Ben maço derken, öküzün teki olmasından bahsetmedim. Romantik, duygulu erkek ben de severim. Ama karşımdaki erkeğin biraz bana sahip çıktığını hissetmekte isterim. Belli çizgileri olur mesela, bir nevi üzerimde elinin olduğunu hissetmek isterdim. Vurmak, sövmek değildi kastettiğim.Benim eski erkek arkadaşım tam sizin istediğiniz gibi öküzün tekiydi. Sürekli sinirli, maço, romantikliğin r sinden anlamayan kim bilir trafikte küfrediyordur da
Emin ol bunlara sahip olsaydı şimdikini mumla çakmakla falan arardın. Adamı sevmiyorsun bu belli zaten öyle insanlara da hep dominant kadın denk geliyor
Hey Allahım biz kadınlar memnun olmayız
ağzınıza 2 tane çarpsa eminim bayılırdın kadınlara iyi davranan erkekler harcanıyor mağlesef ayrılın memnun değilseniz biz napabiliriz sana veya ne bekliyorsunki burdaki kadınlardan konu açıyosun anlamış değilim
Ben birsey merak ettim. Acaba sizi birbirinize zorla mi yamadilar? Elimde degil, ama oyle, ama boyle deyip duruyorsun da.
Madem çekici bulmuyordunuz niye sevgili oldunuz adamla şekerim ? Burda ben bir tek bunu anlayamadım, beğenmediğiniz adamla niye birliktesiniz? Burdaki kadınlar ne yapsın, gelip adama maço tavırlar mı öğretsinler?
benim erkek arkadaşım da seninkine benzer ama seninkinden az daha farklı sanırım
ben ondan daha maçoyumdur belki
yine de yeri gelince yani ben sabrını taşırınca elini vuruyor masaya :) giyimime her daim karışırama sinirli değildir.
tek sorun ne? onu kendi gibi kabul edememeniz eğer kabul etseniz her şey çözülür.
hareketlerini çok sorgulamayın, çok irdelemeyin.
onun kendine göre doğası var kabul edin bunu, bakın o zaman nasıl mutlu oluyorsunuz
''elini vuruyor masaya'' valla yıktın beni gülmekten rengişim yabenimkide çok vurur elini masaya adamın her dediğinden bişey çıkarttığım için konu sahibine önerim bence bunları düşünmeden sürdürsün birde ilişkisini
ay napim kuzum ya ben de fırsatını bulmuşken derdimi anlatayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?