Sevgilimle canımı yakan acı ayrılığımız

ne bu şidet bu celal:47::))önce bir sakin ol..önceki yorumumdada söylemiştim sordun mu konustunmu diye? sevgilinlede bu şekilde konuşuyorsan zıttına gitmiş bile olabilirsinn...daha öncede aynı şeyi yaptı dediğine göre durum bu şekilde olabilir yada gerçekten seni sevmiyor olabilir..sen çok sevebilirsin ama bakarmısın bir kendine hakaretler kendine bile, kızlara geberticem demeler karşımda 20 yaşında hırçın bir kız sen böylemi görünmek istersin? önce bir kendine gelmelisin yoksa bir bakmışın olaylar daha fazla ilerlemiş sen sevgilin için herşeyi yapmış, kavgalar devam etmiş sonunda sen haksız olup kendine olan saygını bile kaybedebirsin sonra çıkar bunun acısı keşke bu kadar uğğraşmasaydım ne hale getirdi diye ah vah edersin yıne ama bu kez pişmanlıktan..

ben dışarda böyle değilim diyebilirsin ama burda yazdığına göre içinde bişeyler var, bunlar bir yere kadar saklanır sonra patlar daha kötüsü olur önünü alamazsınn...ben sadece tek kavgayı göz önüne alarak yazmıyorum yorumları o kadar çok aşığım ölüyorum diyorsun ki önünü almazsan anlattığım gibi olabilir...... yukarda arkadaşın bir tanesi mevlanın bir sözünü yazmış bende çok severim sende aklına getirsen arada sırada çok iyi olur:))....hem hayat bu belkide başkasına aşık olucaksın :16:bellide olmaz

o sözü ben de bilirim hep aklımdadır da ve severim de..butun söylediklernizin de farkındayım..bu yüzden onla olmamam gerektiğini düşünyorum aslında..ben kendmi yiyip bitiryorum çünkü o umursasa bile umursamıyormuş gbi davranıyor..başkası anltsa benim yazdklarımı ayrıl ekndine yeni bir yol çiz seviyorsa bişeyler yapacak dönecek derdim..hırçınlık yapan biri de degilimdir aslında genelde yapmam da ama o gün şartellerim çok fena attı..ne demek kızın telefonunu benim yanımda açmamak..konuşmak sitemiyorum diyor!sizce buna inanır mıyım?ya da şöyle söyliyim inanır mısınız? belli ki kız bunla samimi konuşucaktı ..bunda da bi huy avr insanları özellkle kızları asla terslemez..ama beni tersler tabiki neymiş onlar yabancı ben yakınmışım..o zaman neden okadar yakınsam o tele bakamıyorum.bunlar olmaz ben bunları kabul etmem..haa etmedim mi ettim de mal gibi ama artık yeter yani özel olmak istiyorum ..ben ilk defa onunlabi ilşki yaşadım..ondan önce bi kişiyle ilşkim oldu ona da ilşki denirse elini bile tutmadım..aldatıldım da sonra zaten..ama bununa herşey farklı olsun istedim..bi erkek için bu önemli degil midir bi kızın hayatnda ilk olmak..bunu degerini bilmeliydi..güven kırıcı bir şey yapmadım yalanlar söylemdim sadık kaldım..bu adar iyi olurken onun böyle olmuş omasına dayanamıyorum..o kend de farkında bunların ..eger o ekndine gelseydi harika bi ilşkmiz olablirdi..ama o kadar aptal ki kimse ona benim katlandgm gibi katlanmaz dye düşünyorum ya da sevmez..beni gören herkes standrtlarn üstnde güzelsin diyor bu onun hoşuna gidyor yanında böyle birni dolaştrdgı için..ama onun için kimse öyle bir şey dmeiyor..yahu ukalalık degil bu ama bir düşünün hem güzel hem hiç kimse hayatnda olmamış hem sadık hem çok seven aık hem herşeyi alttan almaya çalışan hem eglendrmeye güldrmeye çalışan bir kız bulablir mi? kıvanç tatlıtuğ degil o ..ondaki elektrik bir beni çekti..başka kimi çeker benim kadar.bunu göremeyen bir kör.ama şimdiden pişman olmştr ama yeternce anlamamıştr hereşyi bliyrum onu..ama ilerde okadr pişman olcakk buna eminim.. özellkle başka biri haytna girerse..

kızlar ben sinirden çatlicam hatırladıkça sinirleniyorum.nasıl böyle yapar ya nasıl !! neden açmadı o telefonu neden!!!!! o kızla bence samimiydi çünkü kesin o yüzden çkindi benden.çıldırıcam ya birini doğricam sonunda cidden!! içimde öyle bir canavar var ki!!! ahh böyle söylüyorum ama o kızları görünce hiç bir şey yapmıyorum.sadece kaşlarımı çatarak kızgın kızgın kızın suratına gözlerine bakıyorum.tabi kız bana bakamıyor doğal olarak :D gözümle dövüyorum resmen kızı.benim konşmam gerekn bi durum olursa da laf sokuyorum alttan alttan kızın moralini bozuyorum.yaptığım bu ama öfkemin dinmesine yetmiyor.bazen diyorum ki benden korkmakta haklılar..bazen onlara komplo suikast flaan düzenlemek geçiyor içimden.Allahım nedir bu öfke

kızlar ben sinirden çatlicam hatırladıkça sinirleniyorum.nasıl böyle yapar ya nasıl !! neden açmadı o telefonu neden!!!!! o kızla bence samimiydi çünkü kesin o yüzden çkindi benden.çıldırıcam ya birini doğricam sonunda cidden!! içimde öyle bir canavar var ki!!! ahh böyle söylüyorum ama o kızları görünce hiç bir şey yapmıyorum.sadece kaşlarımı çatarak kızgın kızgın kızın suratına gözlerine bakıyorum.tabi kız bana bakamıyor doğal olarak :D gözümle dövüyorum resmen kızı.benim konşmam gerekn bi durum olursa da laf sokuyorum alttan alttan kızın moralini bozuyorum.yaptığım bu ama öfkemin dinmesine yetmiyor.bazen diyorum ki benden korkmakta haklılar..bazen onlara komplo suikast flaan düzenlemek geçiyor içimden.Allahım nedir bu öfke

ben sana ne söylesem boş gelicek zaman diyorum:))

beni sevmiyor degil sanırım ama anlayamıyorum daha cok deger veriyordu şimdi sanki kendini naza çekmeye başladı gibi geldi..anlayamıyorum..ve bizim yaşadılarımız kendi aramızdki badrelerdi..başkaları bize engel oldu da biz direndik olayı falan degil..öyle olsa dört kolla sarılırım ona...ama ben verdgi degeri görmek istiyorum..bilmiyorum bilmiyorum kafam çok karışık..

en doğal hakkın canım o değeri görmek.. kendini yiyip bitirme böyle biliyorum çok zor ama düşünmemeye çalış çünkü yanlış bişey yapmadıysa bile şimdi sana öyle gelecek hem ona hem kendine zaman tanı. bi süre hiç arama sorma sonra o aramazsa zaten yapacak bişey yok ararsa da sakinleşmiş bi şekilde ne istediğini söyle ona konuşun güzelce.

kızın telefonunu açmaması içinse diyebileceğim şey şu ki kesinlikle senin görüşmesini istemediğin birine karşı tavrını koyması gerekirdi yani bırak konuşmayı o kız onu arayacak yüzü bulmamalıydı hadi aradı diyelim ne için arıyor? can sıkıcı bi durum kesinlikle. telefonu almanı istememesi sen kızı ararsan rezil olacak diyedir büyük ihtimalle. bu arada daha önce böyle bişey yaşadınız mı? mesela o kız daha önce aradığında görüşmesini istemediğini söyledin mi sevgiline? yani bunu daha önce konuştuysanız şimdi böyle davranması daha da can sıkıcı...

Türkçeyi katleden grup nasıl da çoğalıyorsunuz böyle anlayamıyorum

yaşadıklarınız çok çocukça geldi bana yok kolundan telefonu almaya çalıştı sen ona tekme attın, ayrıldınız o kaza geçirdi. Boşver bunları biraz büyü aklı başında biri çıkar karşına

canım üzülme zamana bırak gerçekten saçma şeyler geçirme aklından..
Ceku adlı arkadaş sizde bu yollardan geçmişsinizdir ve anlıyorsunuzdur arkadaşımızın ne çektiğini hiçte çocuksu değil bence,21 yaşında olan bir genç kızın başından geçen bir şey bu.Erkek arkadaşı çocukça davranmış olabilir ama arkadaşın yaşadığı hiçte çocuksu bir şey değil yargılamak amaçlı mesaj yazmasaydınız keşke derde derman arıyorlar burda konu açanlar....

Tabiki çocukça olucak çünkü henüz 20 yaşında bu olayları anlatan 30 yada 40 yaşında değil.. gençlik diyorlar buna bende henüz o yaşlardayım size hak verebilirim ama herkes aynı olmayabiliyor ...yaptığı doğru olmayabilir ama eleştirmeden önce bunları göz önünde bulundurun derim.

en doğal hakkın canım o değeri görmek.. kendini yiyip bitirme böyle biliyorum çok zor ama düşünmemeye çalış çünkü yanlış bişey yapmadıysa bile şimdi sana öyle gelecek hem ona hem kendine zaman tanı. bi süre hiç arama sorma sonra o aramazsa zaten yapacak bişey yok ararsa da sakinleşmiş bi şekilde ne istediğini söyle ona konuşun güzelce.

kızın telefonunu açmaması içinse diyebileceğim şey şu ki kesinlikle senin görüşmesini istemediğin birine karşı tavrını koyması gerekirdi yani bırak konuşmayı o kız onu arayacak yüzü bulmamalıydı hadi aradı diyelim ne için arıyor? can sıkıcı bi durum kesinlikle. telefonu almanı istememesi sen kızı ararsan rezil olacak diyedir büyük ihtimalle. bu arada daha önce böyle bişey yaşadınız mı? mesela o kız daha önce aradığında görüşmesini istemediğini söyledin mi sevgiline? yani bunu daha önce konuştuysanız şimdi böyle davranması daha da can sıkıcı...

görüşmesni istemedğimi biliyor..

Türkçeyi katleden grup nasıl da çoğalıyorsunuz böyle anlayamıyorum

yaşadıklarınız çok çocukça geldi bana yok kolundan telefonu almaya çalıştı sen ona tekme attın, ayrıldınız o kaza geçirdi. Boşver bunları biraz büyü aklı başında biri çıkar karşına

ne alaka şimdi bn burda yaşadıklarımı paylaşıyorum neresi çocukça? burda imla kurallarını önemseyecek kadar moralimi iyi hissetmiyorum farıkındaysan..üstelik ben cocukken sevgilim yoktu böyle şeyler yaşamıyordum herkesin çocukluğu farklı tabi o yuzden bu yaşadklrım bana cocukça gelmyor..yorumun için sağol.

bayanlar bayanlar...ooff beni unutmasından korkuyorum..çok özledim..ve dün noldu anlatayım..ben kendi face şifremi deiştrmiştim ayrılınca falan bunu da sildim faceden..ama bu lşifresnideğiştrmemiş..ben girip çıkıyorum bununkine..dün de kendi facemde bi şarkı paylaşıcaktım yanlşlıkla bununkinde paylaşmiyim mi? olan oldu tabi..ıssız adam filminden bi müzikti..o filmi izlemiştim dün bidaha..sanırım bunun facesnde paylaşnca şarkıyı yanlşlıkla, bu da izledi..arkadşıyla konşuyodu akşam facede kötüyüm biraz bişi izledim de dedi..sonra bloğumuz var ikimiznde bişeyler yazıyorduk..bloguna alperle adanın filmin sonunda içlerinden konştukları konuşmaları yazmış..ben de emsaj attım 'cevap vermeni istemiyorum ama bil ben de izledim ben de aglamk istedim..içinden geliyorsa agla iyi gleiyor..he bir de bunu diyememiştim hoşçakal.' dedim..o an bunlrı demek geldi içimden..aslında mesaj falan atmicaktım ama öyle istedim bi an..cevap verme diyince o da vermedi zaten..sanırım o gün canımı acıttgı için ve suçluluk duygusunda olsgu için aramaya falan yüzü yok..off bilmyiorum ya başka kızlarla konşusrsa simdi bunu düşünmek bile çok kötü..napmalıyım sizce beklemeli miym araması için..yoksa ne hali varsa görmeli mi? yoksa ben mi arim off..ben ararsam olmaz ama yine totişi kalkar :20:

kızlar ya ben dayanamıyorum çok sinirliyim kızgınım özlüyorum off..zaten bütünleme sınavım var kafam dolu çalışamıyorum başka sıkıntılarım vr..Allahım ya al canımı diyrum artık..napcam ben ya napcaaaam :14:

kızlar şuan sakinim..ve tek bildiğim şey yaşamak istemediğim..herşeyden yoruldum..sevgilim dediğim adamla ayrıydık biliyosunuz..ben burda üzülürken üzüntden br şey yapamazken o bodrumlara gidiyor :) bu kadar değersiz miyim bilmiyorum ama içim çok buruk..demiştim tek sorunum bu insan degil..okdar çok kalabalıkki kafam bir sürü sorunum var..hiç birinden kurtulamıyorum..ve 20 yaşımda hayattan sogdum...biliyorum toparlanmam gerek..ama başaramıyorum..hiç bişey yaapamıyoum..ve bunun sadce sevgilim dediğim şerefsizle de ilgisi yok..sadece artık yaşamak istemiyorum..

canım bence kavganız çok saçma ve çocukça. ama inan tek sizde olan bişey değil bu tür şeyler hep oluyo ilşkilerde. çocuğun dediği gibi seni aldatmamış bişeyini yakalamamışsın çok da seviyosun kavga ettiniz diye niye ayrıldınız. kavga her ilşkide olur yazık etme ilşkine. bu zamnda düzgün seven sadık kalan bi erkek bulmak nekadar zor bak kaç yıllıkta sevgilinmiş. unutulmayacak bişey yok aranızda unut gitsin o kavgayı. bence yeniden birlikte olun ama adamakıllı herşeyi konuşarak. ikinizde yaptığınızdan pişman olup kendinize çeki düzen verin herşey yeniden devam etsin

canım bence kavganız çok saçma ve çocukça. ama inan tek sizde olan bişey değil bu tür şeyler hep oluyo ilşkilerde. çocuğun dediği gibi seni aldatmamış bişeyini yakalamamışsın çok da seviyosun kavga ettiniz diye niye ayrıldınız. kavga her ilşkide olur yazık etme ilşkine. bu zamnda düzgün seven sadık kalan bi erkek bulmak nekadar zor bak kaç yıllıkta sevgilinmiş. unutulmayacak bişey yok aranızda unut gitsin o kavgayı. bence yeniden birlikte olun ama adamakıllı herşeyi konuşarak. ikinizde yaptığınızdan pişman olup kendinize çeki düzen verin herşey yeniden devam etsin

inan eger benim kendimde çekidüzen vercek bişeyim olsa yapacagım ama düzelmesi gereken o..bu tür olayları bi kaç kez daha yaşadık..okadar sıkıldım ki..sevgime ragmen ayrı kalıyoru düşün artık..burada herşeyi tam anlatamadım..ama yeter artık..ona hiç güvenmiyorum ve bunun sebbei ben değilim..ve benim okadar cok sorunum avr ki..kimse yok yanımda çıldrıcam dayanamıyorum..saatlerdir aglıyorum..ben burda içim sızlarken bir sürü mendil harcarken o bodrumda..çok kırgınım bitiğim bunu anlmanız gerçekten zor..

inan eger benim kendimde çekidüzen vercek bişeyim olsa yapacagım ama düzelmesi gereken o..bu tür olayları bi kaç kez daha yaşadık..okadar sıkıldım ki..sevgime ragmen ayrı kalıyoru düşün artık..burada herşeyi tam anlatamadım..ama yeter artık..ona hiç güvenmiyorum ve bunun sebbei ben değilim..ve benim okadar cok sorunum avr ki..kimse yok yanımda çıldrıcam dayanamıyorum..saatlerdir aglıyorum..ben burda içim sızlarken bir sürü mendil harcarken o bodrumda..çok kırgınım bitiğim bunu anlmanız gerçekten zor..

bodrumda olduğunu nerden biliyosun? bukadar yıpratma kendini canım sende

İyi yapıyorsun aramamakla canım sen aradıkça havaya gırcek kendını cekecek çünkü eminim senden sonra arayacaktı kızı doğru hıssettın yanı bosver bıraz degerını anlasın sevıyosa degıssın sevmıyosada kendı bılır hıc bısey senden daha onemlı deıl bu dunyada

Boşver canım akışına bırak hayatı.. Arayıp, sorma kimseyi.. Yaşayıp yaşamadığından şüphe duysun o derece iligilenme yani..
Kendi hayatına bak, sınavlarına çalış.

Evet ayrılık zor. Ama hangi ayrılık can yakımıyor ki? Ayrı'lık adı üstünde. Bi soğukluk. Bi yalnızlık.. Yalnız kalışlık..
Kolay olmayacak kesinlikle ama sen zoru başaracaksın. Kalbini Allah'a aç, bol bol dua et ağlaya ağlaya..
Biz sadece olayların görünen yüzüne bakıp yorum yapıyoruz, arkasında neler olduğunu belkide birçok hayra sebep olduğunu ne biliyorsun ki?

Şems-i Tebrizi'nin çok sevdiğim bir sözü vardır:
"Olmadı diye sızlandığın bir duaya, gün gelir olmadı diye şükredebilirsiniz.."

ahh kızlar hepiniz haklısınız ama takmamakla olmuyor..stresten vucdumun dengesi falan bozuldu o kadar yani..bodrmda oldugundan eminim arkdaşlarıyla etiketlenmiş..gerçi gittiği çocuklar muhafazakar insanlar hatta şaşırdım bodrumu nasıl tercih ettiklerine..benimkinin tercih etmesine şaşırmadım da..yani içki içmezler ..benimki dans etmeyi de sevmez benim kadar clublara da girmezler inşallah..off bilmiyorum feci stresliyim..yarın da sınav var bi boka çalışmadım kafayı yicem..bide buraya yazmadığım sıkıntılarım var..off deliricem

Back
X