• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilime Yalan Söyledim

AsenAsya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2013
72
1
86
İstanbul
Merhaba arkadaşlar..
1.5 yıldır biriyle sevgiliyim.Sevgilim babamın işini biliyor. Ama babam oranın sahibi değil orada çalışıyor sadece. Ben bu konuda hiç yalan söyleme gereği duymamıştım. Çekineceğim bir şeyde yok ortada ama birgün bi konu açıldı ve sevgilim sorduki ee oraya giderseniz baban dükkanını ne yapacak. Ben bi an dondum ne söyleyeceğimi bilemedim. Orası babamın değil diyemedim ve devreder dedim. Sonra çok pişman oldum tabi. Hiç yalan söyleyeceğim bi konu değildi nasıl söyledim diye. Ciddide düşünüyoruz. Ama sırf yalan söyledim diye ayrılmayı bile düşünüyorum ama ayrılamıyorumda.Arkadaşlar ne yapıcam ben şimdi ? Bana sakın açık açık yalan söylediğimi ona söylememi istemeyin. Bunu yapmam takdir edersinizki kolay olmaz ve benim için utanç verici birşey. Ama bir tavsiye istiyorum sizden

Yalan söyledim demekten başka çaren var mı?

Yalancının mumu yatsıya kadar canım istediğin kadar üstünü yalanlarla örtmeye çalış.

:) Ah bu yalanlar. İnsanları nasılda alıyor avucuna.. Yazık etmişsiniz.

Orada şaka yaptım, düzeltmeyi unuttum oyle kaldı. Babam zaten orada çalışan, bir sorun olmaz deyin.
Başka ne diyeceksiniz ki madem düzeltme yapmam diyorsunuz.

Iyi de ne ona tamam ne buna tamam diyorsun.sonuçta bu sebep ten ayrilinmaz.ayrilmadiginiz için eninde sonunda sevgilin ogrencek.madem ayrılmayı düşünüyorsun.ozaman öyle bir mesaj at ve öyle ayrıl.ben sana istemeden yalan söyledim babam orda sadece çalışıyor.bu yalandan utanıyorum oyuzden ayrılmak istiyorum de.çocuk bu sebep ten ayrılmaz zaten :)

Bunu itiraf etmekten başka çareniz yok,çünkü ciddi düşünüyorsanız eninde sonunda öğrenecektir.Bence şaka yollu gerçeği söyleyin şaka yaptım sen gerçek mi sandın filan modunda :KK48:

Aynen böyle anlat. Şu konuşma üzerine birden saçmaladım de.
Biterse de bitsin bu sebeple yani..

yalan yeni bir yalan doğurur bunu unutmayın.. Size söylense nasıl hissederdiniz. En makulü açık açık sen öyle dediğinde düzeltemedim deseniz. ne yani babanızın dükkanı olmadığını öğrendiğinde sizden soğuyacak mı..

Söylenecek başka bir sey yok zaten... Yalaniniz ortaya kendiliğinden cikiverene kadar bekleyinn.. Başkasından duyması sizin için daha iyi olur sanirimm(!) baban bunu duysa yıkılır adamcagiz.. Resmen adamın işinden utanmissin...

Bu kafınlar klübü üyelerininde huyu azarlayarak cevap vermek. Babamdan utanmıyorum arkadaşlar. Bu konuda yalan söylemeyeceğimi söyledim yazımda. Ama bi an öyle bi hatada bulundum. Ne yapayım ? Ben tabiki bilsin istiyorum oranın babamın olmadığını ama bunu yalan söyledim diyerek değil başka bi yolla söylemek istiyorum. Bi tavsiyeniz yokmu ?

yalan yeni bir yalan doğurur bunu unutmayın.. Size söylense nasıl hissederdiniz. En makulü açık açık sen öyle dediğinde düzeltemedim deseniz. ne yani babanızın dükkanı olmadığını öğrendiğinde sizden soğuyacak mı..

Babamın işini öğrenince değilde yalan söylediğimi öğrenince soğur

Bu kafınlar klübü üyelerininde huyu azarlayarak cevap vermek. Babamdan utanmıyorum arkadaşlar. Bu konuda yalan söylemeyeceğimi söyledim yazımda. Ama bi an öyle bi hatada bulundum. Ne yapayım ? Ben tabiki bilsin istiyorum oranın babamın olmadığını ama bunu yalan söyledim diyerek değil başka bi yolla söylemek istiyorum. Bi tavsiyeniz yokmu ?
Utanmıyorsan neden yalan söyledin o zaman? Mitomani hastalığın falan mı var? İnsan niye durup dururken böyle bir yalan söyler ki.Babamın değil o dükkan deyip geçseydin,başka yolu yok itiraf edeceksin.Yoksa elbet öğrenecek dükkanın onun olmadığını.

İtiraf et demeyin diyorsun da ne diyelim para toplayıp babanıza dükkanı satın mı alalım? ne yazalım başka ? Başka çaren var mı?

Canim bir anlik bosluga gelmis sanirim genclikte olur oyle hatalar.Gercegi uygun dille anlatacaksin baska turlu kurtulamazsin...

Merhaba arkadaşlar..
1.5 yıldır biriyle sevgiliyim.Sevgilim babamın işini biliyor. Ama babam oranın sahibi değil orada çalışıyor sadece. Ben bu konuda hiç yalan söyleme gereği duymamıştım. Çekineceğim bir şeyde yok ortada ama birgün bi konu açıldı ve sevgilim sorduki ee oraya giderseniz baban dükkanını ne yapacak. Ben bi an dondum ne söyleyeceğimi bilemedim. Orası babamın değil diyemedim ve devreder dedim. Sonra çok pişman oldum tabi. Hiç yalan söyleyeceğim bi konu değildi nasıl söyledim diye. Ciddide düşünüyoruz. Ama sırf yalan söyledim diye ayrılmayı bile düşünüyorum ama ayrılamıyorumda.Arkadaşlar ne yapıcam ben şimdi ? Bana sakın açık açık yalan söylediğimi ona söylememi istemeyin. Bunu yapmam takdir edersinizki kolay olmaz ve benim için utanç verici birşey. Ama bir tavsiye istiyorum sizden

Sana açık açık yalan söylediğini ona söylemeni istemeyeceksek daha ne tavsiye edeceğiz ki? Sana yeni yalanlar mı bulalım?

Back
X