Sevgilimi düşünüp durmaktan sıkıldım, kafamı nasıl dağıtırım?

portakalcicegiii

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2011
662
69
318
Denizli
5 aylık çok güzel giden bi ilişkim var herşey yolunda fakat benim açımdan yolunda gitmeyen şeyler var. Aklım sürekli onda, sürekli ona mesaj atayım o cevap yazsın diye bekleyip duruyorum. Evdeyken yapacak bişeyim olmuyor sıkıntıdan patlıyorum resmen.

Haftaiçi okuldan sonra da böyle oluyo. Bu sadece işin görünen kısmı. Yüzeysel anlattım sadece. Yavaş yavaş paranoyaklaşmaya başlıyorum artık. Telefonu bırakmam lazım elimden ama bırakamıyorum bi türlü. Önce ona çare bulsam daha iyi olacak :( Kafamı dağıtmalıyım başka bişeyle meşgul olmalıyım ama nasııııl?

Canım eskiden ben de öyleydim inan kendini yıpratırsın..ben kendi açımdan bir şeylerden emin olmak istiyordum,yani beni çok sevdiğini bilmek istiyordum,sürekli ilgilensin falan..mesaj at tabi,ama sıkma,nasılsın napıyosun gibi klasik mesajlar değil de mesela sana komik gelen bir şeyi yaz,sonra bir şarkı sözünün bir parçasını yaz o tamamlasın,bir hikaye yaz kafandan içinde o olan,o devam ettirsin,hayallerini yaz filan..yani ne bilim onu sorguluyor gibi görünmeden her şeyi yaz:)) yoksa yanlış anlar beni kontrol ediyor sıkıyor falan der..sonra da bu durum sorun olmaktan çıkar zaten rahatlarsın biraz

Son düzenleme:
Canım eskiden ben de öyleydim inan kendini yıpratırsın..ben kendi açımdan bir şeylerden emin olmak istiyordum,yani beni çok sevdiğini bilmek istiyordum,sürekli ilgilensin falan..mesaj at tabi,ama sıkma,nasılsın napıyosun gibi klasik mesajlar değil de mesela sana komik gelen bir şeyi yaz,sonra bir şarkı sözünün bir parçasını yaz o tamamlasın,bir hikaye yaz kafandan içinde o olan,o devam ettirsin,hayallerini yaz filan..yani ne bilim onu sorguluyor gibi görünmeden her şeyi yaz:)) yoksa yanlış anlar beni kontrol ediyor sıkıyor falan der..sonra da bu durum sorun olmaktan çıkar zaten rahatlarsın biraz

güzel fikirmiş canım:34: bende senin gibiydim sürekli mesaj atayım o cvp atsın diye diye sıkıyodum ama inan yıpratıyor ilişkiyide senide. başka şeylere odaklan uzun süreli dikkatini alacak şeyler canım

İlişkimizi yıpratmayacağından eminim çünkü ona içimdekileri belli etmiyorum. Yani sevgilim bu durumdan rahatsız değil. Ama ben yıpranıyorum :( elimde olan bişey değil. kafamı dağıtmak istiyorum ama nasıl yapacağmı ne yapcağımı bilmiyorum

sevgılının sureklı onlıne olup sana msj atmasını mı ıstıyorsun bı sure sonra emın ol ondan da sıkılırsın yapacak bırseyın yok dıye boylesın zaman zaman herkesın basına gelır bu kıtap okumayı sevıyorsan oku derım pısman olmazsın :54:

sevgılının sureklı onlıne olup sana msj atmasını mı ıstıyorsun bı sure sonra emın ol ondan da sıkılırsın yapacak bırseyın yok dıye boylesın zaman zaman herkesın basına gelır bu kıtap okumayı sevıyorsan oku derım pısman olmazsın :54:

önerini dikkate alıcam :)

Kitap oku , film izle vaktini geçircek bir şeyler illaki bulursun
Güne başlarken planlı başla mesala şu saatte şunu yapıcam şu saatte bunu diye
Bişeylerle meşgul olurkende telefonu yanında bulundurma odana bırak daha rahat edersin =)

Kitap oku , film izle vaktini geçircek bir şeyler illaki bulursun
Güne başlarken planlı başla mesala şu saatte şunu yapıcam şu saatte bunu diye
Bişeylerle meşgul olurkende telefonu yanında bulundurma odana bırak daha rahat edersin =)

Ah ahh. En önemli problemim o zaten. Telefonu 5 dk bile olsa bırakamıyorum :(

iyide neden kurtulmak ıstıyorsun bundan onu anlayamdım baglanmaktan falanmı korkuyorsun :s

bağlanmaktan korkmuyorum,yeterince bağlandım zaten :) ama ne biliyim hayattan zevk alamıyorum gibi bişey ya. sürekli aklımda o. sıkıldım :) hayatımı yaşamam lazım ama yapamıyorum. sürekli tel elimde acaba mesaj atmısmı acaba aramısmı vs vs :)

aynı sorun bndede var malesef çatlıyorum mesaj atmadan duramıyorum o herşeye anında cevap versin istiyorum
ya çık gez kafa dağıt ya da bilgisayarını aç oyun oyna işte o oyun sitelerinden falan elin bişeyle mesgul olsun sürekli bak dene mutlaka o kadar işe yarıyo ki bn hep öyle yapıorum kafan dağılır :)

aynı sorun bndede var malesef çatlıyorum mesaj atmadan duramıyorum o herşeye anında cevap versin istiyorum
ya çık gez kafa dağıt ya da bilgisayarını aç oyun oyna işte o oyun sitelerinden falan elin bişeyle mesgul olsun sürekli bak dene mutlaka o kadar işe yarıyo ki bn hep öyle yapıorum kafan dağılır :)

inan hepsini denediiim :)

ah sende tam benim sevgilim gibisin. sanırım ilişkilerde biri daha baskın olurken diğer taraf kendini çekiyor. ben de daha rahat biriyim. beş yıl oldu bazen telefonumun nerede olduğunu bile hatırlamam çünkü her an mesajlaşmak, telefonda olmaktan sıkılıyorum:) bence rahat ol, arkadaşlarınla takıl. Bu kadar sıkman sevgilini bunaltır.

ah sende tam benim sevgilim gibisin. sanırım ilişkilerde biri daha baskın olurken diğer taraf kendini çekiyor. ben de daha rahat biriyim. beş yıl oldu bazen telefonumun nerede olduğunu bile hatırlamam çünkü her an mesajlaşmak, telefonda olmaktan sıkılıyorum:) bence rahat ol, arkadaşlarınla takıl. Bu kadar sıkman sevgilini bunaltır.

ben onu hiç sıkmıyorum ki ama :) dk başı mesaj atıp arayıp soran biri değilim. Niye yazmıyosun falan diye kavga çıkaran sorgucu biri hiç değilim. benim derdim kendimle :) kendimi çok sıkıyorum

Back
X