Sevgilimi erkeksi bulamıyorum... :(

yok sen ısınamamışsın ona

bak benim eşim de böyle ...temiz surat yarı baby face

bir popsu var ki.....allahım niye ona,bana değil dedirten cinsten

daha ağzından değil küfür, hakaret duymadım gerisini sen düşün

ama o benim erkeğim

erkeksi...

bak bacım, efendi bir sevgilin var belli ki, gözün dışarlarda olup çocuğu üzeceğine bırak gitsin. belli ki onu hayatında arkadaş gibi yani sadece varlığını istiyorsun.

inşallah sonra bulacağın maçodan da 5 yılın sonunda kollarında çürükler ayrılmak zorunda kalmazsın

bence sizin aranızda ten uyumu yok. o yüzden sevgilin sana erkeksi gelmiyor. bazı arkadaşlar senin kuruntu yaptığını ima etmiş, hatta dalga geçen bile olmuş. ama bu ciddi bir sorun. dalga geçilecek bir konu değil. sen zaten baştan istememişsin ama sonra sevgisine ikna olup ona bir şans vermişsin. fakat en başta da dediğim gibi aranızda ten uyumu yok. bu da ilişkinin olmazsa olmazıdır. bu şekilde devam ettiremezsin diye düşünüyorum. umarım hakkında hayırlısı olur. kal sağlıcakla..

Son düzenleme:
geliyor gelmez mi :) özellikle spor yaparken gördüğüm zaman off off adeleli kollarına kurban.

aynen senin gibi maço seviyorum ben de. benim güç olarak yapamadığım bişeyi o yaptığında, kalabalık bir ortama girdiğimizde dört bi yandan beni koruduğunda, yemek yedirdiğinde, işteyken olan o sert haline filan bitiyorum. :82:

dediğin gibi olsaydı yapamazdım herhalde

teşekkür ederim yorumunuz için.. Aslında aramızda ten uyumu var diye düşünüyordum,çünkü elimi tuttuğunda falan etkileniyorum hemen çekesim gelmiyor yani. Ama dokunmadığım zaman mesela fiziki olarak etkilenmiyorum o tutmadıkca benim tutasım gelmiyor.

çok güzel özetlemişsiniz
tek kelime ile

Benim eşimde çok nadir sinirlenir, genelde kibardır, küfürü yok, vurup kırması yok, hakareti yok, emirler yağdırmaz ama ben bu durumdan memnunum.

Beni ve kızımı koruması, kollaması gerektiği durumlarda öyle bir erkeksi oluyor ki... görmek gerek.

Kısacası siz sevgilinize ısınamamışsınız, sevememişsiniz heralde.

ben seni buradaki birçok arkadaş gibi ayıplayıp azarlamayacağım. seni çok iyi anlıyorum ve bence bu insanla kesinlikle bir gelecek düşünme. hem ona yazık edersin hem kendine. ayrılıp sana çekici gelen, baktıkça içini titreten o erkeği bulmalısın

selam, bundan birkaç yıl önce benimde aynı seninki gibi bir sevglim vardı. ağzımdan ne çıkarsa yapan, sürekli gülen, hiçbişeye sinirlenmeyen, kıskanmayan. ama ben o kadar sıkılıyodumki, Allahım diyodum bi insanın hiç kendi fikri olmaz mı, hep bnm dediğim oluyor, azcık kıskansa, bi hesap sorsa.. ben kendime güvenmiyorum bu bana nasıl güveniyo bu kadar, bu ne genişlik vs. :)))

böyle evde kıyafet fln değiştirir taklit yapar, kameraya alır izletirdi arkadaşlarına. o an mecbur gülüyodumda, içimden bu nasıl adam, çocuk gibi hareketleri var fln diyodum.

sonra ayrıldık ve tamamen bu adamın tersi biriyle nişanlıyım :)) ara sıra bunalsamda onun beni sahiplenici,sert tavırları hoşuma gidiyor.
hiçte pişman değilim onu bıraktığım için. o ne öyle arkadas gibi, aşk bu aşkkk.. ara sıra kavga olacak, sonra tutkulu bi şekilde barışacaksın, bunlar tuz biber ilişkide.

bence erkek gibi gelmeyen birini tutma hayatında. seni çok iyi anladım ben, bi araba kullanırken çekici demişsin, hemen hemen aynı kafadanız:))

bende böyle arabayı geri geri götürürken, arkasına bakarya, o an böyle yandan bi yakası açılır hafiften fln.. ayy bi tuhaf oldum :))))))

Of, benim kız kardeşimde bazen böyle diyor ve beni deli ediyor. Erkek sert olacakmış, masaya yumruğunu vuracakmış. Tamam yerine göre ağır olsun da, onun istediği höyt höyt biri. Ben ne dersem o olur gibi. Hani şu kuzey tiplemesiden.. Hatta kardeşim bir ara her dediğimi yapmayacak falan demişti. Ne anlarlar bilmem? Masaya yumruğunu vurmakla mı erkek olunuyor, surat ciddi, mahkeme duvarı gibi? Sevgilim sempatik, espiritüel biridir. Oturup çay içeceğiz mesela, ben otururum o gider alır gelir. Çantamı taşır ben bırak derim kıyamam sana yorulma sen der. Hiç kırmaz, önce benim fikrimi sorar birşey yaptığımız zaman. Yani her dediğimi yaptığı için erkek mi değil şimdi? :) Koruyup kollar, özellikle toplu taşıma da 2 koldan abluka altına alması 7 yıldır hiç değişmedi ayrıca bunun maçoluk, sertlikle değil, seven erkekle alakası olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme:

son cümlendeki hareket gercekten çok seksi bi hareket ben de bi tuhaf oldummm. yani tabi benmkini düşündüm o harekti yaparkn yanlış anlama bacım

şu anki erkek arkadaşınla beraber olduğun sürece gözün başka erkeklere kayacaktır. bu yüzden ayrılmalısın

Bir bütün olarak sever insan partnerini hem çekici bulmalısın hemde arkadaşın gibi olabilmeli.istediğin özellikteki biri mutlaka olacaktır,kendini zorlama bencede.her erkeksi erkekte maço ya da kabasaba olmuyor,ikisinin ortasında var yani:)

Ne yalan söyleyim bir aralar bende nişanlıma bu konuyu tartışırdım hep. 'Az erkeksi ol ,ne o öle yanında ben kendimi erkek hissediyorum sen kız gibisin 'derdim. Sonra şööööyle bir etrafıma baktım. Neler neler var . Karadeniz'de yaşıyorum ve buranın kıro erkeklerine alıştım sanırım ama aslında doğru olan nişanlımın yaptığı diye düşündüm. O akdenizli:) çok zaman düşündüm. Kavga bilmez,çok kibar ve saygılıdır. Asla kalp kırmaz kırmaktanda çok korkar. Çok efendidir. Fedakardır beni el üstü tutar bir dediğimi iki etmez.Daha sonra etrafımdaki arkadaşlarımın kıskanç ,kaba eşlerinden neler çektiklerini gördüm ve aslında ne kadar şanslı olduğumu farkettim. Allah'a şükret bence böyle biriyle beraber olduğun için:)önemli olan ne kadar erkeksi olduğu değil seni ne kadarmutlu ettiğidir:)

ahahaha bu bize de uyuyor beni sadece en değer verdikleri ile tanıştırır öyle facebook ilişki durumumuş resimmiş yapmayız . bende önemsemem gerçi pek sanal ortamı . biz biraz sanal ortamdan çıkma bir çift olduğumuz için ve geçmişte azıcık ağzımız bu konudan yandığı için varsın facebookta ilişki durumumuz olmasın. ama arkadaşları arayınca sevgilimleyim der

canım biz arkadaşı azarlamadık da bize böyle anlatmadı ki ben benden sonraki yorumlarını okudum arkadaşın öyle anladım ne demek istediğini . bize maço bir erkek anlatmış . ama arkadaş maçoda istemiyorum . anladığıma göre yorum yapıcam tekrar şimdi

konu sahibi arkadaşım cancağızım sen sanırım erkek arkadaşının tavırlarından hoşnutsun yani huy olarak beğeniyorsun ama yapısal olarak yaşını göstermiyor o bizim çoğumuzun bayıldığı biscolota erkeklerine de benzemiyor şaka bir tarafa sen adamın görünüşüne beğenmiyorsun şekerim o huyların yanına şöyle kaslı eski tabirle kara yağız bir delikanlı gelse hayalindeki erkeği bulacaksın. dış görünüşü anladığım kadarıyla çok fazla çocuksu ve sen bundan rahatsızsın az daha kendini geliştirse memnun olabilirsin ama bunu yapmıyor . muhtemelen araba kullanırken hoşuna gitmesinin sebebi direksiyonu biraz sıkarak kullanıyorsa hafif belirginleşen bir kas yapısı vardır ve sen buna hayran oluyorsundur ama onun dışında çocuksu geliyor . dıştan zırlama ile bu ilişkiye başladığın için de ancak bu kadar beğeniyorsun onu . yani senin asıl sorunun kafan da sıfır diye baktığın bir ilişkiyi şuan yaşıyor olman canım . ayrıl bence böyleyse çünkü hem çocuğa hem kendine yazık edersin ondan boşver daha iyilerini bulursun . bu da sana ders olmuş olur biri seni seviyor diye bir daha başlamazsın bir ilişkiye

Derdin Cook büyükmüş Allah beterinden saklasın !!!!

Fiziksel olarak mı erkeksi gelmiyor, yoksa sadece davranışsal olarak mı?:26:

Fiziksel olarak çocuk gibi görünüyorsa falan anlarım insanın sevdiğini görsel
anlamda da çekici bulmak istemesi doğal.
Ama bir insanı heyt höyt yapmıyor, karışmıyor,
kısıtlayıp boğmuyor kısaca maço olamıyor diye erkeksi bulmuyorsan dert
istiyorsun demektir

Ama her şeyin azı da zarar çoğu da..
Ben de benim eşimden şikayetçiyim çok karışıyor, bunaltıyor,huzursuz kavgacı diye.
Ama hiç karışmasa,kendi fikirleri olmasa, her şeye evet dese de istemezdim biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…