Canım sonradan kafanı duvarlara vurma. Bende 15 yaşından beri brlkteyiz ve 19 şuan ist ünv okuyorum.
O istemiyo diye okumıycaktım nerdeyse ama inan hiç bir erkeğe değmiyo dersini önde tut.
biliyorum, ben aklı başında bi öğrenciyim zaten.erkek arkadaşım da çalışmamı istiyo, bana engel olmak istemiyo, ama ben bi türlü kafamı toplayamıyorum onu yüzündeno da sınava hazırlanıyo.ankara istiyoruz ikimiz de.Allah hakkımızda hayırlısını versin off çok bunalıyorum
peki deneyeceğim, çok sağol.pazartesi geometri sınavım, ona bile çalışamadım bugün doğru düzgün.sürekli aklımın içinde sorular var.bi sevgilim varken üniversiteyi kazanabilirmiyim diye düşünüyorum hepBir başlasan devamı gelir. Kendini zorla telefonunu annene ver nebilim aramasın bir süre.Dersine yoğunlaş.
peki deneyeceğim, çok sağol.pazartesi geometri sınavım, ona bile çalışamadım bugün doğru düzgün.sürekli aklımın içinde sorular var.bi sevgilim varken üniversiteyi kazanabilirmiyim diye düşünüyorum hep
merhaba ben 11.sınıfa gidiyorum.sevgilimle farklı şehirlerdeyiz.1 yıldır beraberiz.genelde telefonla görüşebiliyoruz.geceleri felan konuşuyoruz.sorun şu ki: ben sevgilimi düşünmekten ders çalışamıyorumaslında çalışkan bi öğrenciyim.ama ders çalışırken sürekli sevgilim aklıma geliyo. saat 12-1 olsa da telefonda konuşsak diye bekliyorum.kendimi derse veremiyorum hiç.bi dahaki yıl üniversteye hazırlanacağım.şimdiden derslerimi etkiliyosa, seneye napıcam hiç bilemiyorum ayrılmak da istemiyorum.bazen kendi kendime söz veriyorum "bu gece telefonda konuşmıcam, ders çalışcam " diyorum.ama dayanamayıp arıyorum.telefonda konuşmasam bile hep aklımda aslında o benim derslerimi etkilemek istemiyo, ders çalış vs. şeyler söyler hep.ama ben yine de çalışamıyorum.off napıcam ben bi yol gösterin.benimle aynı durumda olan varmı acaba?
merhaba ben 11.sınıfa gidiyorum.sevgilimle farklı şehirlerdeyiz.1 yıldır beraberiz.genelde telefonla görüşebiliyoruz.geceleri felan konuşuyoruz.sorun şu ki: ben sevgilimi düşünmekten ders çalışamıyorumaslında çalışkan bi öğrenciyim.ama ders çalışırken sürekli sevgilim aklıma geliyo. saat 12-1 olsa da telefonda konuşsak diye bekliyorum.kendimi derse veremiyorum hiç.bi dahaki yıl üniversteye hazırlanacağım.şimdiden derslerimi etkiliyosa, seneye napıcam hiç bilemiyorum ayrılmak da istemiyorum.bazen kendi kendime söz veriyorum "bu gece telefonda konuşmıcam, ders çalışcam " diyorum.ama dayanamayıp arıyorum.telefonda konuşmasam bile hep aklımda aslında o benim derslerimi etkilemek istemiyo, ders çalış vs. şeyler söyler hep.ama ben yine de çalışamıyorum.off napıcam ben bi yol gösterin.benimle aynı durumda olan varmı acaba?
Biz de erkek arkadaşımla birlikte çalıştık sınava.Ayrı şehirlerdeydik.Öyle sürekli görüşmedik.Çünkü kendimize hedef koyduk.Hedefe odaklandık.Ve mutlu son.Hala ayrı şehirlerdeyiz :) Yine öyle sık görüşmüyoruz.Yeri geliyor sınav zamanları 1 ay görüşemediğimiz oluyor.Bu birbirimizi sevmediğimiz anlamına gelmez.
Hatta görüştüğümüz zamanlar çözemediğimiz soruları birbirimize soruyorduk.Ama ileride rahat etmek için şimdi çalışmalıyız.Ayrıca bizim için önce okulu bitirmek önemli.Sonra iş sonra evlilik.Yani aslında yine sevdiğimiz için çalışıyoruz.
Eğer unutmayacağım birşey varsa bu onun bana ilk seni seviyorum dediği gün değil üniversite tercihleri açıklandığı gün ilk benim yerleştiğim yere bakmış olması ve ikimizinde üniversiteyi kazanmış olmasıydı.Hem de ikimizde istediğimiz bölüme yerleştik.İkimizde ailelerimizin yanındayız.Şimdi de hedefimiz okulları uzatmadan bitirmek ve düzgün iş bulmak.
Ayrıca birşeyleri başarmak (sadece üniversite demiyorum çünkü herkesim imkanı olmayabilir) aşık olmak kadar güzeldir.Ailen de destek oluyorsa okuman için bu da bir fırsattır.Herkes okuyor şimdiki zamanda fırsat değil diye düşünme sakın.Kendine bir çalışma planı yap hedeflerini koy ve çalışmaya odaklan.
Öyle güzel yazmışsın ki.Rabbim gönlünüze göre versin.
KPSS çalışıyorum.Üniversite son sınıftayım.Sevgilim iki yıldır atanamıyor.
Biz de ders çalışmaktan konuşamıyoruz.Çünkü kavuşabilmek için çalışmak,meslek sahibi olmak şart.
Böyle devam edersen ilerde çok pişman olursun.Bir beyaz eşya mağazasına girdiğinde adama''Biz çok aşığız.''desen,adam ''Aman ne güzel,ne lazımdı.''demez.Her şey para.
Aklınızı başınıza toplayın.İki gönül bir olunca samanlık seyran olmuyor ne yazık ki artık.
canim herseyin bi zamani vardir lafi varya ben buna kesinlikle inaniyorum bende suan universtedeyim sevglmle ayni sehirdeyz ama biz hep bunlari konustuk sinav zamni dengeleyelim gorusmelerimizi diye bence oncelkle kendni tut arama onunlada konusun guzel bi dille anlasin dersine odaklan surda bi sene kalmia atlat onu sonra rahat rahat istedgnz kadar gorusun skma canini boyle seyler icin sakn :) dengede tut hep iliski ders ve sosyal hayatini .hangi bolumdesin canim birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?