Sevgilimi Askerdeyken Terketmek Zorunda Kaldım:(

canım öncelikle düşüncelerimi ne kadar dikkate alırsın bilemiyorum ama paylaşmak istiyorum yinede....( yorumlarını yazan bütün arkadaslara saygı duyuyorum )...seviyorum,,,evden dısarı cıkmadım demişsin.....samimiyetine inanarak fikirlerimi paylasacagım tatlım....ben mantığı 2. planda tutanlardanımdır...aynı zamanda kendi sökügünü dikemeyenlerden mirmirmirmirbence seviyorsan her türlü sahip çıkmalısın sevgine...pasta,,,sürpriz falan bence bunlara gereksiz...çünkü en kötü ihtimalleri düşünüp karşısına çıkmalısın derim...artı arkadaların yorumları şöyle bir göz attım da böyle birileriyle konusurken paylasırken amannnnn demek kolay gelir belki klasik ama gece olup yalnız kaldıgında ya da onunla paylastıgın birşey aklına geldiginde yüreginin ateşi bi seni kavurur...dediğim gibi sevgin seni tüketecek durumdaysa ki göz gezdirdigim kadarıyla kilo aldım tadım yok gibi bişeyler paylasmıssın ...VAZGEÇME derim...hayatına ekleyeceğin bir keşkeden hemde büyük bir keşkenden sana fayda gelmeyeceğini biliyorsundur....şunuda söylemek istiyorum...onun seni sevdiginden ne kadar eminsin ???nekadar güvenebilirsin.....madem ki cidii birşeyler var ortada...gelecekte yaşanılacak paylasılacak güzel günler var..sırtını dayadığın insana hatta sadece ona güvenebilmelisin....senin için neler yapar,,nelerden vazgeçer ya da nelere 4 kolla sarılır.....arada olabilecek olumsuzluklar yıpratmamalı ilişkiyi ( bunları söylüyorum ama dedim ya tatlım kendi söküğümü dikemem benim keşkelerim çok o yüzden bu mesajı yazma gereği duydum ) hepimizin her yasta cahillikleri oluyor....ne kadar büyürsek büyüyelim hep eksiklerimiz olacak malum...çok konutum biliyorumm....belki diger arkadslarıma benim fikirlerim cok sacma gelecek ama dedim ya kişisel fikrim arkadaslar.....Keşke'siz kocamn güzel bir hayat diliyorum size..........

ben de buna inanmak istiyorum bi yandan. ama cidden vicdan azabı yaşıyorum. çok saçmalamışım ilk mesajımda. bugün terhis olmuş olması gerek. hakkında hayırlısı olsun ne diyeyim. benden iyisini bulur artık. o bayıldığı düşmanlarımla da kutlar terhis oluşunu.

ben de buna inanmak istiyorum bi yandan. ama cidden vicdan azabı yaşıyorum. çok saçmalamışım ilk mesajımda. bugün terhis olmuş olması gerek. hakkında hayırlısı olsun ne diyeyim. benden iyisini bulur artık. o bayıldığı düşmanlarımla da kutlar terhis oluşunu.

Kimle kutlamak istiyorsa kutlar ilgilenme artık.

arama dese bile dayanamaz insan özler bilmiyorum seven insan arardı sanki arama demeni bekler gibi hiç çabalamamış.çok çok mutlu olursun umarım canımkaydirigubbakcemile5 olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
arkadaşlar,
öncelikle yorumlarınız için tekrar teşekkür ederim. evet biliyorum çoğunuz aramamamı sormamamı salık verdiniz ama, ben kendimi tutamadım ve aradım.
buluştuk evet. öpüştük, sarıldık. karşısında ağlayarak 100 kere falan özür diledim. sevgili gibiydik yeniden ama bir sorun vardı:
"benim için şu an var sadece, geçmiş ya da gelecek yok." dedi.
izmir'de iş bulmuş ve kendisi şu an izmir yollarında.
yani oraya yerleşiyor.
ve artık benim için hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

arkadaşlar,
öncelikle yorumlarınız için tekrar teşekkür ederim. evet biliyorum çoğunuz aramamamı sormamamı salık verdiniz ama, ben kendimi tutamadım ve aradım.
buluştuk evet. öpüştük, sarıldık. karşısında ağlayarak 100 kere falan özür diledim. sevgili gibiydik yeniden ama bir sorun vardı:
"benim için şu an var sadece, geçmiş ya da gelecek yok." dedi.
izmir'de iş bulmuş ve kendisi şu an izmir yollarında.
yani oraya yerleşiyor.
ve artık benim için hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

İyi olmuş size müstahak :delphin:

Adamla ayrılıyorsunuz sonra gidip 100 kere özür diliyorsunuz neden 1000 kere dilemediniz ki sanki :delphin:

Benim için şu an var sadece, geçmiş ya da gelecek yok lafı da şu demek hemen açıklayayım sana ki birdaha böyle bir hataya düşme :delphin:;

' Şuan sen geldin af diledin ama benim için nafile,çünkü biz ayrıldık olan oldu.Herşey bitti anla artık bırak peşimi,geçmişe tamamen sünger çektim.Geleceğe bakıyorum sadece ve bu gelecekte de sana asla yer yok '

Açıklaması budur işte..Neyse bir sonraki af dilemeye ne zaman gidiyorsunuz :delphin:

bence herkes bir şansı hakeder.. çünkü ileride içinde soru işaretleri kalmaktansa şansını denemelisin en azından için rahat olur... o da asker kimbilir ne kadar stresslidir..

Çok kilo almışsın ya 16 kilo az değil yani. Ne bu kendine kastın mı var. Zaten çocuk askerden döndüğünde pasta yaptırıp barışacam diyorsun bakalım seni +16 kiloyla beğenip kabul edecekmi?. Sen kendine etmişsin sadece. Değer mi onun için.

biz bayanların yaptığı en büyük hata,duygusal olmak,filmin bütününü görmek yerine sadece güzel sahneleri düşünüyoruz.bu insan sorunlu ve kompleksli bir insani,bu tarz insanlarda şiddet eğilimi ve hakaret etme alışkanlığı da vardır.seven insan geri döner zaten,ama sen ona bir adım atma.bu hatayı biz yaptıkça onlar bizi hep cepte sanıyorlar.kaybettiğini anlasın.dahası hayat çok uzun,seni üzen bir ilşki için çabalamaya değmez.

Back
X