sevgilimi coooooook kıskanyorummm!!!

ashly_

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2013
192
7
16
Ankara
kızlar biliyorum konuyu pek gzl bi saatde acmadm ama sevglmle yine kıskanclık tartışmaları yapınca buraya yazm dedm....
yaaa ben aşırı kıskancım herşeyi kıskanyom ya kendimi nasıl tutabilrm bazen asırıya gittimi fark edyorum ama kendimi engelleyemiyorum... kendimi nasıl tutabilrm onu bukadr kıskanmak istemyorummm varmı bi caresssiiiii kızlarrr yardmmmmm:14:

kızlar biliyorum konuyu pek gzl bi saatde acmadm ama sevglmle yine kıskanclık tartışmaları yapınca buraya yazm dedm....
yaaa ben aşırı kıskancım herşeyi kıskanyom ya kendimi nasıl tutabilrm bazen asırıya gittimi fark edyorum ama kendimi engelleyemiyorum... kendimi nasıl tutabilrm onu bukadr kıskanmak istemyorummm varmı bi caresssiiiii kızlarrr yardmmmmm:14:

kıskanarak kendine zarar verirsin mazallah sağlığın bile bozulur..karşı tarafıda huzursuz edersin..üstelik sen ne kadar kıskançlık yapsanda eğer sevgilin yaparsa birşeyler yine yapar..yani engel olamazsın..bazı erkekler kıskanılmaktan paylaşılamayan erkek olmaktan hoşlanır..senin bu tarafını kötüye kullanır..seni kıskandıracağı yoksada inadına yapar..aslında bu derece kıskanç kişiler ne evlenmeli ne sevgili edinmeli..mutlu olmak yerine mutsuz olurlar..

kıskanarak kendine zarar verirsin mazallah sağlığın bile bozulur..karşı tarafıda huzursuz edersin..üstelik sen ne kadar kıskançlık yapsanda eğer sevgilin yaparsa birşeyler yine yapar..yani engel olamazsın..bazı erkekler kıskanılmaktan paylaşılamayan erkek olmaktan hoşlanır..senin bu tarafını kötüye kullanır..seni kıskandıracağı yoksada inadına yapar..aslında bu derece kıskanç kişiler ne evlenmeli ne sevgili edinmeli..mutlu olmak yerine mutsuz olurlar..

bende sanrm o tip kızladanm. ama yokmu bunun bi caresi kendimi nasıl degiştireblrm yokmu bi fikri olan yada böle bişey yaşayan yaşamış olan ????????????????? ağlamak istyorum piskolojm bozuldu resmen.......:44:

Bence kendini ele almalısın, sakinleştirmelisin.
Aşırı ve yerli-yersiz kıskançlık yapan birisi olarak bunu sana söylüyorum ve bana göre bunun kesin bir çaresi yok.
Sadece kendin kendini düzelte bilirsin..
Kıskançlık varsa demek ki, azıcık ta olsa güvensizlik te var.
Ben kıskanmadığım zamanlarda sorsan kesinlikle güveniyorum ve tabii ki öyle..
Fakat kıskançlık gerçekten haddini aşınca kötü oluyor ve güvensizlik doğurur..
Bunun da sonu ayrılmalara kadar gider yanii..
O yüzden topla kendini..
Sevgilin kıskanç olduğu biliyor her halde. Bu biraz da erkeklerle alakalı bence.
Sende kendine karşı güven yaratması gerek..
Özel olduğunu hissedersen, bence kıskançlığın azalır, ben öyleyim yanii..
Delirecek kadar kıskanırım (haberi olmadan tabii) belli etmem, kendimi kötü hissettiğimi bilmeden öyle bir şey yapar ve ya söyler ki, kıskançlığım falan kalmaz..

Allah yardımcın olsun.. Durumun zor anlıyorum..

Delirecek kadar kıskanırım (haberi olmadan tabii) belli etmem, kendimi kötü hissettiğimi bilmeden öyle bir şey yapar ve ya söyler ki, kıskançlığım falan kalmaz..

Allah yardımcın olsun.. Durumun zor anlıyorum..

en azından haberi olmuyor ben bütün içimdekileri yüzünü karşı cok hoş olmayan bi durumda söylüyorum kendimi tutamiyorum.... :( coook çirkinleşiyorum yani farkındaym ama işte olmuyo olmuyo olmuyo...!:14::14:

en azından haberi olmuyor ben bütün içimdekileri yüzünü karşı cok hoş olmayan bi durumda söylüyorum kendimi tutamiyorum.... :( coook çirkinleşiyorum yani farkındaym ama işte olmuyo olmuyo olmuyo...!:14::14:

Böyle yapman sizi yıpratır...
Biraz hakim ol kendine...
Söylemesi kolay diye bilirsin, ama zor olduğunu anlıyorum, fakat başka çaren yok...
Eminim sevgilin de bu durumdan rahatsızdır..
Kısakanmak, kıskanılmak güzel bişey, fakat ölçülü olunca güzel..

Mesela örnek versen? Ne boyutta kıskançlığın bilsek

canım kendine hakim olmaya çalış, seni seviyor ki seni seçti değil mi? kıskançlığın aşırısı ilişkiyi yıpratır:50:

Mesela örnek versen? Ne boyutta kıskançlığın bilsek

boyutu cok fazla ama nedn bilmyorum. önceden böyle biri değildim.mesela en basiti face de bi kız arkadaşının durumuna gayet normal bi yorum yapması bile rahatsız edyo beni sonra kendime kızıyorum sacmalama diye. :50::50: offf ben nedn böyle oldum yaaa.

Böyle yapman sizi yıpratır...
Biraz hakim ol kendine...
Söylemesi kolay diye bilirsin, ama zor olduğunu anlıyorum, fakat başka çaren yok...
Eminim sevgilin de bu durumdan rahatsızdır..
Kısakanmak, kıskanılmak güzel bişey, fakat ölçülü olunca güzel..

umarım ölcüyü bulurum. inanki elimden gelse gram kıskanmak istemiyorum yani böyle hiç umursamayan kızlar vardır takmazlar. aynen onlar gibi olmayı o kadar cook istiyorum ki. biliyorum okadar takmamak da iyi değil ama ben artık okadar yoruldumki boşboş şeyleri kıskanmaktan. öyle olmaya bile razıyım.:14::14::14::14:

canım aynı durum bende de var:( delirme noktasına geliyor insan hakim olamıyor kendıne... Ben cok denedım nasıl engel olabılırm dıye ama mumkun olmuyor.. Aşırı dercede kavga eder hale gelıyoruz bazen.. Ne oluyor ya dur dıyorm kendıme ama faydasız oluyor.. Oyle bır sey kı o an ne verseler elıne duvara atasın gelıyor. Icıcınde sankı bı canavar varmıs gıbı hıssedıyorsn durduramıyorsn.. Ben cok asırı oldugu zaman ıcımden saymaya baslıyorum nefes alıyorm sakinlesıyorm:) tabı gecmıyor ama o anlık durumu kurtarıyorum.ya da onu kıskandırıp ceza verıyorm:)) onun delırmesı benı rahatlatıyor heheheh tabı bu kıskanclık ılsıkının tuzu bıberı ama aşırıya kacınca kotü ya:( e ınsan kendıne engel olamıyor kı:( cok sevıyorsun halınden anladıgım kadarıyla.. Guvenını yıtırme noktasına getrme kendını.. Eglenceymıs gbı bak.. Ne kdar cıddıye alırsan bu durumu o kdara sıkılırsın. Kendını tanıyamaz hale gelırsın.. Karsındakı de snı cok kıskanıyorsa hosuna gıdıyorsa ne guzel:) her seyın ölculusu makbul bunu yasayrk anladım.. Kendını frenleme taktıklerı bul kendıne benm ıcımden sayma ornegım gıbı:) cok sevmek var cokcokcok sevmek var bır de boyle delıce sevmek var ıste allh yardm etsn cnmm .. Guvenını yıtrmemeye bak

canım aynı durum bende de var:( delirme noktasına geliyor insan hakim olamıyor kendıne... Ben cok denedım nasıl engel olabılırm dıye ama mumkun olmuyor.. Aşırı dercede kavga eder hale gelıyoruz bazen.. Ne oluyor ya dur dıyorm kendıme ama faydasız oluyor.. Oyle bır sey kı o an ne verseler elıne duvara atasın gelıyor. Icıcınde sankı bı canavar varmıs gıbı hıssedıyorsn durduramıyorsn.. Ben cok asırı oldugu zaman ıcımden saymaya baslıyorum nefes alıyorm sakinlesıyorm:) tabı gecmıyor ama o anlık durumu kurtarıyorum.ya da onu kıskandırıp ceza verıyorm:)) onun delırmesı benı rahatlatıyor heheheh tabı bu kıskanclık ılsıkının tuzu bıberı ama aşırıya kacınca kotü ya:( e ınsan kendıne engel olamıyor kı:( cok sevıyorsun halınden anladıgım kadarıyla.. Guvenını yıtırme noktasına getrme kendını.. Eglenceymıs gbı bak.. Ne kdar cıddıye alırsan bu durumu o kdara sıkılırsın. Kendını tanıyamaz hale gelırsın.. Karsındakı de snı cok kıskanıyorsa hosuna gıdıyorsa ne guzel:) her seyın ölculusu makbul bunu yasayrk anladım.. Kendını frenleme taktıklerı bul kendıne benm ıcımden sayma ornegım gıbı:) cok sevmek var cokcokcok sevmek var bır de boyle delıce sevmek var ıste allh yardm etsn cnmm .. Guvenını yıtrmemeye bak

ya çooook tskler ;) :52::52: çok gzl yazmışsın. bazen bende o kıskanclığımı şakaymış gibi gösteryom ama bide gel içime sor orda fırtınalar kopuyo deprem oluyor vs. ;) ama şu sayı sayma taktiğini denicem saol cnm...:54::54::54:

bende çok kıskancım eşimde çok kıskanç oldugundan pek problem olmuyor kıskanclığımı kabuledip evlendi benle bende onun kıskanç oldugunu bile bile evlndm oyüzden sorun değil birbirimizi anlıyoruz ama sizin aranızda problem oluyormuş b3ence kıskançbir insanın huyu asla değişmez sevgisi devam ettiği sürece kıskanır oyüzden huyunuz değişmeyeceği için sizi öyle kabuletmek zorunda yada vazgeçmek:49::49:

ya çooook tskler ;) :52::52: çok gzl yazmışsın. bazen bende o kıskanclığımı şakaymış gibi gösteryom ama bide gel içime sor orda fırtınalar kopuyo deprem oluyor vs. ;) ama şu sayı sayma taktiğini denicem saol cnm...:54::54::54:

ne demek canım içimdekileri yazdım:) inşallah işe yarar;) akışına bırak her şey güzel olur hakkında inşallah.. fazla sıkma içiniii;)

bende kıskandığımda gözlerim kararıyorrr resmennnn zavallı aşkımmm yaa beni sakinleştirmek için nasılda uğraşıyorrr bu dahada hoşuma gidiyorr :17:

ah bu kıskançlıııkkk bende başa çıkamıyorum ama ona güvenmeyı kendimş dizginlemeyi öğrenıyorum yavas yavaş

Ah o duygu yokmu ne fena birsey . Bende cok kiskaniyorum ama kndimi tutmam gerekiyor farkndayim bu yuzdn bazi durumlari yNi oncedn kiskndigm seylerde anlayisli olmaya calisiyorum. Gerekirse oturup kiskancliktn aglarim.

Seni cok iyi anlıyorum, cünkü bende senin gibiyim. Aşırı kıskancım, ve sürekli sorun yasıyoruz, hep kavgalar.. Bana en son tartısmamızda sogutuyosun kendinden, olmayacak tüketiyosun bizi dedi. Şok oldum, tmm yapmıycam dedim, yine dayanamıyorum. Ne olacak bilmiyorum, bunaldım bende kafayı yiycem..

Back
X