Sevgilimi aldatmış oluyormuyum ?

Aldatma değil ama bu kadar oylamaya karşı hakediyor sevgilin. Evlenmeye niyetli değilse söylesin sen de belki daha hayırlı kısmetleri kaçırmamış olursun.

Ben kendimi çok ama çok kötü hissediyorum sanki sevgilimi aldatmış gibi fakat onu gerçekten çok seviyorum ama bu aralar hiç birşey iyi gitmiyor. Dört senelik bir ilişkim var ve biz evlenmeye karar vermiştik bu yaz nişanımız olcaktı fakat olmadı sevgilimin bahaneleri yüzünden ertelendi beni hala oyalıyor. Bir kaç gün önce karşıma biri çıktı benimle tanışmak isteyen bende reddettim sevgilim var dedim her neyse bu çocuk benim aklımda kaldı aklım bir kaç gün onda kalmıştı bende çocuğu araştırmaya kalktım her yerde bulmaya çalıştım arkadaşlarımla ama bulamadım şimdi ise çok pişmanım bir anlık şeyle kalktım ne yaptım aldatmış oluyormuyum ben sevgilimi ? Ailemde bu ilişkiye karşı ayrılmamı istiyorlar hatta annemde neden o çocuğa öyle dedin dedi bende o anlık gaza geldim aramaya kalktım. Şimdi bu aldatma oluyor mu ?
aldatma değil sınırle olan hareket.ama bu demek oluyor kı gozun kaymaya başlamıs heran olabılır

Back
X