- Konu Sahibi cokrenklikiz
benim eşim karışmaz, eski erkek arkadaslarımla (normal arkadas yani sevgili anlamında anlaşılmasın) gezip oturup kahve içip sohbet edebilirim, fakat hiç bir arkadaşım da benim fotografımın altına ''manken gibisin'', ''çok güzelsin'' gibi şeyler yazmaz, çirkin değilim fakat dünyanın en güzel kadını da olsam yazmazlar, çünkü biliyorlar ben evliyim, biliyorlar bu sorun yaratabilir. o arkadaşının yazdığı şey bence hiç hoş olmamış, erkek arkadasın burda haklı, ama çok abarttıysa onu ben bilemem.
sana bir de şunu söyliym, erkekli kızlı takılmaları bence daha iyi, sadece erkek erkeğe takılsalar konu emin ol kızlara gelir... yani birde anlamıyorum şu durumu, ne bekliyorsun, sevgilinin ''benim sevgilim kızar ben gelemem arkadaslar siz gidin'' demesini mi? bazı arkadaslarda iş yerinde yemek yerken masada kız erkek karışık oturuyorlar diye üzülüp konu açmıştı. insanlara önce insan diye bakın, sonra cinsiyetine önem verin bence. yani sevgiliniz ilk gördüğü kızla sizi aldatacak mı sanıyorsunuz? zaten öyle bir karakterdeyse o adamdan hayır gelmez, boşuna uğraşmayın.
yapmayın allah aşkına, bırakın biraz rahat nefes alsınlar, fazla sıkarsan ölür, fazla salarsan kaçar...
çok doğru bi yorum olmuş ama elimde değil çok kıskanıyorum, birde aramızda mesafe olduğu için.. sevgilim izn vermiyo gelemem değil ama başka bahaneneler bulabilir yada öyle bi ortam yapmasın benim niye yok? bilmiyorum ben yanındaki dişi sineğe bile dayanamıyorum, hatta erkek erkeğe akşamları çıkıp bşeyler ypmasını bile istemiyorum..