz bu arada

Ayrilirsada yapacak biseyim yok hakli diyecek lafim yok bana gercekten cok buyuk zulum her sabah her an her gece aklimda uyurken bile rahat degilim

Çocuk da değilsin ki çocukça yalanlar söylemişsin.
Ailesine varana dek biliyorlar bir de.
Ayrılır mı bilmem güvenini zedeleyeceğin kesin
Bu nerden kaynaklaniyor biliyor musun cocuklukdan kalan birsey herzaman yalniz gormesinler kotu davranmasinlar demekten buyudum okulumu bitirdim ise basladim o cikti karsima soyleyemedim en basinda nasıl pismanim bir bilsen cikmasaydi karsimada boyle bisey yapmasaydim boyle ask yasamazdim belki ama ona yalan soyluyor olmak canimi nasil yakiyor bilemez kimse ama dogruyu soyleyecek kadar da cesareti bulamiyorum artik kaybetmekden korktugumdan degil o ilk adimi atacak kadar cesaretim olsa yete

Bu nerden kaynaklaniyor biliyor musun cocuklukdan kalan birsey herzaman yalniz gormesinler kotu davranmasinlar demekten buyudum okulumu bitirdim ise basladim o cikti karsima soyleyemedim en basinda nasıl pismanim bir bilsen cikmasaydi karsimada boyle bisey yapmasaydim boyle ask yasamazdim belki ama ona yalan soyluyor olmak canimi nasil yakiyor bilemez kimse ama dogruyu soyleyecek kadar da cesareti bulamiyorum artik kaybetmekden korktugumdan degil o ilk adimi atacak kadar cesaretim olsa yete
Anlıyorum kendini korumak için böyle bir şey geliştirmişsin fakat artık söylemen lazım. uzatma olacak olan olsun. sen de kurtulursun..

Back
X