• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimi aldattım çok pişmanım onu nasıl geri kazanabilirm :((

yapmayın bu kadar herkes hata ve yanlış yapar.bunların tadını almassak büyüyüp olgunlaşamayız.hepimiz düşe kalka hata yapa yapa, yanlış aşklar yaşaya yaşaya büyüdük. kız pişman olmasaydı sevgilisini geri istemeseydi tamam yorumların en kötüsünü hak edebilirdi ama insan olgun değilse kendinden emin değilse,sevgisinden emin değilse İLK defasında böyle şeyller olağan.öte yandan bu bir erkek olsaydı canından çok sevse gene aldatırdı kaydirigubbakcemile4
konuyu açan arkadaşım sende bir soruver kendine seninkisi gerçekten sevgimi yoksa alışkanlıkmı. neden hem aldatıp hem de bırakmamak istiyorsun.ama dürüst cevap ver kendine. eğer alışkanlıksa kimseyle gerçekten sevmeden sevgili olma.şeytana uyup ufak çapkınlıklara aldanma zaten deneyelim takılalım tarzındaki erkekler ve kadınlar çirkef yaratıklar.sana tavsiyem ne onlar gibi ol ne de öyle erkeklere itimat et.

hahaha dimyat a pirince giderken evdeki bulgurdan olmak bu olsa gerek

yapmayın bu kadar herkes hata ve yanlış yapar.bunların tadını almassak büyüyüp olgunlaşamayız.hepimiz düşe kalka hata yapa yapa, yanlış aşklar yaşaya yaşaya büyüdük. kız pişman olmasaydı sevgilisini geri istemeseydi tamam yorumların en kötüsünü hak edebilirdi ama insan olgun değilse kendinden emin değilse,sevgisinden emin değilse İLK defasında böyle şeyller olağan.öte yandan bu bir erkek olsaydı canından çok sevse gene aldatırdı kaydirigubbakcemile4 konuyu açan arkadaşım sende bir soruver kendine seninkisi gerçekten sevgimi yoksa alışkanlıkmı. neden hem aldatıp hem de bırakmamak istiyorsun.ama dürüst cevap ver kendine. eğer alışkanlıksa kimseyle gerçekten sevmeden sevgili olma.şeytana uyup ufak çapkınlıklara aldanma zaten deneyelim takılalım tarzındaki erkekler ve kadınlar çirkef yaratıklar.sana tavsiyem ne onlar gibi ol ne de öyle erkeklere itimat et.

Evlendiğimizde ayy yaaaa ben kocamdan başkasınada bi göz atsam fena olamz diyelim o halde bilmiyorumkismile
Belli mi? olur belki daha iyisi denk gelir -tatlicadiarzu-

sevgiklin sana bunu yapsaydı ve sen bunu öğrenseydin sen ne yapardın. gerçekten kutluyorum sevgilini. bir daha aldatmayacağın ne malum bence geri dönmez. geri dönmemeside gerekir güvenmediğin birisiyle nasıl beraber olabilirsin ki. kendini onun yerine koy ve bu olayı fazla kurcalama yoluna devam et biten bitmiş giden gitmiştir.

yapmayın bu kadar herkes hata ve yanlış yapar.bunların tadını almassak büyüyüp olgunlaşamayız.hepimiz düşe kalka hata yapa yapa, yanlış aşklar yaşaya yaşaya büyüdük. kız pişman olmasaydı sevgilisini geri istemeseydi tamam yorumların en kötüsünü hak edebilirdi ama insan olgun değilse kendinden emin değilse,sevgisinden emin değilse İLK defasında böyle şeyller olağan.öte yandan bu bir erkek olsaydı canından çok sevse gene aldatırdı kaydirigubbakcemile4
konuyu açan arkadaşım sende bir soruver kendine seninkisi gerçekten sevgimi yoksa alışkanlıkmı. neden hem aldatıp hem de bırakmamak istiyorsun.ama dürüst cevap ver kendine. eğer alışkanlıksa kimseyle gerçekten sevmeden sevgili olma.şeytana uyup ufak çapkınlıklara aldanma zaten deneyelim takılalım tarzındaki erkekler ve kadınlar çirkef yaratıklar.sana tavsiyem ne onlar gibi ol ne de öyle erkeklere itimat et.

Hata bilmeyerek istemeyerek yapilan birseydir bana göre:delphin:

Isteyerek ve yanlis oldugnu bilerek yaptigin, kendi özgür iradenle yaptigin birseye hata diyemezsin.....O Suctur......:kahve:

Ha sucu isledikten sonra tabiki pisman olabilirsin vesselam....ama yinede Hatali degil suclusundur hem Hak hem Hukukun önünde.

Konu sahibi arkadasim, bence erkek arkadasini unut....tekrar birlesseniz bile her firsatda yaptigini yüzüne vurma ihtimali cok büyük.
Bir müddet kendinle ol ve ask mesk meselelerini askiya al, kendinden duygularindan emin olmadanda kimseyi hayatina birakma....ne kendini yiprat nede bir baskasini..

iice saçmalıyoruz millet olarak yawww her gün bu tip topicleri okumaktan sıkıldım nedir bu yaww aklımızı mı yitiriyoruz ahlakımızı mı anlamıyorum ,neyi kazanacaksın anlamış değilim ,seven adam aldatmaz ,aldattıysan olay bitmiştir sevmiyorsun adamı işte bu apaçık adama kendini affetirsen ne olacak hadi affetti diyelim sen onu sevmediğini anlamıyormusun nasıl sevmediğin adamla tekrar birlikte olacaksın vicdanın elverecekmi sen bu adamı sevmemişsin hiç geri döndürmeye affedilmeye uğraşma sen yoluna o yoluna devam etsin o adamı da aptal yerine sokmaya hakkın yok sevmeyi de inş. öğrenir ve bir daha bu hataları yapmazsın umarım

hangi yüzle karşısınaa çıkcann:olmaz: yaptığından sonra sana güwenmesini bekleme.

Buna atalarımız kısaca:
'Midyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmak'
demişler, e güzel de demişler...
vereliniortak

çok zıplarsan böyle ortada kalırsın işte! ne diyelim biz şimdi sana ? sen olsaydın affedermiydin? onurlu biride affetmez eski sevgilinde affetmez o yüzden boa yorulma eski sevgilininde hayatını mahvetme adamları birbirine düşürürsün olmadık iş açılır başına offf offff nasıl yaptın bu hatayı ! kalbini kırmakta istemiyorum ama aldatan herkese tepkiliyim kadın yada erkek seni kayıramam ...hiçbirinde fayda gelmez artık önüne bakıcaksın ......hem geri dönse nolur sevgilin onun gözünde eskisi gibi olabilir misin.?

Aldatan kisi asla affedilmeyi haketmez.
Umarim eski sevgilin seni asla affetmez ve asla barismassiniz kötükedihüso

Son düzenleme:
ee eskı sevgılınız dedıklerınde cok haklı vallahı..hangı yuzle sızı affetmesını beklıyceksınız yenden barıssanız onun yuzune her baktıgınızda aklınıza gelmıycekmı olay?..

Hata bilmeyerek istemeyerek yapilan birseydir bana göre:delphin:

Isteyerek ve yanlis oldugnu bilerek yaptigin, kendi özgür iradenle yaptigin birseye hata diyemezsin.....O Suctur......:kahve:

Ha sucu isledikten sonra tabiki pisman olabilirsin vesselam....ama yinede Hatali degil suclusundur hem Hak hem Hukukun önünde.

Konu sahibi arkadasim, bence erkek arkadasini unut....tekrar birlesseniz bile her firsatda yaptigini yüzüne vurma ihtimali cok büyük.
Bir müddet kendinle ol ve ask mesk meselelerini askiya al, kendinden duygularindan emin olmadanda kimseyi hayatina birakma....ne kendini yiprat nede bir baskasini..

hatayla yanlışı ayırmışım zaten yazıda..=)

anca öyle söylerim ancak nasıl kazanacağını

bayıldım bayıldım çook merak etmekteyim :jeyyar: :icecream:

öğrenmek istemiyor kanımcaşakkıdı

dün saat 18 sularında belirmiş buralarda ama hiç birşey yazma gereği duymamış:delphin:

lolacım. korkma yaz birşeylergamyoncuiremsu

herkes senin için seferber olmuş 80 mesajla yardımcı olmaya çalışmış-tatlicadiarzu-

ağzının payını almıştırda ondan cevap yazamıyordur bence oh ya valla ne ala iş adamlar yapıo diye biz kızıyoruz demekki kızlarda da bu yetenek varmış aferin o çocuğa gurulu erkekmiş ben olsam dönüp yüzüne bidaha bakmam yani

Back
X