• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimi ailesinden kiskanmaya basladim :(

Aime

Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2013
98
0
16
İstanbul
Sevgilimle isi geregi yazin ayda bir belki iki hafta gorusebiliyoruz. Bu sure icinde de hep benimle olsun istiyorum. Ailesiyle zaman gecirmesini bile kiskaniyorum. Biliyorum cok sacma. Bu hallerimi ona belli etmemem icin ve de icimdeki bu durumun gecmesi icin tum onerilerinize acigim :)

Ayıp ediyorsun.Bir erkek uğruna anneni babanı bir kenara atabilir misin? Bir kız uğruna ailesini kenara atanla da sevgili olunmaz zaten.

Sevgilimle isi geregi yazin ayda bir belki iki hafta gorusebiliyoruz. Bu sure icinde de hep benimle olsun istiyorum. Ailesiyle zaman gecirmesini bile kiskaniyorum. Biliyorum cok sacma. Bu hallerimi ona belli etmemem icin ve de icimdeki bu durumun gecmesi icin tum onerilerinize acigim :)

Kendine bir hayat kur.
Karşındaki değil sevgilin,kocan dahi olsa bu kadar bağımlı bir hayat yaşamak sana zarar verir sadece.
Arkadaşlarınla gez,dolaş,annenle sinemaya git,çalışmıyorsan işe başla....
Yapacak o kadar çok şey var ki.

şuan onun için öncelişk ailesi çünkü evli olsaydınız öncelik tabiki sen olurdun.sevdiğini herkes kıskanır ama ailesinden kıskanılmaz. görüşemediğin zamanlarda sesini duymakla idare etmelisin bence cnm

sen bide kendi tarafından bak buna sen kendi ailen için bunu yapar mısın zaten ailesini bırakıp senin yanına gelse öle erkekten hayır bekleme bence en doğru olanı yapıo sende biraz duygusal deil mantıklı düşünceli bak olaya bi tek senin çevrende olamaz işi ailesi arkadaşları var...

Valla ne yalan söyleyim aynı durum bende de var.
Üstelik ailesi akrabamız olur.
Çokta severim kendilerini ama erkek arkadaşım soğuttu resmen.
Ben tanıyorum onu.
Bazen sinir etmek için, kıskandırmak için ailesini öne sürüyor ama ben yer miyim?:112:
Hiç kıskanmış gibi davranmıyorum.
Üstelik ailesiyle çok çok daha ilgilenmesini söylüyorum.
O da buna sinir oluyor.
:9::9::9::9:

kendini onun yerine koyma çünkü ben bunu yaptığımda "ailemle bi sat görüşmek yeter ama sevgliyle yetmez" kafasına sahibim..:) o da ben gibi düşünsün isterim..kendini onun yerine değil annesinin yerine koy..sen annesin oğlun yeniyetme bi kız için senin yanında pek durmuyor..:) o zaman anlayış göstermen daha olası gibi

Zaten mantigim sizden farkli dusunmuyor. Ona bu hastalikli dusuncemi mumkun oldugunca yansitmamaya calisiorum ama bende artik boyle dsunmemek istiyorum. Hergun birlikteyken eleleyken bi gun ust uste ailesiyle zmn gecirince aklim gidio kiskancliktan neden benimle degil diye dusunuorum hep :(

kendini onun yerine koyma çünkü ben bunu yaptığımda "ailemle bi sat görüşmek yeter ama sevgliyle yetmez" kafasına sahibim..:) o da ben gibi düşünsün isterim..kendini onun yerine değil annesinin yerine koy..sen annesin oğlun yeniyetme bi kız için senin yanında pek durmuyor..:) o zaman anlayış göstermen daha olası gibi
Aynen bencede aileye bi saat yeter ama sevgilinle gununun bos zamanini gecirmek lazm bencede. Annesi babasi kiz kardesi beni cok sevio ama bu aralar annesinin ilgi bekledgnin bende farkina vardim. Birlikteyken kacta donceksn diye ariyo, biseyleri bahane edip gelmesini istio. Geldin yine seni goremiyorumlara baslamis yani. Yoksa sevgilimin bana zaman ayirmayi istemedgini dusunmuorum bencede annesinden kaynaklanio bu

Iyi yonunden bakarsak ileridede ailesi biz olcagimizdan bizi de oyle sahiplenicek bu iyi bi sey :4:

Katiliyorum evrembus bi de ailesine bagli erkek daha guzel ama iste mantikla duygularin birebir zitlastigi anda direk duygularima yeniliorum. Hemen kendimi kuafor salonuna attim ters bisi yapmiym diye :)

Aynen bencede aileye bi saat yeter ama sevgilinle gununun bos zamanini gecirmek lazm bencede. Annesi babasi kiz kardesi beni cok sevio ama bu aralar annesinin ilgi bekledgnin bende farkina vardim. Birlikteyken kacta donceksn diye ariyo, biseyleri bahane edip gelmesini istio. Geldin yine seni goremiyorumlara baslamis yani. Yoksa sevgilimin bana zaman ayirmayi istemedgini dusunmuorum bencede annesinden kaynaklanio bu
ailesini suçlama oğullarını görmek istedikleri için..ben seni çook iyi anlıyorum çünkü aynı kafadayız görüşme açlığı konusunda..annesine de yazık kaç zaman yolunu gözlemiş oğlunun..o senin sevdiğin adam ama onun parçası ..anne olduğunu düşünerek hareket et inan o zaman daha anlayışlı olucaksın..

ailesini suçlama oğullarını görmek istedikleri için..ben seni çook iyi anlıyorum çünkü aynı kafadayız görüşme açlığı konusunda..annesine de yazık kaç zaman yolunu gözlemiş oğlunun..o senin sevdiğin adam ama onun parçası ..anne olduğunu düşünerek hareket et inan o zaman daha anlayışlı olucaksın..

Annesine hak veriyorum zaten vermesem nolcak onlarla ilgileniosun diye kavga cikarirsam zaten sevgilim ilgilenicegi zamanda ilgilenmez direk bitme noktasina gelir iliski cunku hakli o. Bende tamam cnm gezin yapin edin fln diye veriyorum gazi. O zmn ozlemio mu fln diye daha da ustume dusuo :)

Annesine hak veriyorum zaten vermesem nolcak onlarla ilgileniosun diye kavga cikarirsam zaten sevgilim ilgilenicegi zamanda ilgilenmez direk bitme noktasina gelir iliski cunku hakli o. Bende tamam cnm gezin yapin edin fln diye veriyorum gazi. O zmn ozlemio mu fln diye daha da ustume dusuo :)

:)) ilgiye alışan erkeği bikaç saat arayıp sormayınca aldığı şekle hayranım..sanırsın bebek sanırsın bitti ...aahhahha

bende kıskanıyorum :17: ama kendime bile söylemiyorum :86: çok saçma çünkü , benim bi ailem varsa onunda var tabikiii gidicek biyerlere..zaten aynı şehrde bile degiliz :43:

sevgi emekmiş.emek ise vazgeçilmeyecek kadar.ama özgür bırakılacak kadar sevmekmiş.can yucel cok güzel degıl mı..
hayatınıza bırını odak noktası yaparsanız asla sonu gelmez tecrubeyle sabıttır..nıye mı o kısı sıkılır yada asırı ılgıden kaf daglarına yukselır..sonra hayatınız boyunca o yonetmen sizde oyunlarını ona begendırmek ısteyen oyuncu olursunuz ugras dur..bırakın o aılesıyle sızde aılenızle ılgılenın hep bırlıkte hep tek olamazsınız

Konu sahibi için demiyorum ama kıskançlığın bu kadarı beni ürkütür.

O olmadan nasılsan O varkende öyle yaşa
Hiç bişey baki değil, bunu unutma :3:

Back
X