• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimi aldatıyorum

mutsuzkiizz20

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2017
494
119
23
28
sevgilimi aldatıyorum pişmanım ama kendime dur diyemıyorum .
4 aylık bi ilişkim var . güzel gidiyoodu ama son zzamanlarda ilgisi azalmıştı . araba almak istiyodu . kendini işe verdi tamamen . sadece aksam arıyo . buluşma 3 günde 1 filan .
iş yerime yeni biri geldi daha öncedende tanışıyoduk , bana ilgisi vardı .
bu ilgi benim çok hoşuma gitti ve konuşmaya basladık . sürekl,i benle ilgileniyo iş yerinde çocuk .
çok pişmanım sevgilimi kaybetmek istemıyorum ama diger cocugun bana olan ilgisi hooşuma gidiyo .
hiç bi zaman baba sevgisi görmedim bilmedim o yüzden hep ilgiye sevgiye aç büyüdüm . hayatıma giren herkesi aldattım . artık böyle olsun istemiyorum . yardım edin nasıl düzelebilirim

Ilgi gormek herkesin hosuna gider.Ama iliskin varken gozunun baskasini gormemesi karakterini daha degerli hale getirir,aksi zaten karaktersizlik olur.
Sana yakisan ne peki?
Madem mutsuzsun ayril. Surekli birilerinin ilgisine ac olmak da psikologla gorusulmeli

Son düzenleme:
Ya şu bahaneyi kullanmayın artık kimse yemiyor ve çok ucuz bir bahane
Baba sevgisi görmedim deyip her ilgi gösterene bu bahaneyle mi yelkenleri indireceksin

Ben de anlamiyorum ne kadar iyi ya
Baba sevgisi goremedim. Ah canim.
Boyle olunca aldatmak mesrulasiyor mu ?
Kilifi da bu mu ?
Arkadas kendi cirkinligine boyle bir kilif bulmus,isin icinden cikmis. Yazik gunah ya bari bunu soylemeyin artik.

Ikisindende uzak dur. Sen sevgiye açsan o insanların günahı ne? Ayrıca bu da çok saçma bi bahane o zaman babası olmayan herkes aldatsin mi sevdiğini? Kendine çeki düzen ver. sevgi sürekli ilgi görüp her gün buluşmak değil. Yanlış yapıyorsun

Yeni moda baba sevgisi göremedim mi oldu şimdi. Ayran gönüllüyüm diyebilirsiniz. Şıpsevdi de olabilir. Pek çok şey de olabilir. E Napsin kendi ufacikken babasını kaybeden o kadar insan. Herkes birbirini aldatsin. Bahane hazır "sevgiye açım." Mutsuzsan ayrılır sonra ne yaparsan yaparsın. Ama ilişki varken. Başkasıyla görüşmek çok çirkin. Psikologa gidin bakın bakalım. Bahaneler arkasına siginmayin. Bu arada ikisini de bırakın sizden onlara onlardan da size hayır gelmez. Uzun bir müddet de ciddi ilişki düşünmeyin. Ta ki gerçekten bir insanı ciddi bir aşkla sevip sadık olmaya karar verene kadar.

Back
X