• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilime yurt dışından kız arayan yenge sorunsalı...

xxeck

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2016
964
680
103
Merhaba ben daha önce " yirmi yaşındayım evlenmeli miyim" başlığı altında bir konu açmıştım hepiniz destek oldunuz ve bu işten akıl ve mantık çerçevesinde vazgeçtim. Ancak ilişkimiz devam ediyor. Sevgilim lise mezunu ve şuan usta çırak ilişkisi sayesinde bir meslek ediniyor. Fakat ailesi onu yurt dışından bir kızla evlendirerek yurt dışına göndermek ve oranın vatandaşı yapmak istiyor. Sevgilimin yengesi de yeni geldi yurt dışından bir ton aday bulmuş getirmiş sabahtan akşama kadar çocuğa bu kızları anlatıp gösteriyor. Bu durumdan fazlasıyla rahatsız oluyorum fakat ilişkimiz açığa çıkmasın diye yengesiyle konuşamıyorum. Sevgilimde tek kelime etmiyor bu duruma. Ve bundan rahatsız olduğum için beni suçluyor istesem giderdim diyor. Fakat ben o kızlara alıcı gözüyle baktığı fikrini atamıyorum bir türlü kafamdan. Mutlaka bakıyor ama ben olduğum için, kendisini bana bağlı kalmak zorunda hissettiği için o adaylara evet veya hayır diyemiyor gibi hissediyorum. Az önce ona " Sana bir şey soracağım ama doğru söyle " dedim ve " O kızlardan birine alıcı gözüyle baktın mı? " dedim. Bana " Baksa mıydım? :KK70:Gerçekten böyle mi düşünüyorsun gel beraber bakalım. " dedi. Ben çok ciddi bir soru sormama rağmen dalgaya aldı.Beni tanıyamamışsın falan dedi fakat bakmadım diyemedi bir türlü. Bende sinirden düşünmem için biraz zaman vermesini istedim. Sizce bu durumda ne yapmalıyım?

Bi beş gün izin ver dedim çünkü hergün bu konu hakkında tartışıyoruz bana özellikle kendisine önerilen kızlardan bahsediyor artık yeter dedim şimdide " tamam bi beş gün yoksun en azından artık ne dediğimin bir önemi yok sonrası da Allah kerim " dedi. Bir şey demedim.

Niye saklıyorsunuz ilişkiyi?
Yenge de sıkıntı yok,bekar diye aday gösteriyormuş.
Ben yengesine kızmıyorum sevgilime kızıyorum ama kadın da bir an düşmüyor çocuğun yakasından. Çocuk altıda işten çıkıyor kadın gidiyor alıyor gece 12-1 de anca eve giriyor çocuk sürekli gezmek istiyor çok seviyor sevgilimi küçüklüğünden beri

Ne saçma sevgilinizin size bunları yansıtması, çocuk mu diyeceğim ama pekte olgun değildi zaten.

Ayrıca sizi açığa çıkarmadan sevgilisi olduğunu söyleyebilir, gayet hoşuna gitmiş bu durum.

Kızlarda sıra tutmuş sevgilinizi bekliyordu tabi orası da ayrı.

Yaşınız daha genç eğitime odaklanin ikinizde. Aşk meşk gelip geçici elinize ekmeğinizi alıp olgunlaşıncaya kadar neler neler çıkar karşınıza

Ne saçma sevgilinizin size bunları yansıtması, çocuk mu diyeceğim ama pekte olgun değild zaten.

Ayrıca sizi açığa çıkarmadan sevgilisi olduğunu söyleyebilir, gayet hoşuna gitmiş bu durum.

Kızlarda sıra tutmuş sevgilinizi bekliyordu zaten orası da ayrı.
Evet bildiğiniz hoşuna gidiyor hele beni kıskanmam... Ama ben artık yoruldum kıskana kıskana insan artık her şeyi düşünüyor sonra ben suçlu oluyorum. Ama yeri gelince bana diyor ki " ben istemesem sen benimle konuşamazdın şunu yapamazdın bunu yapamazdın. " Madem o kadar paşasın dedim sen istemeden kimse seninle ilgili bir şey yapamıyor yengene bunları istemediğini söyle dedim. Ama sen beni her şeyimsin tabi sana geçecek nazım diyor. Yani bildiğin lafı dolandırıyor.

Şu "yurtdisindan gelin/damt bulalım da oğlunuz/kızımız yurtdışına gitsin" modası hala bitmedi mi? Kaç insanın böyle evlilikte başı yandı, ama durmak yok yola devam :olamaz:
Evet.... Sözde sevgilim de gitmek istemiyor. Ama duruma bakınca inanasım gelmiyor.

Yengesi de ne meraklıymış şeyliğe p... ay çöpçatan hadi :ukala:
Bende anlamıyorum ne bu ilgi bu alaka. Abisinin kızını önermiş bide. Sevgilimde bunları tek tek bana anlatıyor eğlenerek. Şaka gibi.

Vallahi en hayırlısı size ters yapılmadan sizin tekmeyi vurmanız
İşte onu da yapamıyorum laf canbazlığı yapıyor benimki ben seni seviyorum sevmesem şu an konuşuyor olmazdık o kızlardan biri olurdu falan. Bide ben böyle kızınca bir trip görsen sanırsın ilişkiyi bitirdim.

İşte onu da yapamıyorum laf canbazlığı yapıyor benimki ben seni seviyorum sevmesem şu an konuşuyor olmazdık o kızlardan biri olurdu falan. Bide ben böyle kızınca bir trip görsen sanırsın ilişkiyi bitirdim.
Aslında bir süre hiç iplemesen? Egosu şişiyor farkındasın değil mi ? :ukala:

Sen niye bu kadar umursuyorsun ki? Belki bire bin katarak anlatiyor sirf sen kiskanclik yapiyorsun diye.
"Bana boyle seyler anlatma dinlemek istemiyorum, gideceksen de yol orada" diyip bozsan bir daha agzini bile acamazdi. Kendisini nimetten saydiriyorsunuz şoyle insanlara. Sevmesem konusuyor olmazdik, istemesen sunu yapiyor olmazdik filan laflara bak. Goren de kim bilir be sanir.

Sen niye bu kadar umursuyorsun ki? Belki bire bin katarak anlatiyor sirf sen kiskanclik yapiyorsun diye.
"Bana boyle seyler anlatma dinlemek istemiyorum, gideceksen de yol orada" diyip bozsan bir daha agzini bile acamazdi. Kendisini nimetten saydiriyorsunuz şoyle insanlara. Sevmesem konusuyor olmazdik, istemesen sunu yapiyor olmazdik filan laflara bak. Goren de kim bilir be sanir.
İnan ki söyledim. Ya git adam akıllı değerlendir adaylarını ya da bana bunlarla gelme dedim. Dalgaya alıyor ben senden başkasına bakar mıyım hiç diye.

Hayır gelmez bu adamdan. Adam.olan gerekirse yengeyi engeller bu işin önüne geçer, sizin de ruhunuz duymaz.
Aynen yengesine istemiyorum diyemiyor yani desem de yengem durmaz diyor. Nasıl durmaz ya belli ki o da istiyor. Ha diyor sen gelip yengemle konuşursan sevgilisiyim dersen olur diyor. Onu da yapamayacağımı biliyor.

Aslında bir süre hiç iplemesen? Egosu şişiyor farkındasın değil mi ? :ukala:
İşte son mesajına cevap bile vermedim. Bir kaç gün böyle gitsin. Yok ne bileyim babaannesinin alt komşusunun kızı varmış sizin oğlana verelim kızı demişler. Kim kızını birine böyle vermek istediğini söyler ya çok saçma. İşte diyor çalışıyoruz elimiz yüzümüz düzgün edepliyiz sigara alkol yok ondan diyor. Valla benim abilerim de öyle hiç görmedim birinin kızımızı size verelim dediğini. İlginç.

Back
X