sevgilimi babam duyarsa

Ay ne guzel :)) benim annem ve abim biliyor ama söyleyeceğin zaman bozi karistirma bildigimizi soyleme diyorlar insallah bizde o günleri goruruz:2:

Ay ne guzel :)) benim annem ve abim biliyor ama söyleyeceğin zaman bozi karistirma bildigimizi soyleme diyorlar insallah bizde o günleri goruruz:2:
Insallah hadi hayirlisi olsun ama korkma yani baban da senin bi gun yuvadan ucacaginin farkinda :)
Duygularini gizli kapakli yasamaktansa seffaf olmak cok daha guzel hem dedim ya babanin sana olan guveni artar kizim benden birsey gizlemiyo bana guveniyo diye :)

Kazandığım kesinlessin gitmeden bi kac gün once soylucem :)) gerisini erkek arkadasim dusunsun neredeyse her gun karsilasma ihtimalleri var :-D

bence annene soyle o anlatsin. ben babama asla anlatamazdim valla.. ben anlatmadim tek tek butun aile bireylerine yakalandim :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Annen ya da abin anlatsın demiyorum, onlar da bizi karıştırma demişler ama eğer biliyorlarsa onlardan fikir alman daha mantıklı olur. Babanı en iyi siz tanırsınız, ne tepki verecek falan. Daha önceki sevgilinde de sana demediyse de annenle konuşmuştur mesela, babam bana kızdığı konularda bile bana bir şey demiyor anneme söyleniyor. Umarım anlatabilmişimdir.

Annenize falan danışın konuyu nasıl açacağınızı. Ya da anneniz önden bi yoklasın, desin ki galiba sevgilisi var bir konuş kızla falan. Babanız gelip sorarsa güzel bi dille anlatırsınız. Mutluluklar dilerim.

bence annene soyle o anlatsin. ben babama asla anlatamazdim valla.. ben anlatmadim tek tek butun aile bireylerine yakalandim :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Annem aslinda onayliyor ama karistirma beni diyor babam kizar diye :)) abimde sadece biliyor asla yardim etmez :-D oturucam anlaticam artik bide cok duygusalim anneme gecen yaz soyledim abime de bu kış hep agladim anlatirken

Annem aslinda onayliyor ama karistirma beni diyor babam kizar diye :)) abimde sadece biliyor asla yardim etmez :-D oturucam anlaticam artik bide cok duygusalim anneme gecen yaz soyledim abime de bu kış hep agladim anlatirken

O duygusallık bende de var, hiç ağlayacağım yoksa da ağlıyorum böyle şeyleri konuşurken. :) Annen biliyorum demez de komşulardan duydum, babası olarak sen bi konuş bakalım doğru muymuş dese mesela. Baban da gelip var mı böyle bir şey dese. Daha rahat olur gibi geldi bana ama benim kafamdaki gibi gidecek diye bir şey yok tabi. :)) Baban gelip kızabilir de Allah korusun, başkalarından duyuyorum diye. İnşallah en rahat şekilde atlatırsın canım.

Insallah cook tesekkur ederim size

Canim bence deme universiteye baslayacakmisin sonra alttan dersin falan olur sevgiline baglarlar yasadim yani 4 yillik bi iliskim var okulla ilgili ne olduysa ona bagliyolar. Gerci senin ailen anlayisli mi bilemiyorum benimkiler pek deildi o yuzden sikintilar yasadik. Keske benimkilerde anlayisli olsalardi suan bazi seyleri erken yasardik maalesef:sly::sly::sly::sly::sly:

Ben olsam soylemezdim ... Anneme baski yapardim babama bahsetsin diye sadece haberi olsun yeter... Is ciddiye binince konusurdum... Daha universite var onunde ilerde ne olur ne olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…