e tamam işte demek ki sizi cepte gibi görmesinin sebebi eski kafa olması, kadın erkek arasındaki ayrım.Biraz maço. Öyle dediğimi dediklerden değil. Eski kafalı desek daha doğru yani. Hala kadınla erkeğin ayrımı olduğunu düşünüyo. Ona göre onu bi kız eklememeli, numarasını önce o vermemeli, aşkını itiraf etmemeli. Bunları önce erkek yapmalı. Yoksa asarım keserim şu bu değil. Zaten yapamaz da
bakın, maçoluk erkeğin toplumsal veya cinsi bakımdan kadına egemen olduğu ve bu nedenle efendilik ayrıcalıkları olması gerektiği düşüncesine dayanan akım. Genelde kadınlar üzerinde erkek egemenliğini davranışlarına yansıtan erkeklere verilen isimdir. Bu görüşü savunan ve hayata geçiren insanlara maço denir. işte sizin haber vermenizi istemesi ama kendisinin haber vermemesi kendince erkeğin sahip olduğu bir ayrıcalık ona göre.
sizce 2021 ortasında normal mi sahip olduğu kafa?
zeka bakımından gayet akıllı olduğunu düşünüyorum.
şimdi düşündüğü o kız eklemesin, numarasını önce o vermesin, aşkını itiraf etmesin gibi şeyler yarın öbür gün dozunu artıracak.
iş yerinizdeki erkekleri sorun edecek. giydiğinize vs karışacak. kendinde bunu hak görecek. sen bir kadınsın ona göre davran moduna girecek.
bu da psikolojik şiddet yaratacak doğal olarak. davranışlarla dövmek diye bir şey de var sonuçta. fiziksel olmasa da.
iyi düşünün, ben olsam 3 ayda bana böyle davranan biri için hiç uğraşmazdım.
ne adamlar var deli divane oluyor peşinde hayatındaki kadının.
sizinki size zaman ayırmak yerine uyuyor.
en basit örnek.