- 19 Mayıs 2020
- 47.358
- 212.735
- 598
- Konu Sahibi IntheStarss

IKEA Gold Altlıklı Cam Fanus 10x19 cm - Fiyatı, Yorumları
IKEA Gold Altlıklı Cam Fanus 10x19 cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vizyon nedir desem susacaksın vizyon diyo konumuzla vizyonun ne alakası var mesela? Yok bu arada iki yıllık yüksek ıq lu birisi çok nadirdir gerçekçi olalımmm, ıq yarıştıramayınca vizyona da geçmeyelim olur mu jdşsmdldlf . Ben 6 yıllık üniversite okuyorum ileride yolun bana düşmez umarımOlmayan bir şeyle nasıl yarışıyorsun
Kim iki yıllık sen miAyriyeten iki yıla nolmuş burada senden daha vizyonlu 2 senelik mezunlar var.
Lince hazır ol
Sağol tek faydalı yorumİşinizi görür.![]()
IKEA Gold Altlıklı Cam Fanus 10x19 cm - Fiyatı, Yorumları
IKEA Gold Altlıklı Cam Fanus 10x19 cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Vızyın nidir disim sisiciksin bık bık bık.Vizyon nedir desem susacaksın vizyon diyo konumuzla vizyonun ne alakası var mesela? Yok bu arada iki yıllık yüksek ıq lu birisi çok nadirdir gerçekçi olalımmm, ıq yarıştıramayınca vizyona da geçmeyelim olur mu jdşsmdldlf . Ben 6 yıllık üniversite okuyorum ileride yolun bana düşmez umarım
Hay sizin gerçeğinize yani. Ne anlatıyorsunuz çıldırcam. Sen böyle şeylerden şımaran biriysen gel beraber gidelim terapiye daha vahim durumGerçekleri duymaya dayanamadığın için bizler toksik mi olduk
Karşındaki kızları daha fazla şımartma bence, aaa beni kıskandı dedirterek
Allahım cahille tartışma kazanamazsın sözü doğruymuş ya. Yazdığım şeyi on kere oku ve kendine cevap verVızyın nidir disim sisiciksin bık bık bık.
Nesin ilkokulu öğrencisi falan mı
Vizyonu üniversite yılına göre biçmen de ayrı bir vizyonsuzluk zaten hahaaha![]()
Lütfen aynalama yapma.Allahım cahille tartışma kazanamazsın sözü doğruymuş ya. Yazdığım şeyi on kere oku ve kendine cevap ver
Özgüveninizi vs bilemem ama normal değil tutumunuz gerçekten... o ne demek “en çok bana gülmeli benimle anlaşmalı” hayatınızın merkezine bu kadar koymayın. hayatı kendinize zindan edersiniz, gönül ilişkinizde de arkadaş aile vs ilişkilerinizde de.Sevdiğini gerçekten çok belli ediyor ama benim ufak bir şeyde bile hemen modum düşüyor kuruyorum kafamda yetersiz hissediyorum. Yani mesela kalabalık arkadaş grubumuz var ortamda sohbet dönüyor bir kızın esprisine gülünce ben direkt düşüyorum moral olarak. Başka bir kıza bakması beğenmesi falan değil de böyle sohbet olarak mizah anlayışı olarak uyum sağlamasına acayip kuruluyorum ya. Yani en çok bana gülmeli en iyi benimle anlaşmalı en çok benimle sohbet etmeli falan. Çok mu anormalim dostlar nasıl aşıcam ben bunu ya sonra da küsüp ben eve gidiyorum diyorum kdsşdmd. Tabi ona söylemiyorum kıskandığımı ama anlıyor niye neşen gitti niye böylesin falan. Ben cidden özgüvensizim galiba çözemedim niye böyleeee. Ve ne yapmalıyımmm
Şunu yapmak için admin olmaya gerek yok. Filtre özelliği ile ben de görebiliyorum. Herkes görebiliyor.Adminliğini kullanıp önceden sorduğum soruları falan da sermiş
KDŞSMDŞDLFŞ ya sen ve adminin bana ne yapabilir mal mısınız ay hiç güleceğim yoktu djşsndşsmdşddöşfkfşf yoksssaaaaa benim hesabımı mı kapatıcaksınızLütfen aynalama yapma.Neyse sen biraz daha ağla buralarda
Dün üye olmuşsun burada admine kadar saldırıyorsun. Hayırdır? Seni burda çıtır çıtır yerler
Tavsiyem fazla açılma
![]()
Haklısınız çözümünü bulamadım henüzÖzgüveninizi vs bilemem ama normal değil tutumunuz gerçekten... o ne demek “en çok bana gülmeli benimle anlaşmalı” hayatınızın merkezine bu kadar koymayın. hayatı kendinize zindan edersiniz, gönül ilişkinizde de arkadaş aile vs ilişkilerinizde de.
Ay siz inanılmazzzzzsınız düzgün üslupla ben de seni yereyim o zaman. Ya da o kadar safsınız ki bi insan size sizi üzecek şeyler söylerken haklısın diyebiliyorsunuzŞunu yapmak için admin olmaya gerek yok. Filtre özelliği ile ben de görebiliyorum. Herkes görebiliyor.Mune nin gelip bişey sermesine gerek yok. Alıp alabileceğiniz en düzgün en üsluplu mesaja bu kadar yükselmeniz zaten içten içe sorunun farkında olmanızdan.
Bak ben sana hakaret ettim mi sen tartışma boyunca kaç tane hakaret ettin. İşte sorunun boyutunu gör. Sorunlu ve tahammülsüzsün. Ayriyeten görgüsüz ve cahilsinKDŞSMDŞDLFŞ ya sen ve adminin bana ne yapabilir mal mısınız ay hiç güleceğim yoktu djşsndşsmdşddöşfkfşf yoksssaaaaa benim hesabımı mı kapatıcaksınızhayat bitti. Sizin için psikiyatri seçip komple şöyle kırmızı reçete ilaç yazıcam admine saldırmışım gasp mı ettik admini darp mı dkaşdmdşfl nası bi hayal dünyası ya
Boşa dememişler yapan kurtulmuş söyleyen kurtulamamış diye.Ay siz inanılmazzzzzsınız düzgün üslupla ben de seni yereyim o zaman. Ya da o kadar safsınız ki bi insan size sizi üzecek şeyler söylerken haklısın diyebiliyorsunuz
Yok ben özgüvenliyimdirHay sizin gerçeğinize yani. Ne anlatıyorsunuz çıldırcam. Sen böyle şeylerden şımaran biriysen gel beraber gidelim terapiye daha vahim durum
Allah çocuğa neden yardım etsin? Nasıl poposu kalkıyordur şimdi onun. Böyle giderse kendini mesih bile ilan eder o.Bak ben sana hakaret ettim mi sen tartışma boyunca kaç tane hakaret ettin. İşte sorunun boyutunu gör. Sorunlu ve tahammülsüzsün. Ayriyeten görgüsüz ve cahilsinNormal bir insan değilsin. Tedavi ol diyoruz hopluyorsun.
Sonra sümük gibi millete bulaşıyorsun. Allah çocuğa yardım etsin. Tez zamanda kurtarsın
![]()
O da doğru yaAllah çocuğa neden yardım etsin? Nasıl poposu kalkıyordur şimdi onun. Böyle giderse kendini mesih bile ilan eder o.
Ben de ufak bi tecrübe kokusu aldım ama çamaşır asmaya gittiğimden fazla irdelemedim.Ben bu üyenin daha öncesinde de üyelikleri olduğunu düşünüyorum. Böyle rahat konuşmasına bakarsakKazen bu konuda bilgilidir bence
![]()