• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimi aldattım çok pişmanım onu nasıl geri kazanabilirm :((

pnr.lola

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2010
25
0
86
30
Ankara
benim bir sevgilim vardı birbirimizi seviyorduk ve mutluyduk ama ben bir hafta önce arkadaşımın evine gittim orda başka biriyle tanıştım ondanda çok hoşlandım numaramı aldı konuştuk o da benden hoşlanmış ben ogün ona sevgilim olduğunu söyleyemedim diğer gün söyledim ama o yine beni bırakmadı çok ısrar etti bari 1 hafta deneyelim dedi bende ondan hoşlandığım için hayır diyemedim ama sevgilimi daha fazla seviyordum sonra sevgilimi seçmeye karar verdim ona ayrılmak istediğimi söyledim ama sevgilime döndüğümde o herşeyi öğrenmişti ve çok sinirliydi beni terketti ne dediysemde dönmedi geri ayrılalı 2 gün oldu dün sevgilimin arkadaşı konuşmuş hoşlandığım kişiyle o da bn hiçbi kız için kavgaya girmem böyle birşey olduğunu bilseydim asla çıkmazdım onla demiş bana çok farklı konuşuyordu ve sanki ben ona yalvarmışım gibi anlatmış olayı ve demişki sevgilimden ayrılcağımı söylemişim onu sevdiğimi söylemişim bunlardan sonra çok sinirlendim ve ona mesaj attım tamamen kopardım onunla bağlarımı o mesaj bile atmadı başka ama ben çok pişmanım böyle birşeyi nasıl yaptım bilmiyorum eski sevgilimi geri istiyorum lütfen bana yardım edin onu nasıl geri kazanabilirm.. benneyaptımki senağlama :1no2:

ayy inanmıyorum yaa :umursamaz: daha neler duyucaz yeterin artık be!!
Neyini kazanıcaksın daha onuda anlamadım suçlusun bunun farkındasındır umarım.
Aynı şeylerin başına geldiğini bi düşün kendini onun yerine koy.. bak bakalım nasıl bi duyguymuş.
İnanmıyorum yaa okadar çok seviyodun da işin neydi başkasıyla.. birini severken sen başkasından nasıl hoşlanırsın?
Ay yok ben olumlu yaklaşamıyorum böyle şeylere üzgünüm.. bu yaptığın çok yanlış çok :olmaz:

Düşün bakalım kendini onun yerine koy :olmaz::olmaz:
Ondan Sonra adam akılllı çık karşısına kendini affettir.sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
yada çekil git çocuğun hayatındna başka da alternatifin yok
Aldatılınca güven kazanabilmek öyle kolay Değildir Unutma da :dilcikar:

seni terk eden sevgilini gönülden kutluyorum.
sanada ooohhhhh olmuş.umarım aklın başına gelmniştir,bidaha yapmazsın böyle bi hata.

hata yaptıgının farkındasın sana bunu daha cok söyleyipte üzüntünü arttıramam ama bence sevgilin ne yapsanda sana dönmez bak gördunmu bir anlık yanlıs yüzünden yalnız kaldın keske guvenmeseydin hoslanıyorum dedigin çocuga bak oda ortada bırakmıs ve üstünede yalan söylemiş bence sende yalnızlıgın tadını cıkar biraz kafanı dinle

Geçmiş olsun.

Ya şundadır ya bunda yapmayacaktınız.

ağzınla kuş tutsanda olmaz kanımcakaydirigubbakcemile

seni terk eden sevgilini gönülden kutluyorum.
sanada ooohhhhh olmuş.umarım aklın başına gelmniştir,bidaha yapmazsın böyle bi hata.

aynen bende gönülden alkışlıyorum bu arkadaşı alkisalkisalkisalkisalkisalkis
en azından gözü kör olmuş aptal aşık modunda değilmiş...
ben olsam onun yerinde seni süründürür ama yinede affetmezdim...:dilcikar:
eminim o da sana yapsa böyle birşeyi asla affetmezdin...
hee oldu ki affetti seni ama asla eski güven eski heyecan ilk gibi olmaz olmamazzz...
:sm_confused:

Konu sahibi sormuş gitmiş yine herzaman ki gibi.
Yaa çok kızıyorum böyle insanlara.
Eminim böyle bişeyi kendisi asla yaşamak istemezdi.. peki ya ozaman neden kendisi böyle yapıyo? :umursamaz:
İnsanları bazen hiç anlamıyorum.

Diğeri sana böylesi kazık atmasaydı (o benim peşimden koştu vs... demeseydi seni kendi peşinden koşar gibi göstermeseydi) bırak şu an eski sevgiline dönme düşüncesini, onu anmayacaktın bile...
Eminim buna... :1closedeyes:
Herşeyin telafisi olur ama aldatmanın asla... :olmaz:
Geçmiş olsun ileriye bak artık geriye değil.

yapın yapın, kendi zevkinize-keyfinize göre hareket edin sonra da seviyorum nasıl affettircem kendimi deyin. :bbo: yav güzel kardeşim insan birisini gerçekten seviyorsa gözü nasıl başkasını görür. sen bile bile ilişkini ateşe atmışsın. o çocuğu yaptığı da iyi olmuş sana,gözünü aç biraz. bence senin yalnız kalman senin hayrına. yazık kandırma bari çocuğu. sevip sevmediğinden emin değilsin. emin olsan başkasından nasıl hoşlanabilirsin ki? :olmaz:

hiç geri kazanmayı düşünme. eskisi gibi olmaz olamaz bence..

çok ayıp etmiş
hepimizin kafası karışabilir hemen terketmek mi lazım
anlayışlı olur biraz insan :umursamaz:

allahım herkes 1. zor buluyor......onuda elinde tutmak için elinden geleni yapıyor....
birde araya 2. giriyor.......oh oh ....
ne şans var be herkeste....

aşk yaşamayı bilmeyen ınsanlarsınız siz:kızgın:
bırde utanmadan sevgilim diyorsun.:mymeka:
sevgili olbaılmen ıcın sneın daha 1 fırın dayak yemen lazımşutarafagitti
sırf yaptıgın cok mattahmış gıbı konu acmak için üye oldun galibabuyrunnnnnnnnn
çok üzüldüm halina vah vah canım ya git kafanı duvardan duvara vur

sana diyecek birşey bulamadım güzelim.. :umursamaz:
aşkın sevginin adını kirletiyosunuz
:olmaz:

benim bir sevgilim vardı birbirimizi seviyorduk ve mutluyduk ama ben bir hafta önce arkadaşımın evine gittim orda başka biriyle tanıştım ondanda çok hoşlandım numaramı aldı konuştuk o da benden hoşlanmış ben ogün ona sevgilim olduğunu söyleyemedim diğer gün söyledim ama o yine beni bırakmadı çok ısrar etti bari 1 hafta deneyelim dedi bende ondan hoşlandığım için hayır diyemedim ama sevgilimi daha fazla seviyordum sonra sevgilimi seçmeye karar verdim ona ayrılmak istediğimi söyledim ama sevgilime döndüğümde o herşeyi öğrenmişti ve çok sinirliydi beni terketti ne dediysemde dönmedi geri ayrılalı 2 gün oldu dün sevgilimin arkadaşı konuşmuş hoşlandığım kişiyle o da bn hiçbi kız için kavgaya girmem böyle birşey olduğunu bilseydim asla çıkmazdım onla demiş bana çok farklı konuşuyordu ve sanki ben ona yalvarmışım gibi anlatmış olayı ve demişki sevgilimden ayrılcağımı söylemişim onu sevdiğimi söylemişim bunlardan sonra çok sinirlendim ve ona mesaj attım tamamen kopardım onunla bağlarımı o mesaj bile atmadı başka ama ben çok pişmanım böyle birşeyi nasıl yaptım bilmiyorum eski sevgilimi geri istiyorum lütfen bana yardım edin onu nasıl geri kazanabilirm.. benneyaptımki senağlama :1no2:

1 mesaj atıp kaçmakla olmaz

geri gel, sizi dinliyorum de , cevap yaz herkese tek tek -tatlicadiarzu-

anca öyle söylerim ancak nasıl kazanacağını:dilcikar:

Back
X