sevgilimi darlıyorum

ya illaki bi yerde yakalanmazmiydi sizce de , ig ortsk kullaniyoruz arada gittiği yerlerin fotosunu ortamdwki kisileri istşyorum atıyor bilemiyorum icime kurt fustu

Normalde yapılması gereken o zaten. Ama konu sahibi sürdürüyor anladığım kadarıyla. Kendi hayatını da buhrana sürüklüyor haberi yok. Koptu mu kopar.

Genclik / ilk aşk gibi birsey olabilir. Cunku arkadasin farkindaligi yuksek. Darladigini biliyor en azından.

Dışarı çıkan herkes manitini boynuzluyor mu? Vay be baya boynuzcuymuşum canım kendim

Hmm baya rahatmış sizinki ya. Çok güven vermişsiniz ona. Her an gidebilecek, kıskanılan bir hava vermek lazım erkeklere ama şu an geçmiş artık. Oradan paylaşım yapın artık

Ailenizle yurt dışına gitmenin kıskanacak bir şeyi olmadığı içindir. Sizin keşke gitmeseniz demeniz sorun, adamın davranışı değil

Profilinizdeki yaş bilgisi doğruysa bu davranışınız gerçekten büyük bir sorun. Ancak yine doğruysa ailenizin sizi bu denli kısıtlaması daha da büyük sorun.

Ben okurken uniye yeni başlamış çok genç bir kadın olduğunuzu düşündüm.

Her şeyden bağımsız, bu kadar elinin altında olarak onu bu kadar odak haline getirerek kendi degerinizi düşürürsünüz.

ya illaki bi yerde yakalanmazmiydi sizce de , ig ortsk kullaniyoruz arada gittiği yerlerin fotosunu ortamdwki kisileri istşyorum atıyor bilemiyorum icime kurt fustu
Yav tabiki illa aldatmiyordur. Ama burdakiler beni yerin dibinde soksa yazicam gerçekleri egerki cinsel birlikteliğiniz yoksa aldatır. Kesin aldatiyordur duygusal bişey yasamasa bile anlik yaşıyordur heleki ortamı içkili falansa geçmiş olsun kusura bakmayın dost olup acı şöylemeyi tercih ederim genelde

cinsellik var

bu kisi zamanında guvenımı kırmıs biri eskiden bu kadar değildim , ama o zamanki yaptığı hatayı kabul ettim suclu ben oluyorum yani , nasıl asıcam bu durumu?

Aldattı mı?
Eğer daha sevgiliyken kabul ettiysen bir ömür sıkıntı...
Sevgililik süreç içinde birbirinizi tanıyarak eğer ilişkiyi ciddiyete taşımak değil mi?

Yarin yurtdisina gidecek olsam kendimi bile unuturum ve tatilimin tadini cikaririm. Siz ickili ortamlarda sizi unutan bir adam icin sacinizi basinizi yoluyosunuz.... gezin tozun kuzum yahu, eger size bi fenalik yapiyosa cikar zaten ortaya.

Asla boyle seylerin pesine dusmedim hatta kiskanmiyorum diye olay ciktigi iliskilerim olmustur. Ben pesine dusmem her sey benim kucagima duser, ayni dusunceyi tavsiye ederim

hayat tarzlariniz uyusmuyor, bagimsiz olmadiginiz icin normal standartlarda bir iliski yasayamiyorsunuz. bu iliski cok cikmazlara girecek ve ikiniz de kendi sosyokulturel cevrenize uygun biriyle devam edeceksiniz, bu kacinilmaz.

ben sizin duygularinizi kiskanclik olarak gormuyorum ve gayet dogal oldugunu dusunuyorum. ya ekonomik ozgurlugunuzu alip bagimsiz bir hayat yasayacaksiniz, sevgilinize eslik edeceksiniz, ya da vazgecmelisiniz. yoksa ruh sagliginiz bozulacak, kendinize bu eziyeti etmeyin.

iyi sanslar

Sizin hayatinizda erkek arkadasinizdan
Baskasi yok diye arkadasligini cikip gezmesini herseyini kiskaniyosunuz yani cocuk biraz akilliysa bunlara pabuc birakmaz zaten ayrilir cunku bu ozguvensiz tavirlar cekilecek gibi degil

Bence arkadaslariniz ile olsaniz bile yine telefonla onu rahatsiz edersiniz. Ozguven pronleminiz var ve buyum ibtimalle borderline kişilik bozukluğu rahatsizliginiz olabilir bir arastirin lutfen

geröekten bazen diyorumki yeter yapmicam diyorum fakat o kadar çok deliriyorum ki gidip kotu seyler yazıyorum , eğer yazmassam rahat rahat uyuyamıyorum

şöyle düşün beni gerçekten seviyorki bana tahammül ediyor. yoksa niye çeksin bu eziyeti dimi?

Bkrderline kisilik bozuklugu belirtileti hakkinda birkac bilgi aktaracagim

Eklentiler

• images (52).webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 62
  • images (50).webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 61
  • images (49).webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 58
Kaç yaşındasınız acaba? Her genç kızın böyle bir dönemi oluyor sanki genelde. Bu kadar güveniyorsan neden korkuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…