- 7 Ağustos 2019
- 56
- 9
- 3
- 32
- Konu Sahibi aytenlikadinlar
-
6 aylık bir ilişkim var. Ben 26 o 32 yaşında ve mahallede komşuyuz. Yaklaşık 10 yıldır ve bu çocuk bana daha yeni açıldı etti derken sevgili olduk. Herşeyi iyi hoştur. Seviyorum onu tabi oda beni sevdiğini söyler. Bir kaç kere ufak da olsa yalanını yakaladım. Büyük şeyler değildi affettim barıştık ettik ama tam anlamıyla güven yok. Aramızda evet cinsellikte geçiyor ileriye gitmemek kaydıyla ama hiç gelecekten bahsetmiyor bizimle ilgili hayallerini anlatmıyor. En son dün dayanamadım dedim senin derdin benimle gönül eğlendirmekmi hayır dedi. Şu an sevgiliyiz ilerde nasıl olacağını bilemeyiz dedi. Ve tek yaşıyor bu adam. Bir gün beni bırakıp başka birine gitmesinden korkuyorum. Dün belki mahalleden taşınırım ederim lafları kurdu bende sinir oldum tabi. Bir gün beni ortada bırakıp gidermi?
yalanları maddi açıdan dı ve seviyorum çünkü1. madem güvenmiyorsun neden berabersin, hem cinsel hem duygusal anlamda ?
2. 6 ay evlilik kararı için kısa bir süre.
3. yalanları nelerdi ?
sevdiğim için olabilirmiGüvenmediğin bi insanla nasıl cinsellik yasıyosun ona sasırdım.
sevdiğim için olabilirmi
sevip güvenemiyorsanız bir seçim yapacaksınız.yalanları maddi açıdan dı ve seviyorum çünkü
tam güvensizlik değil geçmişi biraz karışık olduğu için acaba diyorum hı yanlışını gördün mü dersen görmedim hiçSeviyosan güven. Güvenmediğin insanı nasıl sevebilirsin
tam güvensizlik değil geçmişi biraz karışık olduğu için acaba diyorum hı yanlışını gördün mü dersen görmedim hiç
Bir gün beni ortada bırakıp gidermi?
tabiki evet bende hemen istemiyorum ama en azından gönül eğlendirmediğini bileyim hayır diyor böyle bir şey yok der ama işte bir anda kestiripde atmak istemiyorumYani 6 ay cok kısa bi süre değil mi evlilik konuşmak için
tabiki evet bende hemen istemiyorum ama en azından gönül eğlendirmediğini bileyim hayır diyor böyle bir şey yok der ama işte bir anda kestiripde atmak istemiyorum
öyle tabikiHerkes herkesi bir gün ortada bırakabilir
Bunu önceden tahmin etmek mümkün değil ki
Evlendikten 20 sene sonra bile bırakıp gidebilir
evet dünden sonra zaten karar verdim bir süre cinsellik yaşamıcam bakalım o zaman niyetini belli ederBence bi süre cinsellikten uzak durun. Seviyosa niyeti kötü degilse sabreder bekler, sıkıntı yapmaz.
Adam senınle evlenmeyı dusunmuyor bu net..evlılık dusunen ınsan en basta rengını bellı eder zaten,yarın bıgun senden ayrılıp ben sana ümit mi verdim diyecek kendını neden bole bır adama kullandırıyosun yaşında kucuk degıl yanı6 aylık bir ilişkim var. Ben 26 o 32 yaşında ve mahallede komşuyuz. Yaklaşık 10 yıldır ve bu çocuk bana daha yeni açıldı etti derken sevgili olduk. Herşeyi iyi hoştur. Seviyorum onu tabi oda beni sevdiğini söyler. Bir kaç kere ufak da olsa yalanını yakaladım. Büyük şeyler değildi affettim barıştık ettik ama tam anlamıyla güven yok. Aramızda evet cinsellikte geçiyor ileriye gitmemek kaydıyla ama hiç gelecekten bahsetmiyor bizimle ilgili hayallerini anlatmıyor. En son dün dayanamadım dedim senin derdin benimle gönül eğlendirmekmi hayır dedi. Şu an sevgiliyiz ilerde nasıl olacağını bilemeyiz dedi. Ve tek yaşıyor bu adam. Bir gün beni bırakıp başka birine gitmesinden korkuyorum. Dün belki mahalleden taşınırım ederim lafları kurdu bende sinir oldum tabi. Bir gün beni ortada bırakıp gidermi?
Ayrıca neyini sevıyorsun sana yalan soleyen ve hıc ılerıden bahsetmeyen bırısını?sevdiğim için olabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?