Sevgilime yeniden aşık olmak istiyorum :(

Gulay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
154
1
96
35
Diğer
Sevgiliniz varken ve başkasından etkileniyorken o etkilendiğiniz insandan vazgeçebilmek için ve sevgilinize yeniden aşık olmak için ne yaparsınız? :S

başkasından etkilendiysen sen sevgilini zaten hiç sevmemişsinnn boşuna kendını yorma derım ben. insan sevince kimseyi gözü görmüyo ayrıl sevgilinden yoluna bak ne kendını üz ne sevgilini :34:

Öyle bir şey olmaz aşk elde olan bir şey değildir..ilişkiniz bitmiş sizin adını koyamıyorsun..alışkanlık bağlılık kalmış ama yeterli değil ..

Son düzenleme:
ayrılmanın vakti gelmiş bence. başkasından etkileniyorsan daha sevgiline nasıl aşık olucaksınki aranızdaki herşey sende bitmiş çocuğada haksızlık etme ayrıl bitsin

ayrılık zamanı gelmiştir demekki.
ayrılmaktan başka bir şey yapmam.

başıma gelmişti.ayrıldım o'na gittim.iyiki de gitmişim :16: gerçek sevginin bitmeyeceğini öğrendim

bence bi an önce ayrıl benim düştüğüm hataya düşme benimde bi ara bi sevgilim vardı onu gerçekten sevmediğimi daha doğrusu onunla yapamıcağımı anlamıştım ayrılmak istiyodum faka askerde olduğu için nedense ayrılmamıştım sonra da ne olduysa ayrılmadım sonra bi baktım evlenmişim sonuç olarak gittim ve boşandım ama sonuç olarak çok şey kaybettim zamanında ayrılmış olsam kaybettiklerim vs şuanda daha farklı olurdu sende keşke demek istemiyosan vazgeç derim

Eğer başka birinden etkilenebiliyorsan sevgilini sevmiyorsun demektir bir an önce ayrılmalısın.

aslında etkilenmek değil sadece beğeni diyebilirim...böyle birşeyi aklımdan dahi geçirdiğim için kendimi çok kötü hissediyorum :( benim hayatta en korktuğum şeydir evlendiğimde başka birine aşık olmak hep düşünürdüm şu an sevgilimle çok iyiyiz işini kurdu ve her an yüzük takabiliriz...sanırım korktuğum şeyleri çok düşünüyorum ve başıma geliyor bunun önüne geçmem lazım :(

insan sevgilisini severken başka birine o kadar alıcı gözle bakıp beğenemez ondan etkilenemez bence..
arkadaşlarla aynı düşünüyorum biraz sevgilinden uzak dur duygularını ölç tart derim ben.. evlenince böyle birşey olduğunu düşünsene felaket olur..

insan sevgilisini severken başka birine o kadar alıcı gözle bakıp beğenemez ondan etkilenemez bence..
arkadaşlarla aynı düşünüyorum biraz sevgilinden uzak dur duygularını ölç tart derim ben.. evlenince böyle birşey olduğunu düşünsene felaket olur..

sevgi ve aşkta farklıdır. bunu yaşamış olsaydın bence bakamazdın kimseye. gözlerin kör misali ondan başkasını görmezdi. kendi içinde çelişkilerin için biraz yalnız kal.bak bakalım duyguların ne diecek.

Back
X