• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimi aşırı derecede kıskanıyorum, desteğe ihtiyacım var.

benim eşim karışmaz, eski erkek arkadaslarımla (normal arkadas yani sevgili anlamında anlaşılmasın) gezip oturup kahve içip sohbet edebilirim, fakat hiç bir arkadaşım da benim fotografımın altına ''manken gibisin'', ''çok güzelsin'' gibi şeyler yazmaz, çirkin değilim fakat dünyanın en güzel kadını da olsam yazmazlar, çünkü biliyorlar ben evliyim, biliyorlar bu sorun yaratabilir. o arkadaşının yazdığı şey bence hiç hoş olmamış, erkek arkadasın burda haklı, ama çok abarttıysa onu ben bilemem.
sana bir de şunu söyliym, erkekli kızlı takılmaları bence daha iyi, sadece erkek erkeğe takılsalar konu emin ol kızlara gelir... yani birde anlamıyorum şu durumu, ne bekliyorsun, sevgilinin ''benim sevgilim kızar ben gelemem arkadaslar siz gidin'' demesini mi? bazı arkadaslarda iş yerinde yemek yerken masada kız erkek karışık oturuyorlar diye üzülüp konu açmıştı. insanlara önce insan diye bakın, sonra cinsiyetine önem verin bence. yani sevgiliniz ilk gördüğü kızla sizi aldatacak mı sanıyorsunuz? zaten öyle bir karakterdeyse o adamdan hayır gelmez, boşuna uğraşmayın.
yapmayın allah aşkına, bırakın biraz rahat nefes alsınlar, fazla sıkarsan ölür, fazla salarsan kaçar...

çok doğru bi yorum olmuş ama elimde değil çok kıskanıyorum, birde aramızda mesafe olduğu için.. sevgilim izn vermiyo gelemem değil ama başka bahaneneler bulabilir yada öyle bi ortam yapmasın benim niye yok? bilmiyorum ben yanındaki dişi sineğe bile dayanamıyorum, hatta erkek erkeğe akşamları çıkıp bşeyler ypmasını bile istemiyorum..

bence psikolojik yardim alin .. bir insanin sevgilisini kiskanmasi gayet normal birsey ama asiri olunca gercekten hastalik safhasinda oluyor ..

canım durumumuz aynı bizde ayrı şehirlerdeyiz üniden sonra o da bende farklı sehırlerdeyiz mangal olayının aynısını bende yasadım bende cok kıskancım aynen senın kadar belkıde bazen daha fazlası:) ama bı suredır 1 ay kadardır cok rahatım buraya üye olmustum aldıgım cvplardan snra kendıme geldım dıyebılırım farklı bı acıdan bakmaya calıss bu cocouk senı sevmese cekmez sevıyo bellı sence seven bı ınsan baskasına bakarmı eger bakıosa zaten bıyerden snra patlak verır ucuncu sahısların olması bızım acımızdan ıyı cunku boylece erkek arkdasımızın karakterı ortaya cıkar bızde gec olmadan gorururz kıskanclıgınıı bı kenara bırakmalısın sole dusunmelısın sevıyorum sevıyo bugune kaar yanlısı olmadı ozaman guvenı hakedıyo bole komplekslerle ılıskını mahvedersın sadece rahat ol sen rahat oldugun zaman o sana dahda baglanıcak senınde benımde sevgılım cok an layıslıkı buzamana kadar kaybetme korkusundan yaptıgımız butum kaprıslerı cektıler ama bıyere kadar bıan once kendıne gelmelısın sende benım gıbı anlayıslılar kı bıze neler yaptıklarını soluolar kızıp solemeyedebılrlerdı bence sende nekadar sanslı oldugunu dusunup ona gore davranmalısın hatası olrsada bıter dunyanın sonu deıl tatlım bole dusun ben artık bole dusunuyorum cokda rahatım zaten egıtım dısında gorusmuoda ara sıra deıdıgın gıbı pıknık vs bırakalım okdarda olsun benım erkek arkdasım hıc yok dıye onunda yabanı gıbı olmasını ıstemem ozel gorusme olmadıgı surece sorun olmamalı benım tavsıyelerım bunlar umarım sende duzelırsın tatlım

merhaaaba kizlarr
ayni sorun bendede varr nisanlimi asirii derecede kiskaniyorumm yani hastalik derecesinde nerdeysee bazen yardim almayi bile dusunuorum asiri derece kiskanc oldugumun farkindayimm nisanliminda bu durumdan rahatsiz olduguununda farkindayimm napsam bilmiyorumm ? neden boleyim bilmiyorum ? cozum ariyorum ama bulamiyorum .. kiskanmicam diyorumm yapamiyorumm .. elimde deil pofff

Merhaba arkadaşlar bu yazıyıda kıskançlıktan çıldırıyo durumda yazıyorum. Evet aşırı kıskancım erkek arkadaşımın hiç bir kızl arkadaş olmasını konuşmasını istemiyorum, aynı ortamda bulunmasını istemiyorum, evet yalnış belki ama kendime engel olamıyorum bazen evde duvarlara yumruk atıyorum :S kurtulmak istiyorum bu durumdan ama elimde değil.. Biz ayrı şehirlerde yaşıyoruz erkek arkadaşımla okul nedeniyle, mesela bugün sınıf piknikleri varmış mangal yapmaya gittiler kızlar erkekler karışık. Evde çıldırdım ağladım aklım hep onda, aslında güveniyorum, kendimede ama ooff bilmiyorum bu durumdan kurtulmak istiyorum, neredeyse doktora gidicem artık ama pek imkanımda yok :/ Lütfen yardımcı olun bana :( Kimseyle paylaşamıyorum onu, bi tek benim olsun istiyorum, çok seviyorum.. :( samimi olsun istemiyorm hiç bi kızla yaa ooffff :(:( :2::43: yaa kıskançlıktan neredeyse mutsuz olmasını istiyorum :S Erkek arkadaşlarıyla bile bişeyler yapmmasını istemiyorum bezen, benşmle olduğndan daha iyi vakit geçirir onlara daha çok değer verir diye filan. Amaaan ne saçmalıyo bu diyip geçmeyin ben bunun hastalık olduğunu düşünüyorum.. nasıl engel olmalıyım kendime?

Sanırım seninle aynıyız bende aynıyımmmm of of off :43::43::43:

Merhaba
bende çok kıskancım.eşimi çok seviyorum ve çok kıskanıyorum..aslında işteyken ki elektronik alışveriş merkezinde çalışıyor o kadar takılmıyorum.gün içinde en çok 1 sefer arar oda ararsa.ama arkadaşlarımla biyere gidicem deyince bende şartel atıyor.içimden kurmaya başlıyorum aslında eşime güveniyorum ama iş yerindeki kızlara güvenmiyorum :1: .........ya ne kadar doğruyum değilim bilmiyorum ama kızlarla görüşmesini istemiyorum..telefonda onlarla konuşurken canım cicim demesine deli oluyorummmm...........söylemesem kendimi yiyorum o yüzden söylüyorumm...o da güvenmediğimi düşünüyor zannımca ..napıyım bennn

Merhaba arkadaşlar bu yazıyıda kıskançlıktan çıldırıyo durumda yazıyorum. Evet aşırı kıskancım erkek arkadaşımın hiç bir kızl arkadaş olmasını konuşmasını istemiyorum, aynı ortamda bulunmasını istemiyorum, evet yalnış belki ama kendime engel olamıyorum bazen evde duvarlara yumruk atıyorum :S kurtulmak istiyorum bu durumdan ama elimde değil.. Biz ayrı şehirlerde yaşıyoruz erkek arkadaşımla okul nedeniyle, mesela bugün sınıf piknikleri varmış mangal yapmaya gittiler kızlar erkekler karışık. Evde çıldırdım ağladım aklım hep onda, aslında güveniyorum, kendimede ama ooff bilmiyorum bu durumdan kurtulmak istiyorum, neredeyse doktora gidicem artık ama pek imkanımda yok :/ Lütfen yardımcı olun bana :( Kimseyle paylaşamıyorum onu, bi tek benim olsun istiyorum, çok seviyorum.. :( samimi olsun istemiyorm hiç bi kızla yaa ooffff :(:( :2::43: yaa kıskançlıktan neredeyse mutsuz olmasını istiyorum :S Erkek arkadaşlarıyla bile bişeyler yapmmasını istemiyorum bezen, benşmle olduğndan daha iyi vakit geçirir onlara daha çok değer verir diye filan. Amaaan ne saçmalıyo bu diyip geçmeyin ben bunun hastalık olduğunu düşünüyorum.. nasıl engel olmalıyım kendime?

selamm butun duylarimi dokmussun yazinaa :)) ayni sorunlar bendede varr nisanlimin bir kizla konusmasini bile tahammulum yokk samimi olmasini bile istemiyorummmmmmmm vee nisanlim pilott artik dusunun benim halimii kizlar hosterlerr ayyyy kafayi yiyicemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:84:

Bende de vardi böyle bir durumda ama seninki a$iriymi$ bee güzelim...Senin hicmi erkek arkadasin yok?...Sen hep kizlarlami muhattap oLuyorsun...Adam robot degil yaaa...Bence birz sakin ol yavastan al erkegi ne kdar cok kiskanirsan o kadar cok boguluyor...Soguyor uzakLasiyorr kaciyorrr...Eee haklilarda aslindaa nefes aldirmayan gününü hayatini zindan eden bir hatunlaa ne isi olur ki...Mutlulugu baskasndaa buldugunu farkeder kacar....Baskasinaa gitmeyecegi varsadaa bu kiskanclik yüzünden maleseeff kaciriyorruzzz...Relax ol birazz :)

Aynıyız canım tamamen aynı,beni anlatmışsın sanki.
Sende mi Akrep burcusun yoksa?
Mezuniyet balosuna gidecek,benim onunla gitmem imkansız.Şu anda çıldırıyorum kimle gidecek diye.Bir de dans falan kafayı yiyorum bunları düşününce.Çok da boğmak istemiyorum aynı şekilde ama düşünmeden de edemiyorum.Seneye üniversite için ayrı şehirlerde olursak bende aynen senin gibi olurum.Aynı şehirdeyken bile bu haldeyim.

Huyumuzu değiştirmemiz lazım bence :(( başka türlü olmayacak :(

Aynıyız canım tamamen aynı,beni anlatmışsın sanki.
Sende mi Akrep burcusun yoksa?
Mezuniyet balosuna gidecek,benim onunla gitmem imkansız.Şu anda çıldırıyorum kimle gidecek diye.Bir de dans falan kafayı yiyorum bunları düşününce.Çok da boğmak istemiyorum aynı şekilde ama düşünmeden de edemiyorum.Seneye üniversite için ayrı şehirlerde olursak bende aynen senin gibi olurum.Aynı şehirdeyken bile bu haldeyim.

Huyumuzu değiştirmemiz lazım bence :(( başka türlü olmayacak :(

huyy muy degismiyoo :(( yani degistiremiyorumm yardim almayi dusunuyorumm hastalik derecesii bi kiskanclik boyutuna ciktigimin farkindayim bu arada ikizler burcuyumm

Bende ayni durumdayim facebookta paylastigi resimleri durumları kiz begenmis mi diye tek tek kontrol ediyorum her gun kafamda milyin tane senaryo kuruyorum boyle ömür mu gecer be :110:

Back
X