- 28 Mart 2020
- 43
- 21
- 38
- 29
- Konu Sahibi Impressionsharee
Merhaba kızlar size kısaca anlatayım. 3 yıllık sevgilim var ilişkimizin 3.ayında ne gerek olduğunu hala anlamadığım bi şekilde arkadaşlarıyla buluşmuş benden saklayıp ben şans eseri öğrendim, 7.ayda falan eski sevgilisiyle görüşmüş bana yalan söyleyip bunu da öğrendim bi şekilde affettim sonra 2.yılda falan telefonunda bi kız ismiyle klasör buldum içinde bi kızın fotoları vardı WhatsAppa baktım kızla mesajları silmiş sessize almış kızın profil resmi bi erkekle meğer kız da nişanlıymış. İşte olay çıkardım evi dağıttım işte şey dedi aldatmadım o eski bi arkadaşım sen hayırdır niye konuşuyorsunuz dersin diye sana söylemedim kızın nişanlısı beni sevmiyor elimde kızın benimle isteyerek konştuğuna dair kanıt olsun diye fotoları sakladım falan dedi inanmadım ben tabi hakaretler ettim onun bildiğim zayıf noktalarından vurdum. polis bu silahı var aldı kendimi vurucam dedi dedim zaten vurmazsan ayıp edersin blöf yaptığını biliyodum çünkü neyse bunu da bi şekilde atlattık arkadaşlarını araya soktu yok biz de tanıyorız kızı falan dediler ama inanmadım çünkü bunu diyen arkadaşı kız da sağlam pabuç değil. Sonra babası ameliyat oldu o süreçt beni it yerine koydu yok moralim bozuk falan benim de o aralar ailevi meselelerim vardı biliyordu depresyondaydım resmen yine de sesimi çıkarmadım sonra instagamda bi gördüm bu az önce bahsettiğim sağlam pabuç olmayan kızla gülüşmeli story atmışlar kız buna sevgilisini anlatmış ful(ben büyük ailevi meselelerimi anlatamazken ve bana köpek gibi davranırken) neyse ayrıldım ben baya bitirdim 2 ay sonra barıştık ama içimde her şey bitmişti niye barıştım hala bilmiyorum belki de bitmemişti. O zamandan beri her şey çok iyi. Zaten normalde de bana çok düşkün aslında kendinden çok benim dertlerimle ilgilenir son olaydan beri yine öyle ama bazen kafam karışıyor yine yalan söyler mi güvenmekle doğru mu yapıyorum vs. (çok uzun oldu kusura bakmayın)