• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimi ailemdem saklıyorum.

Sizce ben namussuz muyum?

• Ankete Katılan
    34
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kancayı takmak mı? Ondan en ufak bir maddi beklentim yok ve o da beni seviyor. Neresi kanca? Otuza kadar yatmadığı kişi kalmayıp otuzdan sonra gençken cahildim kocişim ama artık olgunum hadi evlenelim deyip çocuk yapmak .kanca ama.
Maddiyata falan nasıl bağladın asgafgahah.:KK48:

Gördüğüm kadarı ile kimse ne seni taşlar ne de yargılar

sen zaten kendi kendine bizim söylemediğimiz şeyleri söylemiş gibi algılıyorsun
Hatta o yetmezmiş gibi”hadi! Taşlayın beni,Kınayın namussuz deyin,anketi yaptım ki direk yapıştırsınlar yoruma gerek kalmasın”

bacım güzel kardeşim sen niye kendini yaftalıyorsun,kendine niye hakaret ediyorsun
Bu nasıl bir travma
Üzüldüm gerçekten 😐 sadece sen yargıladın kendini
Bu sefer çok şaşırdım. Eskiden kitle ailenden habersiz iş mi yapılır ırıspı tarzındaydı şimdi ise bu yaşta ne sevgisi gez toz seks yap iç sarhoş ol hayat bu tarzında.

Kancayı takmak mı? Ondan en ufak bir maddi beklentim yok ve o da beni seviyor. Neresi kanca? Otuza kadar yatmadığı kişi kalmayıp otuzdan sonra gençken cahildim kocişim ama artık olgunum hadi evlenelim deyip çocuk yapmak .kanca ama.
Ahhaa valla banaysa bu laf , hic de cahil değildim, kiminle kac kisiyle yattigim da kocam da dahil olmak uzere kimseyi ilgilendirmez
Hadi ciddiye alip sana duzgunce yaziyim hos anlayacak kapasite yok ama
Universiteyi bitirdim , masterimi yurt dışında yaptim , ulkeye donup gayet guzel bir maasla ise girdim , catir çatır kendi kazandigim parami yedim , 30 yasinda da asik olunca evlendim sonra canim istedi bosandim , yine gayet guzel parami kazanarak ayaklarim ustunde durdum ve mutlu mesut yasadim
Sonra adamin biri geldi kancayı bana takti evlendim , yurtdisina yerlestik simdi de beraber kendi isimizi yapip mutlu mesut yasayip gidiyoruz bebelerimizle beraber
Tavsiye ederim bak boyle yasayinca hayat cok guzel

sB3iN693PKHiy932-635997741882042479.gif

Hanımlar burası fethedilmiş bir topiktir, lütfen başka topiklere gidiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X