Sevgilimi ailemdem saklıyorum.

Sizce ben namussuz muyum?

• Ankete Katılan
    34
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim zamanım da sizinkine benzer, bir iki çürük elma dışında erken yaşta evlilik düşünen yok. Ha öğretmen tayfa olarak atama sonrası evleniliyor o ayrı, yüksek lisans, yurt dışı gibi hedefler yoksa yapacak bir şey kalmadığından o da. 2000liler bir tuhaf sadece :KK53: Bir 96'lı olarak ne giyimimiz benziyor ne izlediğimiz/dinlediğimiz şeyler. Farklı bir dil konuşuyor gibi hissediyorum 2000'lilerle konuşurken.

Zaten şanslı bir kesim harici herkes o yaşlarda ailesinden saklıyor, saklamak değil de söylememeyi tercih ediyor en azından. Konunun mantığını kavrayamadım.
96 lı 2000 li nasıl doğum yılları bunlar yaaa🤪😂 Böyle doğum yılı mı olurmuş 🙈

Gördüğüm kadarı ile kimse ne seni taşlar ne de yargılar

sen zaten kendi kendine bizim söylemediğimiz şeyleri söylemiş gibi algılıyorsun
Hatta o yetmezmiş gibi”hadi! Taşlayın beni,Kınayın namussuz deyin,anketi yaptım ki direk yapıştırsınlar yoruma gerek kalmasın”

bacım güzel kardeşim sen niye kendini yaftalıyorsun,kendine niye hakaret ediyorsun
Bu nasıl bir travma
Üzüldüm gerçekten 😐 sadece sen yargıladın kendini

Sorma sorma, 6 ay oldu. Evde tek başıma terör estiriyorum... Kedime kızıyorum sonra onu üzdüm diye oturup ağlıyorum özür diliyorum, buralar hiç iyi değil :KK70:
Yine kedi ele avuca geliyor. Muhabbet kuşuyla “ne pisliyon saçıma” kavgası oldukça verimsiz. Zira cevap olarak çok yaşa çok yaşa diyor 😄

Doğru. Aptalım. Önüme gelenle yatıp 30'dan sonra bir kocişe kancayı taksam daha iyi olurdu. Yargılamak değil amacım ama bu marifet mı?
Ahhaaa koptum sena iyi ki geldin ya valla cok eglendim bu gece ben senle
Bir insan ne kadar dar goruslu olurun kanitisin resmen , okudugunu da anlamiyosun bacim yaa , oyy oyy zavalli gencler cok uzuluyorum ben sizin durumunuza cok

Doğru. Aptalım. Önüme gelenle yatıp 30'dan sonra bir kocişe kancayı taksam daha iyi olurdu. Yargılamak değil amacım ama bu marifet mı?
KudrAlobar KudrAlobar Milana22 Milana22 olympikos olympikos Sizlerle sohbet güzeldi, eğlendim akşam akşam. Ama bu yorumla ben kaçar, banlanınca sıkıcı oluyor hayat :KK53: geyiğe çok da sarmayalım, cımbıza yakalanmayalım. Yakalanırsak da artık hakkınızı helal edin. Bir başka konuda görüşmek üzere, esen kalın :KK68:

Edit: konu sahibini de kibledim, müdür gelmeden biz kaçalım. Başka bir konuda da müdürüm mesajımı beğenmiş, tırsmadım değil :KK53:

Ahhaaa koptum sena iyi ki geldin ya valla cok eglendim bu gece ben senle
Bir insan ne kadar dar goruslu olurun kanitisin resmen , okudugunu da anlamiyosun bacim yaa , oyy oyy zavalli gencler cok uzuluyorum ben sizin durumunuza cok
Ablalar değneğin ucuyla bizi de dürtmeyin valla üzülüyorum darılıyorum. Zaten kanca takacak koca bulucam daha konsantrasyonum bozulüyür :mad:

KudrAlobar KudrAlobar Milana22 Milana22 olympikos olympikos Sizlerle sohbet güzeldi, eğlendim akşam akşam. Ama bu yorumla ben kaçar, banlanınca sıkıcı oluyor hayat :KK53: geyiğe çok da sarmayalım, cımbıza yakalanmayalım. Yakalanırsak da artık hakkınızı helal edin. Bir başka konuda görüşmek üzere, esen kalın :KK68:

Edit: konu sahibini de kibledim, müdür gelmeden biz kaçalım. Başka bir konuda da müdürüm mesajımı beğenmiş, tırsmadım değil :KK53:
Oo muduru ben kac sayfa once tagledim , troll konusunda banlamaz bizi ya , bizim yorumlar konuya yonelikti gayet de 😁😁

12'de ya da hadi 19 olsun kancayı takmak (senin deyiminle) mı marifet?
Kancayı takmak mı? Ondan en ufak bir maddi beklentim yok ve o da beni seviyor. Neresi kanca? Otuza kadar yatmadığı kişi kalmayıp otuzdan sonra gençken cahildim kocişim ama artık olgunum hadi evlenelim deyip çocuk yapmak .kanca ama.

Ablalar değneğin ucuyla bizi de dürtmeyin valla üzülüyorum darılıyorum. Zaten kanca takacak koca bulucam daha konsantrasyonum bozulüyür :mad:
Ben sana olta gonderiyim sekerim 😁
Valla hayatimda kimseye kanca takmadim , hep kanca takilan oldum , benim dunyamda kadinlar kanca takmaz , istenen ve pesinden kosulan olunur 👍

Ha 12 ha 30 Diyecemde demiyorum
Eğer daha olgun bir kız olsaydın yada yaşın bana göre bir genç kız hatta çocuk yaşta biri olmasaydı
Yeminle çok fena kırardım kalbini
Öyle senin kendini acındırarak Kendi kendini yerip namussuz ilan edip,kendine hakaret ettiğin gibi yapmazdım
Daha ağırını söylerdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X