- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
Sevgilimi hiç erkeksi bulmuyorum.Erkek çekiciliğinde gelmiyor bana, bu yüzden bir türlü kafam netleşemiyor,o bile soruyor anlıyor bazen ama birşey diyemiyorum kimseye, dediğimde herkes ne ayıp erkek işte gayet falan diyorben daha çok erkeksi,adamsı, yeri gelip sinirlenen maço severim..Ama sevgilim devamlı gülen, olgun olmadığını söylenen, hareketli,sempatik biri,neşeli biri,neredeyse hiç sinirlendiğini bile görmedimö. sadece araba kullanırken erkeksi geliyor o kadar.. onun dışında hiç çekmiyor beni. ona bunu söylesem söylenemez bile, hem mizacı öyledir nasıl değişcek? bir keresinde ben hiç olgunlaşamam yapım böyle demişti. bu yüzden ilişkimize ara verdik. sevgiliniiz/eşiniz size erkeksi geliyor mu? bu aşılacak bir sorun mu? yardım lütfen..
bence sizin aranızda ten uyumu yok. o yüzden sevgilin sana erkeksi gelmiyor. bazı arkadaşlar senin kuruntu yaptığını ima etmiş, hatta dalga geçen bile olmuş. ama bu ciddi bir sorun. dalga geçilecek bir konu değil. sen zaten baştan istememişsin ama sonra sevgisine ikna olup ona bir şans vermişsin. fakat en başta da dediğim gibi aranızda ten uyumu yok. bu da ilişkinin olmazsa olmazıdır. bu şekilde devam ettiremezsin diye düşünüyorum. umarım hakkında hayırlısı olur. kal sağlıcakla..
illa kro gibi höyt böyt olur olmadık çıkışması erkeklik mi ? yoksa erkeklik sevdiğini üzmemek için ona bebek gibi davranmak incinmesin diye gözünden sakınmak mı ? bence sevgilinizin kıymetini bilin sonra maço diye evleneceğiniz adam bi kıskançlıkta ayrılmaya kalktığınızda sizi öldürür kadın cinayetlerinin çok olduğu bir ülkede böylesine birini bulmuşsunuz daha ne ..
selam, bundan birkaç yıl önce benimde aynı seninki gibi bir sevglim vardı. ağzımdan ne çıkarsa yapan, sürekli gülen, hiçbişeye sinirlenmeyen, kıskanmayan. ama ben o kadar sıkılıyodumki, Allahım diyodum bi insanın hiç kendi fikri olmaz mı, hep bnm dediğim oluyor, azcık kıskansa, bi hesap sorsa.. ben kendime güvenmiyorum bu bana nasıl güveniyo bu kadar, bu ne genişlik vs. :)))
böyle evde kıyafet fln değiştirir taklit yapar, kameraya alır izletirdi arkadaşlarına. o an mecbur gülüyodumda, içimden bu nasıl adam, çocuk gibi hareketleri var fln diyodum.
sonra ayrıldık ve tamamen bu adamın tersi biriyle nişanlıyım :)) ara sıra bunalsamda onun beni sahiplenici,sert tavırları hoşuma gidiyor.
hiçte pişman değilim onu bıraktığım için. o ne öyle arkadas gibi, aşk bu aşkkk.. ara sıra kavga olacak, sonra tutkulu bi şekilde barışacaksın, bunlar tuz biber ilişkide.
bence erkek gibi gelmeyen birini tutma hayatında. seni çok iyi anladım ben, bi araba kullanırken çekici demişsin, hemen hemen aynı kafadanız:))
bende böyle arabayı geri geri götürürken, arkasına bakarya, o an böyle yandan bi yakası açılır hafiften fln.. ayy bi tuhaf oldum :))))))
son cümlendeki hareket gercekten çok seksi bi hareket ben de bi tuhaf oldummm. yani tabi benmkini düşündüm o harekti yaparkn yanlış anlama bacım
şu anki erkek arkadaşınla beraber olduğun sürece gözün başka erkeklere kayacaktır. bu yüzden ayrılmalısın
ahahaha bu bize de uyuyor beni sadece en değer verdikleri ile tanıştırırvalla benimki de böyle çok efendi olgun hafif maço ve ağır ve kibar olarak bilinir uzaktan da öyle görünür.
ama yakın arkadaş ortamında ve benim yanımda çocuk gibi neşeli şakacı hareketli ağzı çok laf yapan bi tiptir.
bir nevi çift kişilikli yani..
ilk başta çok bunaldım ama artık alıştım.
böyle mesela başkasına benden bahsetmez falan.. öyle feyse resim koymalara falan hiç gelemez..
geçende yanına gittim. bi arkadaşı aradı nerdesin napıyosun dedi. bi mİsafirim var onunla ilgileniyorum dedi. sevgilimle geziyoruzdan ziyade:)
takılırım kız gibi utanıyosun falan.. ama onu tanıyan herkes de onun beni çok çok sevdiğini söyler.. :)
ben seni buradaki birçok arkadaş gibi ayıplayıp azarlamayacağım. seni çok iyi anlıyorum ve bence bu insanla kesinlikle bir gelecek düşünme. hem ona yazık edersin hem kendine. ayrılıp sana çekici gelen, baktıkça içini titreten o erkeği bulmalısın
Sevgilimi hiç erkeksi bulmuyorum.Erkek çekiciliğinde gelmiyor bana, bu yüzden bir türlü kafam netleşemiyor,o bile soruyor anlıyor bazen ama birşey diyemiyorum kimseye, dediğimde herkes ne ayıp erkek işte gayet falan diyorben daha çok erkeksi,adamsı, yeri gelip sinirlenen maço severim..Ama sevgilim devamlı gülen, olgun olmadığını söylenen, hareketli,sempatik biri,neşeli biri,neredeyse hiç sinirlendiğini bile görmedimö. sadece araba kullanırken erkeksi geliyor o kadar.. onun dışında hiç çekmiyor beni. ona bunu söylesem söylenemez bile, hem mizacı öyledir nasıl değişcek? bir keresinde ben hiç olgunlaşamam yapım böyle demişti. bu yüzden ilişkimize ara verdik. sevgiliniiz/eşiniz size erkeksi geliyor mu? bu aşılacak bir sorun mu? yardım lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?