Sevgilimle isi geregi yazin ayda bir belki iki hafta gorusebiliyoruz. Bu sure icinde de hep benimle olsun istiyorum. Ailesiyle zaman gecirmesini bile kiskaniyorum. Biliyorum cok sacma. Bu hallerimi ona belli etmemem icin ve de icimdeki bu durumun gecmesi icin tum onerilerinize acigim :)
Aynen bencede aileye bi saat yeter ama sevgilinle gununun bos zamanini gecirmek lazm bencede. Annesi babasi kiz kardesi beni cok sevio ama bu aralar annesinin ilgi bekledgnin bende farkina vardim. Birlikteyken kacta donceksn diye ariyo, biseyleri bahane edip gelmesini istio. Geldin yine seni goremiyorumlara baslamis yani. Yoksa sevgilimin bana zaman ayirmayi istemedgini dusunmuorum bencede annesinden kaynaklanio bukendini onun yerine koyma çünkü ben bunu yaptığımda "ailemle bi sat görüşmek yeter ama sevgliyle yetmez" kafasına sahibim..:) o da ben gibi düşünsün isterim..kendini onun yerine değil annesinin yerine koy..sen annesin oğlun yeniyetme bi kız için senin yanında pek durmuyor..:) o zaman anlayış göstermen daha olası gibi
ailesini suçlama oğullarını görmek istedikleri için..ben seni çook iyi anlıyorum çünkü aynı kafadayız görüşme açlığı konusunda..annesine de yazık kaç zaman yolunu gözlemiş oğlunun..o senin sevdiğin adam ama onun parçası ..anne olduğunu düşünerek hareket et inan o zaman daha anlayışlı olucaksın..Aynen bencede aileye bi saat yeter ama sevgilinle gununun bos zamanini gecirmek lazm bencede. Annesi babasi kiz kardesi beni cok sevio ama bu aralar annesinin ilgi bekledgnin bende farkina vardim. Birlikteyken kacta donceksn diye ariyo, biseyleri bahane edip gelmesini istio. Geldin yine seni goremiyorumlara baslamis yani. Yoksa sevgilimin bana zaman ayirmayi istemedgini dusunmuorum bencede annesinden kaynaklanio bu
ailesini suçlama oğullarını görmek istedikleri için..ben seni çook iyi anlıyorum çünkü aynı kafadayız görüşme açlığı konusunda..annesine de yazık kaç zaman yolunu gözlemiş oğlunun..o senin sevdiğin adam ama onun parçası ..anne olduğunu düşünerek hareket et inan o zaman daha anlayışlı olucaksın..
Annesine hak veriyorum zaten vermesem nolcak onlarla ilgileniosun diye kavga cikarirsam zaten sevgilim ilgilenicegi zamanda ilgilenmez direk bitme noktasina gelir iliski cunku hakli o. Bende tamam cnm gezin yapin edin fln diye veriyorum gazi. O zmn ozlemio mu fln diye daha da ustume dusuo :)
:)) ilgiye alışan erkeği bikaç saat arayıp sormayınca aldığı şekle hayranım..sanırsın bebek sanırsın bitti ...aahhahha
akıllı kızdan merhametsiz erkekten sana sığınırız Rabbiimm :))Aynen hemmen kulak memesi kivamina geliolar. Tabi o hallerindeykende hiic bozuntuya vermemem lazm yok hayatim ariorum iste fln demek lazm :)) Allah kimseyi akilli kizin eline dusurmesin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?