Sevgilimi anlayamıyorum, yardımcı olur musunuz 🥺

Buluşmak isterse kabul etme. Ya canım yorgunum hiç halim yok falan de. Biraz nazlı nazlı konuş böyle. Tribe girmiş gibi sert konuşma sakın:KK66:
Senin zaten buluşalım dememen lazım bu aşamada. Yukarıda yazdıklarımı da uygula. Aramalarına, mesajlarına geç dön. Yoğunum de bakamadım falan de.
Ve en önemlisi de sohbeti kısa kes. Ee daha daha ne var ne yok muhabbetine girme:) Kısa ve öz konuş. Çok fazla aşkım cnm deme hatta.
Ayy resmen o bana bunları yaptı inanamıyorum ya. Aslan burcu aslan burcunu anlar tabi 😂 çok teşekkür ederim taktikler için. Hepsini uyguluycam, kim daha iyi kaçarmış görsün

Aslanini kaplanini bilmem ama siz terbiyeci misiniz? Hazir adam olmusuna baksaniz olmuyor mu?
Sonu başından belli adamlardan uzak durmali bence. Boyle iliski olmaz. Karsilikli saygi ve ozen yoksa bir ilişki yoktur. Bence bosuna çabalamayın.
Yok ya vallahi aslan burcu erkekleri çok başkaymış. Kendi dünyalarını yarattıklarına inandıklarına yemin edebilirim ama kanıtlayamam 🙄 çok aynıyız ne bileyim :/

Ben de aslan burcuyum. Onu peşinden koşturmak istiyorsan kesinlikle kendini geri çekmelisin. Aradığı zaman hemen açma, biraz geç dön. Mesaj attığında geç cevap yaz. Nerdeydin, niye açmıyorsun derse ya işlerim vardı de geç. Detay verme sakın.
Aslan ilgisiz bırakılırsa deliye döner. Noluyoruz falan olur.
Bu sefer de o senin peşinden gelecek.
Kendimden biliyorum. Aslanlar ilgisiz yaşayamaz ölürr. 😄
Kızım aslan ben kova diğer kiz koç yorum alayim🤣

Görüşmediği biri olduguna da inanırım neden biliyor musun? çok kendini beğenmiş. Kasıntı. Kendini ne sanıyor bu diyerek görüşmek istemeyebilirler. Daha 3 aylık ilişkide bunu yapan ilerde ne yapar kestirmek çok zor değil. Bahanesi de hazır. "Sana baştan demiştim".
Tosunum öyle olmaz füze at🤪🤣🤣🤣

Kızım aslan ben kova diğer kiz koç yorum alayim🤣
Amanın kova da zor bi burç valla 😂 sizi anlamak için de bi post azılmış olabilir 🙈😂 arkadaşım kova burcu, bu kadar çılgın, geleneklere karşı bi insan görmedim. Kova burcu kafası çok güzel. Bi gün bile olsa yaşamak isterdim :)

Daha çok toysunuz anladığım kadarı ile. Enerjinizi çabanızı daha farklı şeyler için harcayın. Kimseyi biçimlendiremezsiniz ve taktik ile ilişki yaşayamazsınız. Karşınızda ki insanda çiğ büyük ihtimal. Böyle kibirli ve kendi beğenmiş biri olduğuna bakmayın. Karşısında kendi gibi biri olsa mum olur.

Merhaba arkadaşlar. Bu sayfada yeniyim. Yanlış yazarsam şimdiden kusura bakmayın. Ben bu şehirde ailemden uzakta çalışıyorum. İnternetten tanıştığım birisi de öyle. Görüştük vs. 3 aydır birlikteyiz. Aslan burcu kendisi. İlk başlarda o kadar nazikti ki. Dünyada böyle bi erkek olabileceğine inanmamıştım. Tabi beni bayağı etkiledi.
Ama şimdi avcundaymışım gibi rahat davranmaya başladı. Sürekli kendi istediği olsun istiyo. Haber vermesini istiyorum, (saatlerce geri dönmüyo çünkü) bunu bile yapmıyo. Kendisi benim haber vermemi istiyo üstelik... Ben merak etmiycekmişim. Sıkıya gelemiyomuş bunalıyomuş. Yani huyum bile değil. İlişkide erkeği daraltmak. Telefonunu kurcalayım. Yok kız arkadaşlarıyla bağını kesiyim gibi huylarım falan da yok. Bana sürekli beni merak etme. Beni bunaltma. Ben hassasım, rahat olamazsam bunalıyorum diyo. Bu aralar çok yoğun. Uyuyo mesela genelde. Bana vakit ayırabilir halbuki. Bunun bile lafını yapmıyorum. Hala hakkımı yiyo. Üzülüyorum.
Sonuç olarak ben bu burnu havada aslan erkeğini nasıl adam edebilirim? Kavga etmeden, alttan alttan yapmak istiyorum 🙈 taktiklerinizi bekliyorum kızlar, yardımcı olun lütfeeeen
Canim benim hakkında hayırlısı ne ise o olsun ama genelde bu tip insan degismez. Bir süre taktiklerin sayesinde değisse bile ki oda mamma, yine kisa zamanda eski haline döner. 3 ay icinde ne kadar degistiginden pay biç. Kendi daralmaya gelmemiş ama sen hesap vereceksin hep. En tehlikeli somurucu tipler bence.

Daha çok toysunuz anladığım kadarı ile. Enerjinizi çabanızı daha farklı şeyler için harcayın. Kimseyi biçimlendiremezsiniz ve taktik ile ilişki yaşayamazsınız. Karşınızda ki insanda çiğ büyük ihtimal. Böyle kibirli ve kendi beğenmiş biri olduğuna bakmayın. Karşısında kendi gibi biri olsa mum olur.
Bravo size.
Bence de aynen böyle

Evet haklısınız. Çivi çiviyi söker çünkü. Ama egosuna asla dokundurmaz, zannetmiyorum 🙄

Canim benim hakkında hayırlısı ne ise o olsun ama genelde bu tip insan degismez. Bir süre taktiklerin sayesinde değisse bile ki oda mamma, yine kisa zamanda eski haline döner. 3 ay icinde ne kadar degistiginden pay biç. Kendi daralmaya gelmemiş ama sen hesap vereceksin hep. En tehlikeli somurucu tipler bence.
Amiin, hepimiz için en hayırlısı olsun inşallah. Çok ya cidden yorucu bi ilişki oluyo benim açımdan

Evet gerçekten zor erkeklermiş ya 🙄 inşallah gelir :KK43:
Hayır Aslan burcu komşum vardı, çocuk benden bir şey istemişti bende yok markete de gidemiyorum demiştim. Üç gün sonra engel yemiştim, meğerse o benden markete girmemi istememiş ki, benim konuşma tarzım yanlışmış bilmem ne ;D

Aslan ve kova çok zor. Hiç anlaşamaz. Çok zıtlar. Hatta geçen burada bir konuya yazmıştım. Kovalardan uzak durun diye😄 Ama kızlar iyi anlaşır bence:)
Evet ya kızlar erkekler kadar dengesiz olmuyolar çünkü :) kovalarla ilişki zor bence, erkeğin her dediğine tamam diyip asla yapmıyorlar, benim arkadaşım öyle. Çocuk kafayı yiyo daha yeni tamam dememiş miydin diye 😂 herkesi dinleyip kendi istediğinizi yapıyorsunuz :)))

Teşekkür ederim. :) Burada ki olası bir ilişkinin sonu belli. Konu sahibi hayal kırıklığına uğrayacak. Uyaralım da içimizde kalmasın bari.
Evet bencede. Iyiki böyle siteler var. Insan okurken dayanamıyor bu tarz zarar vermelerine gencecik insanlara yada kadınlara.

Evet haklısınız. Çivi çiviyi söker çünkü. Ama egosuna asla dokundurmaz, zannetmiyorum 🙄
Yoo baya dokundurur. O tipler aşık oldu mu bir görseniz ne hallere girer. ;) Ama geçicidir. Ve aşkı bittiğinde önce ki yaptıklarının acısını çıkarır. Tabiri caizse burnundan getirir. Bu yüzden birşeyler için çabalayacaksanız kendiniz için çabalayın. Bari sonucunda boşa gitmesin. Ayrıca tekrar ediyorum böyle bir insanla mutlu olamazsınız. Çünkü zamanla insan ilişkisinde aşktan sıkılıp huzur arıyor.

Evet ya kızlar erkekler kadar dengesiz olmuyolar çünkü :) kovalarla ilişki zor bence, erkeğin her dediğine tamam diyip asla yapmıyorlar, benim arkadaşım öyle. Çocuk kafayı yiyo daha yeni tamam dememiş miydin diye 😂 herkesi dinleyip kendi istediğinizi yapıyorsunuz :)))
E ne yapacağımız kafamızda belli zaten işin kötü yani koç kızımın yukselenide kova🤣🤣🤣🤣

Merhaba arkadaşlar. Bu sayfada yeniyim. Yanlış yazarsam şimdiden kusura bakmayın. Ben bu şehirde ailemden uzakta çalışıyorum. İnternetten tanıştığım birisi de öyle. Görüştük vs. 3 aydır birlikteyiz. Aslan burcu kendisi. İlk başlarda o kadar nazikti ki. Dünyada böyle bi erkek olabileceğine inanmamıştım. Tabi beni bayağı etkiledi.
Ama şimdi avcundaymışım gibi rahat davranmaya başladı. Sürekli kendi istediği olsun istiyo. Haber vermesini istiyorum, (saatlerce geri dönmüyo çünkü) bunu bile yapmıyo. Kendisi benim haber vermemi istiyo üstelik... Ben merak etmiycekmişim. Sıkıya gelemiyomuş bunalıyomuş. Yani huyum bile değil. İlişkide erkeği daraltmak. Telefonunu kurcalayım. Yok kız arkadaşlarıyla bağını kesiyim gibi huylarım falan da yok. Bana sürekli beni merak etme. Beni bunaltma. Ben hassasım, rahat olamazsam bunalıyorum diyo. Bu aralar çok yoğun. Uyuyo mesela genelde. Bana vakit ayırabilir halbuki. Bunun bile lafını yapmıyorum. Hala hakkımı yiyo. Üzülüyorum.
Sonuç olarak ben bu burnu havada aslan erkeğini nasıl adam edebilirim? Kavga etmeden, alttan alttan yapmak istiyorum 🙈 taktiklerinizi bekliyorum kızlar, yardımcı olun lütfeeeen
Adam etmeyin şunları yahu, etmeyin abi. Sorunu olan yallah uzmana. Olmuşunu alın, ömrünüzü yedirmeyin. Vallahi madalya takanını görmedim.

Back
X