- 19 Kasım 2014
- 2.971
- 2.973
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen babamın dukkanı olduğunu saninca bende şaka yapayım demiştim sonra unutmusum de,eğer bu konuyla ilgili başka yalan soylemediysen başka yolu yok çünkü, ucunda ölüm yok ya bosveeer.inan değmez bi erkek için böyle kendine stres yapmaya evlendikten sonra daha iyi anlarsın. Çocuk nerden dükkanın sizin olduğu kanısına varmış ki ?TAVSİYENİZ VARSA CEVAP YAZIN AZARLAMANIZI İSTEMİYORUM. YAPTIĞIMIN BİR HATA OLDUĞUNUN FARKINDAYIM.
Aynen cocuk niye kendi kendine gelin guvey olmuski her calisanin dukkani kendinin mi oluyormus?Sen babamın dukkanı olduğunu saninca bende şaka yapayım demiştim sonra unutmusum de,eğer bu konuyla ilgili başka yalan soylemediysen başka yolu yok çünkü, ucunda ölüm yok ya bosveeer.inan değmez bi erkek için böyle kendine stres yapmaya evlendikten sonra daha iyi anlarsın. Çocuk nerden dükkanın sizin olduğu kanısına varmış ki ?
Sen babamın dukkanı olduğunu saninca bende şaka yapayım demiştim sonra unutmusum de,eğer bu konuyla ilgili başka yalan soylemediysen başka yolu yok çünkü, ucunda ölüm yok ya bosveeer.inan değmez bi erkek için böyle kendine stres yapmaya evlendikten sonra daha iyi anlarsın. Çocuk nerden dükkanın sizin olduğu kanısına varmış ki ?
Başka yapacak bişey yok canım en azından benim aklıma gelmiyor anliyorum zor bi durum ama başkalarından duyup sana çemkirmesinden iyidir, yada bu konuyu tekrar açacaksın hani sizindi derse de yooo ben öyle bişey demedim nerden çıkardın bunu diyeceksin.babanın orayı alma imkanı olmadığına göreİnanın bilmiyorum ben sadece ne iş yaptığını söylemiştim oda onun sanmış. Teşekkür ederim tavsiyeniz için ama öylede pek inanmazki