ne bu şidet bu celal:))önce bir sakin ol..önceki yorumumdada söylemiştim sordun mu konustunmu diye? sevgilinlede bu şekilde konuşuyorsan zıttına gitmiş bile olabilirsinn...daha öncede aynı şeyi yaptı dediğine göre durum bu şekilde olabilir yada gerçekten seni sevmiyor olabilir..sen çok sevebilirsin ama bakarmısın bir kendine hakaretler kendine bile, kızlara geberticem demeler karşımda 20 yaşında hırçın bir kız sen böylemi görünmek istersin? önce bir kendine gelmelisin yoksa bir bakmışın olaylar daha fazla ilerlemiş sen sevgilin için herşeyi yapmış, kavgalar devam etmiş sonunda sen haksız olup kendine olan saygını bile kaybedebirsin sonra çıkar bunun acısı keşke bu kadar uğğraşmasaydım ne hale getirdi diye ah vah edersin yıne ama bu kez pişmanlıktan..
ben dışarda böyle değilim diyebilirsin ama burda yazdığına göre içinde bişeyler var, bunlar bir yere kadar saklanır sonra patlar daha kötüsü olur önünü alamazsınn...ben sadece tek kavgayı göz önüne alarak yazmıyorum yorumları o kadar çok aşığım ölüyorum diyorsun ki önünü almazsan anlattığım gibi olabilir...... yukarda arkadaşın bir tanesi mevlanın bir sözünü yazmış bende çok severim sende aklına getirsen arada sırada çok iyi olur:))....hem hayat bu belkide başkasına aşık olucaksınbellide olmaz
o sözü ben de bilirim hep aklımdadır da ve severim de..butun söylediklernizin de farkındayım..bu yüzden onla olmamam gerektiğini düşünyorum aslında..ben kendmi yiyip bitiryorum çünkü o umursasa bile umursamıyormuş gbi davranıyor..başkası anltsa benim yazdklarımı ayrıl ekndine yeni bir yol çiz seviyorsa bişeyler yapacak dönecek derdim..hırçınlık yapan biri de degilimdir aslında genelde yapmam da ama o gün şartellerim çok fena attı..ne demek kızın telefonunu benim yanımda açmamak..konuşmak sitemiyorum diyor!sizce buna inanır mıyım?ya da şöyle söyliyim inanır mısınız? belli ki kız bunla samimi konuşucaktı ..bunda da bi huy avr insanları özellkle kızları asla terslemez..ama beni tersler tabiki neymiş onlar yabancı ben yakınmışım..o zaman neden okadar yakınsam o tele bakamıyorum.bunlar olmaz ben bunları kabul etmem..haa etmedim mi ettim de mal gibi ama artık yeter yani özel olmak istiyorum ..ben ilk defa onunlabi ilşki yaşadım..ondan önce bi kişiyle ilşkim oldu ona da ilşki denirse elini bile tutmadım..aldatıldım da sonra zaten..ama bununa herşey farklı olsun istedim..bi erkek için bu önemli degil midir bi kızın hayatnda ilk olmak..bunu degerini bilmeliydi..güven kırıcı bir şey yapmadım yalanlar söylemdim sadık kaldım..bu adar iyi olurken onun böyle olmuş omasına dayanamıyorum..o kend de farkında bunların ..eger o ekndine gelseydi harika bi ilşkmiz olablirdi..ama o kadar aptal ki kimse ona benim katlandgm gibi katlanmaz dye düşünyorum ya da sevmez..beni gören herkes standrtlarn üstnde güzelsin diyor bu onun hoşuna gidyor yanında böyle birni dolaştrdgı için..ama onun için kimse öyle bir şey dmeiyor..yahu ukalalık degil bu ama bir düşünün hem güzel hem hiç kimse hayatnda olmamış hem sadık hem çok seven aık hem herşeyi alttan almaya çalışan hem eglendrmeye güldrmeye çalışan bir kız bulablir mi? kıvanç tatlıtuğ degil o ..ondaki elektrik bir beni çekti..başka kimi çeker benim kadar.bunu göremeyen bir kör.ama şimdiden pişman olmştr ama yeternce anlamamıştr hereşyi bliyrum onu..ama ilerde okadr pişman olcakk buna eminim.. özellkle başka biri haytna girerse..