benim bir sevgilim vardı birbirimizi seviyorduk ve mutluyduk ama ben bir hafta önce arkadaşımın evine gittim orda başka biriyle tanıştım ondanda çok hoşlandım numaramı aldı konuştuk o da benden hoşlanmış ben ogün ona sevgilim olduğunu söyleyemedim diğer gün söyledim ama o yine beni bırakmadı çok ısrar etti bari 1 hafta deneyelim dedi bende ondan hoşlandığım için hayır diyemedim ama sevgilimi daha fazla seviyordum sonra sevgilimi seçmeye karar verdim ona ayrılmak istediğimi söyledim ama sevgilime döndüğümde o herşeyi öğrenmişti ve çok sinirliydi beni terketti ne dediysemde dönmedi geri ayrılalı 2 gün oldu dün sevgilimin arkadaşı konuşmuş hoşlandığım kişiyle o da bn hiçbi kız için kavgaya girmem böyle birşey olduğunu bilseydim asla çıkmazdım onla demiş bana çok farklı konuşuyordu ve sanki ben ona yalvarmışım gibi anlatmış olayı ve demişki sevgilimden ayrılcağımı söylemişim onu sevdiğimi söylemişim bunlardan sonra çok sinirlendim ve ona mesaj attım tamamen kopardım onunla bağlarımı o mesaj bile atmadı başka ama ben çok pişmanım böyle birşeyi nasıl yaptım bilmiyorum eski sevgilimi geri istiyorum lütfen bana yardım edin onu nasıl geri kazanabilirm.. benneyaptımki senağlama :1no2: