Kaç gündür moralim çok bozuk. Erkek arkadaşımla 3.5 yıllık bi ilişkimiz var ve onu çok seviyorum. Ancak son zamanlarda biraz fazla tartışmaya başladık. Sorun onun ilgisizliği yada bana öyle geliyor.. Ben;benimle ilgilensin,güzel msjlar atsın birazda romantik olsun istiyorum. Msj falan atıyor ama bana biraz ilgisiz gibi geliyor. İnternetten de bir sürü forum okudum erkekler duygularını fazla belli etmez çok ilgi beklemeyin onlar içten yaşar diyorlar. Öyle yapıyor benimki de daha çok ama ben göstersin istiyorum. Böyle beni şaşırtsın hep güzel şeyler söylesin istiyorum yaa... Dünde tartıştık, ben biraz fazla inatçı ve gururluyum. İnadımdan hiçbir şey yapmıyorum hep ondan bir şeyler bekliyorum. Bu yaptığım doğru değil biliyorum ama inadımı yenemiyorum nasıl yenebilirim
?? Dün çıkardım yüzüğü verdim hatta, oda tamam dedi ama gözünden yaş akıyodu. Ben yine inadımdan bir şey yapmadım çünkü ona sinirliydim. Arabadan iner inmez bende başladım ağlamaya. Böyleyim işte onun yanında ağlayamıyorum .. Dünden beri mesaj atmadı biliyorum benden bir şeyler bekliyor ama oda beni çok kırdı. Ablamla konuşuyor beni ona soruyor.. Bir taraftan msj atmak için sürekli kendimi suçluyorum, ardından ama oda beni üzdü atma diyorum. 2 gündür bu haldeyim. Sizce ne yapmalıyım...