- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 33
- Konu Sahibi aytenlikadinlar
-
Bir gün beni ortada bırakıp gidermi?
10 yıldır aynı mahallede yaşayıp size yeni açılması enteresan geldi doğrusu ,ayrıca yaş 32 hala ciddi geleceğe dair planlar yapmıyor olması konuya öylesine baktığını belli ediyor ,böyle biriyle ileriye gitmeden bile olsa cinsellik paylaşmanız pekte sağlıklı gelmedi doğrusu ,güvenmiyorum yazmışsınız güvenmediğiniz bir erkekten ileriye dönük beklentiniz ne olabilir merak ettim .6 aylık bir ilişkim var. Ben 26 o 32 yaşında ve mahallede komşuyuz. Yaklaşık 10 yıldır ve bu çocuk bana daha yeni açıldı etti derken sevgili olduk. Herşeyi iyi hoştur. Seviyorum onu tabi oda beni sevdiğini söyler. Bir kaç kere ufak da olsa yalanını yakaladım. Büyük şeyler değildi affettim barıştık ettik ama tam anlamıyla güven yok. Aramızda evet cinsellikte geçiyor ileriye gitmemek kaydıyla ama hiç gelecekten bahsetmiyor bizimle ilgili hayallerini anlatmıyor. En son dün dayanamadım dedim senin derdin benimle gönül eğlendirmekmi hayır dedi. Şu an sevgiliyiz ilerde nasıl olacağını bilemeyiz dedi. Ve tek yaşıyor bu adam. Bir gün beni bırakıp başka birine gitmesinden korkuyorum. Dün belki mahalleden taşınırım ederim lafları kurdu bende sinir oldum tabi. Bir gün beni ortada bırakıp gidermi?
Evet..Bir gün beni ortada bırakıp gidermi?
Biz ayril desek kötü desekte sevdigin için ayrilmazsin ki?yalanları maddi açıdan dı ve seviyorum çünkü
Daha 26 yaşındasın ve 6 aylık bir ilişkin varmış... Belki de gün geçtikçe sen sevmeyecek ve sen bırakıp gideceksin. Böyle düşünceleri aklından çıkar bence canım. Hem boşanmak diye bir şey var. Evlenirken tabi ki de bir ömür boyu beraber mutlu olmak için evleniyoruz ama o zaman da bırakıp gidebilir. Yani sonuç olarak böyle düşünceler içerisinde olursan evlensen dahi mutlu olamazsın...6 aylık bir ilişkim var. Ben 26 o 32 yaşında ve mahallede komşuyuz. Yaklaşık 10 yıldır ve bu çocuk bana daha yeni açıldı etti derken sevgili olduk. Herşeyi iyi hoştur. Seviyorum onu tabi oda beni sevdiğini söyler. Bir kaç kere ufak da olsa yalanını yakaladım. Büyük şeyler değildi affettim barıştık ettik ama tam anlamıyla güven yok. Aramızda evet cinsellikte geçiyor ileriye gitmemek kaydıyla ama hiç gelecekten bahsetmiyor bizimle ilgili hayallerini anlatmıyor. En son dün dayanamadım dedim senin derdin benimle gönül eğlendirmekmi hayır dedi. Şu an sevgiliyiz ilerde nasıl olacağını bilemeyiz dedi. Ve tek yaşıyor bu adam. Bir gün beni bırakıp başka birine gitmesinden korkuyorum. Dün belki mahalleden taşınırım ederim lafları kurdu bende sinir oldum tabi. Bir gün beni ortada bırakıp gidermi?
Gider canim cunku gercekten seven erkek hele ki sen 26 o da 32 ise kusura bakma ama evlenmeyi dusunuyordur ama senle degildir.. seni kirmamak icinde suan icin iyiyiz hani ilerde ne oluruz bilemem gibi ayrilma zeminini hazirlamis hani ciddi olan bir insan senle ileriyi dusunuyorum hayirlisi olsun insallah olur gibi seyler kurardi. Tabi bir erkek bir kadin gibi suslu evlilik hayalleri kurmaz ama bir kizlada ciddi dusunen adam bunu istedigini soylerdi bence fazla baglanma ve giderdiye de korkarak yasama eger hayatini ona baglarsan cok kotu seyler basina gelebilir.cinselliklede ileri gitme en azindan adam gidecgi kesin sende pisman olacagima simdiden sınırlarini bil. Ayril demiyorum ama ayni yastayiz ve bnim erkek arkadasimda 31 yasinda bende 25 o bana bu sekilde davransa sürundurursum hatta ayrilirdim. Ne demek ilerde ne olurbilmem. Cok sukur oyle bir sorunum yok kisada dugunum var..6 aylık bir ilişkim var. Ben 26 o 32 yaşında ve mahallede komşuyuz. Yaklaşık 10 yıldır ve bu çocuk bana daha yeni açıldı etti derken sevgili olduk. Herşeyi iyi hoştur. Seviyorum onu tabi oda beni sevdiğini söyler. Bir kaç kere ufak da olsa yalanını yakaladım. Büyük şeyler değildi affettim barıştık ettik ama tam anlamıyla güven yok. Aramızda evet cinsellikte geçiyor ileriye gitmemek kaydıyla ama hiç gelecekten bahsetmiyor bizimle ilgili hayallerini anlatmıyor. En son dün dayanamadım dedim senin derdin benimle gönül eğlendirmekmi hayır dedi. Şu an sevgiliyiz ilerde nasıl olacağını bilemeyiz dedi. Ve tek yaşıyor bu adam. Bir gün beni bırakıp başka birine gitmesinden korkuyorum. Dün belki mahalleden taşınırım ederim lafları kurdu bende sinir oldum tabi. Bir gün beni ortada bırakıp gidermi?
6 aydir sevgiliymis ama 10 yildir tanisiyorlar zaten komsualarmis. Ciddiyetini belli edebilir tanima evresi 10 yil ve adam 32 yasinda yani o yastaki bir erkek evlenmeyi ister hatta sirf cocuk icin bile dusunur.. ama bunun konusunu acmiyorsa evcilik oymayacak hali de yok dupeduz kullaniyor kizi hatta ilerde birakacagi icin ciddi olmadigi icin simdi iyiyim sevgiliz ilerde ne olur bilmem demis.bacim sen bana guven bu adam ciddi olsa belli ederdi. Kullandirma kendini iliskide fazla ileri gitmeAltı ayda zaten ciddi mi değil mi belli olmaz bence sizde hemen yakınlaşarak hata etmissiniz ayrıca yalanin ne olduğu da önemli kişi hakkında çok ip ucu verir bilmiyorum bence sizi kullaniyor gibi geldi
Yasama zaten niyeti buysa sirf bunu bahane edip o zaman ayrilalim uzak duralim el ele de tutmayalim sarilmayalim diye cumleler kuracaktir. Bunlardan birini cinsellik istemedigini soylediginde soylerse bil zaten senle amaci sadece birlikte olmak evlenmek degil.. gercekten seven insan evlilik dusuncesi illaki diline doker. İnanma guvenme erkek milleti adam zaten boyle bir istek icinde degil yarin bir gun gidecegi kesin..bence yol yakinken yol ver gitsin zaman kalbievet dünden sonra zaten karar verdim bir süre cinsellik yaşamıcam bakalım o zaman niyetini belli eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?