Sevgilimi erkeksi bulamıyorum... :(

Ben maço derken, öküzün teki olmasından bahsetmedim. Romantik, duygulu erkek ben de severim. Ama karşımdaki erkeğin biraz bana sahip çıktığını hissetmekte isterim. Belli çizgileri olur mesela, bir nevi üzerimde elinin olduğunu hissetmek isterdim. Vurmak, sövmek değildi kastettiğim.

Ben birsey merak ettim. Acaba sizi birbirinize zorla mi yamadilar? Elimde degil, ama oyle, ama boyle deyip duruyorsun da.

ewet eşim aşırı erkeksi maçooooo ama emın ol bazen romantık ve kıbar olmasını cok istıyorummm demem o ki kadınlar hep olmayanı ister olanla yetinmez... emın ol maço sevgılın olsa bu seferde marjınal istersın bu böyledir...

Hiçte bayılmazdım. Benim maçodan kastım bağırıp söven kalbimi kıran biri değildi. Üzerimde elinin olduğunu hissedeceğim, belli çizgileri olan fiziksel olarak erkeksi gördüğüm biriydi. Biraz yapılı olan gibi.. Konuyu açtım çünkü bunlar şu an benim için sorun evet fiziksel görüşe önem verdiğim karşıdan sevgilim gelirken hayran hayran bakmak istediğim biri olsun isterken, kafamı çevirdiğim biriyle olduğum için. Görünüş benim için takıntı derecesinde birşey oldu elimde değil. Konuyu açtım çünkü, sizce bunlar aşılacak şeyler mi? Yok mu sayıp üstesinden mi gelmeliyim? Fiziksel görünüşüne, bana erkeksi gelmesine fazla takılmamalı mıyım diye yardım almak için.. Teşekkürler yorumunuz için yine de.

Ben birsey merak ettim. Acaba sizi birbirinize zorla mi yamadilar? Elimde degil, ama oyle, ama boyle deyip duruyorsun da.

Hayir hanımefendi. Aynen söyle oldu; ben basta istemiyordum pek ama karşımdaki beni sevdiği için bir şans vermemi söyledi herkes,acele karar vermeme mi.. Bazı şeylere çok takılmamamı.. ben de denedim ama yine de içinden çıkamadım. O yüzden ayrılmak istedim ama ara verdik.

benim erkek arkadaşım da seninkine benzer ama seninkinden az daha farklı sanırım
ben ondan daha maçoyumdur belki
yine de yeri gelince yani ben sabrını taşırınca elini vuruyor masaya :) giyimime her daim karışır ama sinirli değildir.

tek sorun ne? onu kendi gibi kabul edememeniz eğer kabul etseniz her şey çözülür.
hareketlerini çok sorgulamayın, çok irdelemeyin.
onun kendine göre doğası var kabul edin bunu, bakın o zaman nasıl mutlu oluyorsunuz

Son düzenleme:
Madem çekici bulmuyordunuz niye sevgili oldunuz adamla şekerim ? Burda ben bir tek bunu anlayamadım, beğenmediğiniz adamla niye birliktesiniz? Burdaki kadınlar ne yapsın, gelip adama maço tavırlar mı öğretsinler?

Karsımdaki beni sevdigi icin, onun huyu, ahlakida bana olumlu geldigi icin hızlı karar vermek istemedim. Bir şans vermek istedim. Maçoluktan kastım ise tamamen yanlış anlaşılmış. Daha olgun, daha erkeksi tavırlar içerisinde olmayı kastetmiştim ben, fiziki olarak erkeksi gelmeyi.. Ve bu sorun olarak gördüğüm şeyi aslında görmezden mi gelmeli miyim onu sormuştum. Anlatamamışım.

Erkeksi bulmasam neden birlikte olayım ki?
Gayet de erkek çok erkek en erkek yani
Ama gayet kibar beyefendi ve üzerime titrer.
Sen de bulmuşsun da beğenmiyorsun.
Biz böylelerine adam diyoruz şekerim.

valla benimki de böyle çok efendi olgun hafif maço ve ağır ve kibar olarak bilinir uzaktan da öyle görünür.
ama yakın arkadaş ortamında ve benim yanımda çocuk gibi neşeli şakacı hareketli ağzı çok laf yapan bi tiptir.
bir nevi çift kişilikli yani..
ilk başta çok bunaldım ama artık alıştım.
böyle mesela başkasına benden bahsetmez falan.. öyle feyse resim koymalara falan hiç gelemez..
geçende yanına gittim. bi arkadaşı aradı nerdesin napıyosun dedi. bi mİsafirim var onunla ilgileniyorum dedi. sevgilimle geziyoruzdan ziyade :)
takılırım kız gibi utanıyosun falan.. ama onu tanıyan herkes de onun beni çok çok sevdiğini söyler.. :)

Böyle efendi ,aklı başında ,düzgün bir ahlaka ve vicdana sahip erkekler beğenilmiyor nerde böyle it kopuk, gözleri fel fecir okuyan ,kadınlara ağzının suyunu akıtarak bakan, sadakatsiz, ahlaksız erkekler var onlar tercih ediliyor sonra da ah vah ediliyor ya ona acayip tilt oluyorum.

''elini vuruyor masaya'' valla yıktın beni gülmekten rengişim yabenimkide çok vurur elini masaya adamın her dediğinden bişey çıkarttığım içinkonu sahibine önerim bence bunları düşünmeden sürdürsün birde ilişkisini

ay napim kuzum ya ben de fırsatını bulmuşken derdimi anlatayım dedim

her iyi seyı tek bir erkekte bulmak cok zor
senın bu ılıskıye devam edıp etmeyecegını senın beklentılerın belırler bızım verecegımız akıl degıl
erkeksı erkek ıyıdır guzelım de, basından gectıkten sonra ıyıdır ve oyle kalmalıdır
yasın 25i gectıyse, artık olgun bı ılıskı bı evlılık dusunuyorsan sakın bı adamla bırlıkte olacaksın, onun guzel ozellıklerı ıle mutlu olacaksın
ha hıc olmadı ıcıme sınmıyo dıyorsan ayrıl tabıkı
ama her seyı mukemmel olmayacak beraber olacagın erkegın bunu bıl

Mesela benım yenı erkek arkadasım <3 benım eskı sevgılılerıme gore cok fazla sakın, cok cok farklı
ama huzuru buldum onda
ben de sert sevıyorum, hatta soyluyorum sert severım ben dıye
o da ıkı dakıka elımı sert tutuyor, gel lan buraya falan dıyor benı kahkahalara boguyor
ama ıkı dakıka sonra gene o kıbar kısı
ama bu benı rahatsız etmıyor
sert olsaydı emınım cok hosuma gıderdı
ama su ankı halı ve ılıskımız de benı mutlu edıyor

Sevgilim bana erkegin dibi gibi geliyor :d ama soyleyim hic sinirlenmez, cok guleriz, konuskandir, espirili ve sempatiktir, agzi guzel laf yapar. Bu ozelliklerini cok seviyorummm.

Sen kendi sevgilini pek begenmiyorsun galiba. Neden berabersiniz?

Benim eşimde çok sakindir.
Sesi yükselmez ,küfür etmez ,sinirlense bile belli etmez, her zaman alttan alır,anlayışlıdır,uyumludur , vs vs vs.
Ama onu tanıdığım ilk günden beri hep erkeksidir gözümde.
Her baktığımda hayran kalırım ona.
Aslında sen erkeksi bulmaktan ziyade ona ısınamamış ve sevememişsin.
Yoksa bahsettiğin özellikler gayet olumlu şeyler.
Ama kendini ona ısınmaya zorladığın için daha çok batmış her şeyi.
Bence kendini de onu da oyalama boşuna.

sen soyle kro bı adamla sınırlı bı adamla evlenıınce anlıcaksın ama gec olucak..vay anam vay ne günlere kaldık

canım senin erkeksi diye tabir ettiğin erkek, bizim türk erkeklerinin büyük kısmını oluşturan kıza karşı kibar davranmayan, sinirli, bazen küfür edebilen yeri geldiğinde ya da gelmediğinde bile kavga çıkartabilen erkek tipi... ama bu erkeksilik olarak tanımlanmıyor... bana anlattığın sevgili profili olması gereken erkek profili gibi geldi... ben tariflerinde herhangi erkeksi olmayacak bişey göremedim... amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... konuşurken sesinde bayan vurguları, kız gibi ağzını yamultma varsa, mimikleri el kol hareketleri efemine yani kadınsıysa, güldüğünde kızlara özgü şuh kahkalar atıyorsa seni anlarım gerçekten rahatsız edici detaylar bunlar... ben de erkekte efemine tavırlara hiç dayanamam... bir erkekte dikkat ettiğim ilk şey budur... bence sen yeterince sevmediğin erkek arkadaşından etkilenmiyorsun ve onu erkeksi bulmuyorsun...

Canım bak sen de diyorsun ki ''ben istemedim ama beni sevdiği için bir şans vermemi söyledi herkes''. Yani sen kendin istediğin için başlamamışsın zaten bu ilişkiye. O seni seviyor sen değil.Bu yüzden de yaptığı veya yapmadığı her şey batacaktır sana,seni rahatsız edecektir.Ona karşı bir şeyler hissetseydin zaten bunların aşılabileceğini düşünürdün kararsız kalmazdın. Şahsi fikrim, erkek arkadaşına bir duygun olmadığı için bu tarz takıntılarının artacağı yönünde. Kendine daha uygun birini bulamaman için hiç bir neden yok.Sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…