Sevgilimi anlayamıyorum, yardımcı olur musunuz 🥺

İlişkiye alışmak... ilginç bir deyim. Hiç bu tarzla muhatap olmadım dedim ya kaçmışım bilemiyorum. Bu yönde deneyimi olan varsa yazar belki. Benim kafam maço erkeğe hiç gelmez. Aradım açmıyor mu mantıklı açıklama geldi geldi gelmedi bye bye... bir daha bana zor ulaşır. Ömrüm boyunca kocamın peşinde koşamam. Hayat zaten zor, bir de neden açmadı diye telefonu diye düşünemem ki...
Evet haklısınız. Ben mi akışına bırakamıyorum anlamadım ki :( kendimi suçlu hissetmeye başladım ve çok abarttığımı düşünüyorum. Ya da bu onun iğrenç algısı

Aslanlar genelde her şeyin en iyisini ben bilirim düşüncesinde oluyorlar. Ama karşındakinden bir şey istiyorsan sen de o şekilde davranmalısın. Bu işin de burcu yok zaten herkes için geçerli. Beyefendi sizden herşeyde haber bekliyor ama sıra kendisine gelince beni daraltma beni bunaltma gibi şeyler söylüyorsa onu sonsuza kadar salın gitsin.

Ben sıkıya gelemem demek başka iletişim kurduğum kadınlar da var beni çok kurcalama demektir. 3 aylık internetten tanıdığıniz adama bu kadar baglanmayin.
İşi aşırı yoğun. Ve bu şehirde çok mutsuz. İş arkadaşları çok kötü. Yani internette görüştüğü birileri yoksa benden başka hiçbi kadınla buluşmadığına eminim

Evet haklısınız. Ben mi akışına bırakamıyorum anlamadım ki :KK43: kendimi suçlu hissetmeye başladım ve çok abarttığımı düşünüyorum. Ya da bu onun iğrenç algısı
Öncelikle kendinize değer verin. Beni bunaltma ne demek... İnsan bunaldığı biriyle nasıl bir ömür geçirir. Enerjinizi bu yönde olumlayın. Bunalmayacak muhakkak sizi bulur.

Tanıdığım diğer erkeklerden farklı çünkü. Yani sapık değil, kullanma amacı yok. İyi birisi aslında, sadece ilişki yaşamayı bilmiyo bence :KK43:

Tanıdığım erkeklerden farklı dediğim kim varsa herkesten farklı ağzıma sçp öyle gitti.
Yapmayın etmeyin.

Tutarsız davranan insanları hayatınızda tutmayın.
Nerde ne yapacakları gerçekten belli olmaz

Aslanlar genelde her şeyin en iyisini ben bilirim düşüncesinde oluyorlar. Ama karşındakinden bir şey istiyorsan sen de o şekilde davranmalısın. Bu işin de burcu yok zaten herkes için geçerli. Beyefendi sizden herşeyde haber bekliyor ama sıra kendisine gelince beni daraltma beni bunaltma gibi şeyler söylüyorsa onu sonsuza kadar salın gitsin.
Burçla bence ilgisi var ya. Ben ilk defa bi erkeğin peşinde koşuyorum mesela. Ve çok ilginçler. Bence aslan burcu araştırılmalı, değişik bi ırk 🙈😄 yani hem yanında kendini güvende hissediyosun hem de bi tarafında binlerce soru işareti var. Ben hallederim, bana bırak, bana güven tarznda hep. Bugüne kadar da kavga çıkardığım bütan şey konularda cidden hap haklı çıktı 🙈 çok emindim oysa. Biraz daha açık olsa sadece. Tek sorun bu

İşi aşırı yoğun. Ve bu şehirde çok mutsuz. İş arkadaşları çok kötü. Yani internette görüştüğü birileri yoksa benden başka hiçbi kadınla buluşmadığına eminim
Bende adamlarindan "emin" olan kadınlara hayranım. 🙄
Birde bütün iş arkadaşları kötü olamaz, hatayı birazda kendinde araması gerek

Öncelikle kendinize değer verin. Beni bunaltma ne demek... İnsan bunaldığı biriyle nasıl bir ömür geçirir. Enerjinizi bu yönde olumlayın. Bunalmayacak muhakkak sizi bulur.
Bunalmayanları da ben hiç hissedemedim ya 🥺 ilk defa bu kadar çok etkilendim. O kadar ortak yanımız var ki. Benim erkek versiyonum. Çeken kısmı bu sanırım

Yaşlarınız kaç acaba? Birde cok üstüne düşme

Sizinle nasıl görüştüyse internetten emin olun başkalarıyla da görüşüyor. Erkekler gerçekten bi kadına aşık olduğunda süt dökmüş kedi gibi oluyor. Sen sormadan kendisi zaten ben bunu yapıyorum şurdayım vs diyor. Nerdesin napıyosun gibi sorular aşırı olmadıkça kimseyi bunaltmaz. Kendi kendine bu triplere giriyosa belki üzücü olacak ama sana yeteri kadar değer vermiyor gibi geldi bana. Bana sorarsan, sende böyle birisiyle uğraşacağına gerçekten değerini bilen birisiyle ol.

Bende adamlarindan "emin" olan kadınlara hayranım. 🙄
Birde bütün iş arkadaşları kötü olamaz, hatayı birazda kendinde araması gerek
İnternette konuşuyosa onu bilemem ama 🙈 arabasını kontrol ederim devamlı, hiç temizlik yapmaz, koyduğum herşeyi hep yerinde buluyorum. Burdan emin olabiliyorum biraz. Ovvv bunu ona söylemem egosunu yıkmak olur, eleştiriye asla gelemez 😄

Yönlendirilmeye ihtiyacı olduğunu düşünüyorsunuz ama farkındaysanız o sizi yönlendiriyor ve bu durum hiç normal değil. Böyle adamlar -burçlardan bağımsız olarak- dişini geçirebildiğine böyle davranır. Size çektirir çektirir sonra burnunu sürtecek başka birini bulur, benden söylemesi. Zaten sadece 3 ay olmuş. Onun size kurduğu baskıyı siz de ona kurun. Beni bunaltma, sıkıya gelemiyorum diyin, uyarsa ne ala, uymazsa zaten gitsin. Gerçekten ilerde daha çok pişman olursunuz. Ama zaten uğraşmaya değmez, karakteri değişik. Kesin yedekte birileri vardır. ayrılın gitsin.

İnternette konuşuyosa onu bilemem ama 🙈 arabasını kontrol ederim devamlı, hiç temizlik yapmaz, koyduğum herşeyi hep yerinde buluyorum. Burdan emin olabiliyorum biraz. Ovvv bunu ona söylemem egosunu yıkmak olur, eleştiriye asla gelemez 😄
O zaman hiçbirsey söylemeyeceksiniz, egolu bir sevgiliniz olacak, siz de onun egosunu yükseltecek siniz sürekli. 🙄

Bunalmayanları da ben hiç hissedemedim ya 🥺 ilk defa bu kadar çok etkilendim. O kadar ortak yanımız var ki. Benim erkek versiyonum. Çeken kısmı bu sanırım
İşte zevkler, renkler.... Bunalmayanı burada olduğu gibi üç aylık deneme sürümüyle anlarsınız. Tabi sizi de tanımıyorum, bunaltmıyorum diyorsunuz. Fakat sanki adam hep üste çıkan biri gibi anlattığınıza bakılırsa. Yani acaba bunaltıyor muyum diye siz dara düşmüşsünüz. Halbuki gerçekten sevse ne bunaltılan adamlar var gıkları çıkmıyor.

Sizinle nasıl görüştüyse internetten emin olun başkalarıyla da görüşüyor. Erkekler gerçekten bi kadına aşık olduğunda süt dökmüş kedi gibi oluyor. Sen sormadan kendisi zaten ben bunu yapıyorum şurdayım vs diyor. Nerdesin napıyosun gibi sorular aşırı olmadıkça kimseyi bunaltmaz. Kendi kendine bu triplere giriyosa belki üzücü olacak ama sana yeteri kadar değer vermiyor gibi geldi bana. Bana sorarsan, sende böyle birisiyle uğraşacağına gerçekten değerini bilen birisiyle ol.
Çok denedim internetten de ya. En az 4 profil açıp yaptım. Hiçbirisine cevap bile vermedi

kimse icin ugrasamam ya iliski dedigin insani yormaz. hani biraz yasanmislik falan olur da yazik olmasin diye caba gosterirsin okay ama 3 ayda daha iliski bile sayilmaz.

ilgi gostermeyen, sizi ciddiye almayan insani adam edemezsiniz. kimse kimseyi adam edemez, karakter bu. uymuyorsaniz zorlamayin.

kimse icin ugrasamam ya iliski dedigin insani yormaz. hani biraz yasanmislik falan olur da yazik olmasin diye caba gosterirsin okay ama 3 ayda daha iliski bile sayilmaz.

ilgi gostermeyen, sizi ciddiye almayan insani adam edemezsiniz. kimse kimseyi adam edemez, karakter bu. uymuyorsaniz zorlamayin.
:( Haklısınız galiba

Çok denedim internetten de ya. En az 4 profil açıp yaptım. Hiçbirisine cevap bile vermedi
O zaman bırakın siz düşünmeyin. Sizi gerçekten önemsiyorsa o uğraşsın bişeyler yapsın. Her istediğini yapmayın. Çok mesaj atmayın aramayın. Hatta o mesaj atmadan hiç atmayın. Geç ve kısa cevaplar verin. Soğukluğunuzu anlasın. Bakalım sizin için uğraşıyor mu

Back
X