• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimi aldattım çok pişmanım onu nasıl geri kazanabilirm :((

ayy inanmıyorum yaa :umursamaz: daha neler duyucaz yeterin artık be!!
Neyini kazanıcaksın daha onuda anlamadım suçlusun bunun farkındasındır umarım.
Aynı şeylerin başına geldiğini bi düşün kendini onun yerine koy.. bak bakalım nasıl bi duyguymuş.
İnanmıyorum yaa okadar çok seviyodun da işin neydi başkasıyla.. birini severken sen başkasından nasıl hoşlanırsın?
Ay yok ben olumlu yaklaşamıyorum böyle şeylere üzgünüm.. bu yaptığın çok yanlış çok :olmaz:

aynen bacım yaohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile

yalan be kızlar fake konu yani :)) gelmiş yazmış çıkmış..bı de saçma sapan yazmış:)) hiç umursamayin bence :)) yalaaan yalaaaan soyluyorsuuuuuun

benim bir sevgilim vardı birbirimizi seviyorduk ve mutluyduk ama ben bir hafta önce arkadaşımın evine gittim orda başka biriyle tanıştım ondanda çok hoşlandım numaramı aldı konuştuk o da benden hoşlanmış ben ogün ona sevgilim olduğunu söyleyemedim diğer gün söyledim ama o yine beni bırakmadı çok ısrar etti bari 1 hafta deneyelim dedi bende ondan hoşlandığım için hayır diyemedim ama sevgilimi daha fazla seviyordum sonra sevgilimi seçmeye karar verdim ona ayrılmak istediğimi söyledim ama sevgilime döndüğümde o herşeyi öğrenmişti ve çok sinirliydi beni terketti ne dediysemde dönmedi geri ayrılalı 2 gün oldu dün sevgilimin arkadaşı konuşmuş hoşlandığım kişiyle o da bn hiçbi kız için kavgaya girmem böyle birşey olduğunu bilseydim asla çıkmazdım onla demiş bana çok farklı konuşuyordu ve sanki ben ona yalvarmışım gibi anlatmış olayı ve demişki sevgilimden ayrılcağımı söylemişim onu sevdiğimi söylemişim bunlardan sonra çok sinirlendim ve ona mesaj attım tamamen kopardım onunla bağlarımı o mesaj bile atmadı başka ama ben çok pişmanım böyle birşeyi nasıl yaptım bilmiyorum eski sevgilimi geri istiyorum lütfen bana yardım edin onu nasıl geri kazanabilirm.. benneyaptımki senağlama :1no2:

hikaye yazarken giriş-gelişme ve sonuç bölümü kullanınız lütfen...

yok bu hikaye değil de, gerçek yaşanmış bir olay ise lütfen "kendim ettim kendim buldum" şarkısını dinleyiniz..

bu tek mesajlık üyelerin konularına da hastayım...

neydi bi anda bu kadar tepkii??? neden arkadaşa bu kadar yüklendiniz? neden hiç biriniz demedi ki bu kız neden sevgilisi varken aklı başkasına kaydı? erkek aldatsa hemen derler kadın görevlerini yeterince yapmıyo mu acaba da ondan mı ? bu arada tabi arkadaşın yaptığı da son derece yanlış buluyorum onuda belirtmeliyim ama çok katısınızzz... akannehirakannehirakannehir

neydi bi anda bu kadar tepkii??? neden arkadaşa bu kadar yüklendiniz? neden hiç biriniz demedi ki bu kız neden sevgilisi varken aklı başkasına kaydı? erkek aldatsa hemen derler kadın görevlerini yeterince yapmıyo mu acaba da ondan mı ? bu arada tabi arkadaşın yaptığı da son derece yanlış buluyorum onuda belirtmeliyim ama çok katısınızzz... akannehirakannehirakannehir

yok hiç öyle bişi demem, ağzınıza sakız olmuş bu laf artık ya... erkeğin aldatması da kadının aldatması da aynı.. hiçbirinin altında "acaba neden aldatmış yawww" sebebi aramam canım...

yok hiç öyle bişi demem, ağzınıza sakız olmuş bu laf artık ya... erkeğin aldatması da kadının aldatması da aynı.. hiçbirinin altında "acaba neden aldatmış yawww" sebebi aramam canım...

evet bende katılıyorum sebep aranmaz ama bi girdim tüm yorumlar haksız buluyo . ama eminim bi erkek iiçin olsa birileri çıkar der acaba erkeği işte önemsemedi yada ne bilim ilgisiz bıraktı bla bla bla blaaa.....denirdi. tuhaf olanda bu işte. laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Konuyu en başından okumadın galiba??
''benim bir sevgilim vardı birbirimizi seviyorduk ve mutluyduk''
Demiş arkadaş tekrar bi oku istersen öyle yorum yap!

kendin ettin kendin buldun, gul gibi sararip solacaksin, eeeeyvaaahh eeeeeyyyvaaahh HEY gulum HEYYY

Konuyu en başından okumadın galiba??
''benim bir sevgilim vardı birbirimizi seviyorduk ve mutluyduk''
Demiş arkadaş tekrar bi oku istersen öyle yorum yap!

yo canm okumama gerek yok. ben okudum insan severken de sorunları olabilir. hem ben arkadaşı haklı buluorum demedim dikkatimi çeken şeyi dile getirdim ve arkaşındayım.... erkek olsa kesinlikle denirdi ki ben 3 sayfa yorumda göremedim.. -tatlicadiarzu-

benim bir sevgilim vardı birbirimizi seviyorduk ve mutluyduk ama ben bir hafta önce arkadaşımın evine gittim orda başka biriyle tanıştım ondanda çok hoşlandım numaramı aldı konuştuk o da benden hoşlanmış ben ogün ona sevgilim olduğunu söyleyemedim diğer gün söyledim ama o yine beni bırakmadı çok ısrar etti bari 1 hafta deneyelim dedi bende ondan hoşlandığım için hayır diyemedim ama sevgilimi daha fazla seviyordum sonra sevgilimi seçmeye karar verdim ona ayrılmak istediğimi söyledim ama sevgilime döndüğümde o herşeyi öğrenmişti ve çok sinirliydi beni terketti ne dediysemde dönmedi geri ayrılalı 2 gün oldu dün sevgilimin arkadaşı konuşmuş hoşlandığım kişiyle o da bn hiçbi kız için kavgaya girmem böyle birşey olduğunu bilseydim asla çıkmazdım onla demiş bana çok farklı konuşuyordu ve sanki ben ona yalvarmışım gibi anlatmış olayı ve demişki sevgilimden ayrılcağımı söylemişim onu sevdiğimi söylemişim bunlardan sonra çok sinirlendim ve ona mesaj attım tamamen kopardım onunla bağlarımı o mesaj bile atmadı başka ama ben çok pişmanım böyle birşeyi nasıl yaptım bilmiyorum eski sevgilimi geri istiyorum lütfen bana yardım edin onu nasıl geri kazanabilirm.. benneyaptımki senağlama :1no2:

gecmis ola :gitme: buda sana ders olur bidaha ayni hataya düsmessinboshayallersmile, üzülme unutursun daha niceleri cikar karsinazemuszemus

yok karar verdim soracam, bugün mügede dedi .bu dimyat nerdebilmiyorumkismile:kedi:boshayallersmile cinde bi sehirmi yoksafisfisfis

allah iyiliğini versin senin emi :lepi::lepi: buna da bayılıyorum :lepi::lepi:

Dimyat Mısır'da, Süveyş Kanalı ağzında ve Portsait yakınlarında bir iskeledir. Eskiden Mısır'ın meşhur pirinçleri, ince hasırdan örülmüş torbalar içinde buradan Türkiye gelirdi.

Dimyat'a pirinç almak için giden bir Türk tüccarının bindiği gemi Akdenizde Arap Korsanları tarafından soyulmuş ve adamcağızın kemerindeki bütün altınlarını almışlar.

Binbir müşkilat içinde Türkiye'ye dönen pirinç tüccarı o yıl iflas etmek durumuna düşmüş. İstanbul'dan kalkmış, memleketi olan Karaman'a gitmiş. O sene tarlasından kalkan buğdayları da bulgur tüccarlarına sattığından, kendi ev halkı kışın bulgursuz kalmışlar. "Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmak" sözünün aslı buradan kalmıştır

yo canm okumama gerek yok. ben okudum insan severken de sorunları olabilir. hem ben arkadaşı haklı buluorum demedim dikkatimi çeken şeyi dile getirdim ve arkaşındayım.... erkek olsa kesinlikle denirdi ki ben 3 sayfa yorumda göremedim.. -tatlicadiarzu-

Sorunları olabilir tmmda direk başkasıyla bişeyler yaşamak zorunda değil ki.
Yani bana çok ters geliyo birini severken kalbin başka birisi için atarken başka bir insanla yakınlaşmayı çok yanlış buluyorum.
Kendisini düşünmüyosa hiç yoktan sevgilisini düşünebilirdi.. uzak durabilirdi.
İnsan birazda yaşadıklarından kendisi sorumlu bence.

Back
X